Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Sanju, da so se eni v civilu tepl z policaji.ko sm prsou bliz sm, vidu, da je med njimi tut 1 moj sosolc iz srednje sole, k mi je bil cool. je bil tak proti sistemu pa tko, se je bunil. he hejst sm prsou bliz in gledu. k sm vidu, da je on, sm zacel navijat za civiliste.pol je bla med njimi tut Marsa in se fajtala znjimi.jst sm se vedno gledu. pol so jih civilisti policaje pre.ukal he he, so zmagal itak nom pol sm se zbudu. he he nasi nasi ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Sanjala, da sem se sprehajala po hiši starih staršev, gledala, mogoče ju zagledam (oba že pokojna).... ...stric imel novega psa, sicer tak bolj mali, v navdušenju mi je skočil na hrbet, ko sem se sklonila, sicer pa čisto prijazen pes. Moj bonsai je cvetel pri meni doma (nimam ga pri sebi, ker v našem stanovanju vse umre, v sanjah pa sem ga imela pri sebi), beli cvetovi. (naj bi imel bele cvetove enkrat letos)Z mačkom sem se pogovarjala , mu gledala kremplje, mi je sam dal tačko, najprej eno potem drugo..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja bi rad vidu contesin obraz ko zaokroži z očmi in mi reče.. a zdej bi rad pa še razlago... Nino rekla bom samo tole. S tvojim čustvenim življenjem je nekaj hudo narobe. Premisli, če je to v redu kar delaš in zelo hitro ukrepaj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanju, da so se eni v civilu tepl z policaji.ko sm prsou bliz sm, vidu, da je med njimi tut 1 moj sosolc iz srednje sole, k mi je bil cool. je bil tak proti sistemu pa tko, se je bunil. he hejst sm prsou bliz in gledu. k sm vidu, da je on, sm zacel navijat za civiliste.pol je bla med njimi tut Marsa in se fajtala znjimi.jst sm se vedno gledu. pol so jih civilisti policaje pre.ukal he he, so zmagal itak nom pol sm se zbudu. he he nasi nasi ... Zakaj premišljuješ, da bi se odločil za drugo pot, ko veš, da je prva prava. Ali samo odlašaš končno odločitev ali še vedno nisi popolnoma prepričan. Seveda se boš odločil za prvo, saj druga sploh ne pride v poštev. Koga hočeš prevarati sam sebe ali druge? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala, da sem se sprehajala po hiši starih staršev, gledala, mogoče ju zagledam (oba že pokojna).... ...stric imel novega psa, sicer tak bolj mali, v navdušenju mi je skočil na hrbet, ko sem se sklonila, sicer pa čisto prijazen pes. Moj bonsai je cvetel pri meni doma (nimam ga pri sebi, ker v našem stanovanju vse umre, v sanjah pa sem ga imela pri sebi), beli cvetovi. (naj bi imel bele cvetove enkrat letos)Z mačkom sem se pogovarjala , mu gledala kremplje, mi je sam dal tačko, najprej eno potem drugo..... Mogoče bi morala zaupati še nekomu, ne samo sama sebi. Poskusi s kaktusi, če ne gre z zelenimi rastlinami, saj tudi kaktus ustvari pozitivno ozračje v prostoru. Dobro bi bilo da odkriješ kakšno sevanje ali valovanje povzroči, da rastline umrejo, ker če se zavedaš tega tudi v sanjah(saj to preneseš v svojo podzavest) hkrati ubijaš veselje v sebi. Živali in to dve te opozarjata, da razčisti neporovnane zadeve z nekom, ki ti veliko pomeni, saj lahko drugače pričakuješ razdor vajinega prijateljstva. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Thanks Contesa, bom vzela v premislek. Danes sem sanjala, da sem šla na obisk k Ninotu v Ajdowščino... Spoznala enega brata pa starše, pa ful lepo in veliko hišo so meli, tople barve. Edino stopnice so bile majave, pač tko zgrajene. V drugem delu sanj sem se sprehajala po Čopovi in srečala frendico, ki je bla popolnoma zadeta ali pijana. In sva se objeli kot vedno, pa me je zrušla, ko je padla name (stale pa sva na 2 cm debeli ledeni podlagi). Polovica Čopove je bila poledenela. Nisem je hotela kar pustit take, sem ostala z njo, ni upala domov. In sva čakale ob eni trgovini ali draguljarni, ki so jo v tem času ropali, ušli pa skozi strop gor. Potem pa kot da bi čas zavrtel naprej, je bla ona boljša, jaz pa sem pogledala na uro na roki (ki je ne nosim), ura je bila nekaj do šestih zjutraj. Ljudje so še bili na ulicah, nekateri lokali in slaščičarne še odprte. Pa sva šle na muffin in kakav (ali čaj), pa me je prosila, če lahko še zanjo plačam, kar pa je blo meni samoumevno. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 danes zjutraj sem sanjala okrogel velik coln,v katerega sta me povabila dva mladoporocenca.s tem velikim,na pol pokritim colnom smo sli v iz kopra v ljubljano(? )tam smo pocakali,da se porocita.....in potem smo sli spet vsi na ta coln in se ponoci vozili ,ene deset ljudi, nazaj proti obali.valda smo ga pili in zurali.zanimivo mi je bilo to,da je ta coln vozil santos.polovica pokritega prostora,kjer smo bili mi je bila ze malo mokra,ker je voda iz morja vsake tolko vdarjala na palubo.v drugem prostoru je pa bilo videt kako ene maske,cudne prikazni plesejo okrog nasih oken....prikazni so bile kot maskirani ljudje....vseh vrst jih je bilo,v maski okostnjaka,pa zgodovinskih osebnosti......in cel cajt so se prikazovali na oknih prostora ,v katerem smo zurali ,nekateri so tud plesali.....zanimivo mi je bilo vse tole............in pol me je budilka zbidila in mi pokvarila nadaljevanje conti,bi te lepo prosila za razlago vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hvala, Contesa Včeraj sem sanjala, da sem si zlomila desno roko-šla sem v bolnišnico, ki pa ni bila omejena v stavbi, ampak je bila ob morju,veliko zelenja. Ves čas se mi je zdelo zanimivo, kako zlom manj boli kot zvin. "zdravnik" ni bil ne on ne ona , bitje, ki sem ga videla v roke in hrbet, občudovala sem skladnost telesa, oblike...vedela sem, da mi bo pomagal-o, da ozdravim. sanje so bile prijetne...zjutraj pa sem šla tečt in se mi je v gležnju obrnila noga(sem imela že nekajkrat zvin na tej nogi), mi je zateklo, a ni tako hudo kot je znalo bit včasih. Mogoče povezava? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanks Contesa, bom vzela v premislek. Danes sem sanjala, da sem šla na obisk k Ninotu v Ajdowščino... Spoznala enega brata pa starše, pa ful lepo in veliko hišo so meli, tople barve. Edino stopnice so bile majave, pač tko zgrajene. V drugem delu sanj sem se sprehajala po Čopovi in srečala frendico, ki je bla popolnoma zadeta ali pijana. In sva se objeli kot vedno, pa me je zrušla, ko je padla name (stale pa sva na 2 cm debeli ledeni podlagi). Polovica Čopove je bila poledenela. Nisem je hotela kar pustit take, sem ostala z njo, ni upala domov. In sva čakale ob eni trgovini ali draguljarni, ki so jo v tem času ropali, ušli pa skozi strop gor. Potem pa kot da bi čas zavrtel naprej, je bla ona boljša, jaz pa sem pogledala na uro na roki (ki je ne nosim), ura je bila nekaj do šestih zjutraj. Ljudje so še bili na ulicah, nekateri lokali in slaščičarne še odprte. Pa sva šle na muffin in kakav (ali čaj), pa me je prosila, če lahko še zanjo plačam, kar pa je blo meni samoumevno. Stopnice nas ponavadi vodijo k uspehu ali propadu. Odvisno ali si se vzpenjala ali spuščala. Majave lahko pomenijo težko prislužen uspeh. Prijateljico boš v kratkem srečala in povedala ti bo veliko novih stvari o sebi, katere nisi vedela. Predvidevam, da je rop uspel-ne pusti, da nekdo mirno ropa tvojo dušo, saj smo goli, če ostanemo brez idealov in iluzij. Ne pusti se izkoriščati,saj ne bo zasluženega povračila. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes zjutraj sem sanjala okrogel velik coln,v katerega sta me povabila dva mladoporocenca.s tem velikim,na pol pokritim colnom smo sli v iz kopra v ljubljano(? )tam smo pocakali,da se porocita.....in potem smo sli spet vsi na ta coln in se ponoci vozili ,ene deset ljudi, nazaj proti obali.valda smo ga pili in zurali.zanimivo mi je bilo to,da je ta coln vozil santos.polovica pokritega prostora,kjer smo bili mi je bila ze malo mokra,ker je voda iz morja vsake tolko vdarjala na palubo.v drugem prostoru je pa bilo videt kako ene maske,cudne prikazni plesejo okrog nasih oken....prikazni so bile kot maskirani ljudje....vseh vrst jih je bilo,v maski okostnjaka,pa zgodovinskih osebnosti......in cel cajt so se prikazovali na oknih prostora ,v katerem smo zurali ,nekateri so tud plesali.....zanimivo mi je bilo vse tole............in pol me je budilka zbidila in mi pokvarila nadaljevanje conti,bi te lepo prosila za razlago Včasih imaš občutek, da si odveč, pa ne samo v družbi, temveč tudi med ljudmi, ki jih imaš rada. Prikazni lahko pomenijo notranje nelagodje in strah pred samim seboj. Se bojiš vode ali morja? Si že kdaj preživela nevihto na ladji ali čolnu? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Contesa Včeraj sem sanjala, da sem si zlomila desno roko-šla sem v bolnišnico, ki pa ni bila omejena v stavbi, ampak je bila ob morju,veliko zelenja. Ves čas se mi je zdelo zanimivo, kako zlom manj boli kot zvin. "zdravnik" ni bil ne on ne ona , bitje, ki sem ga videla v roke in hrbet, občudovala sem skladnost telesa, oblike...vedela sem, da mi bo pomagal-o, da ozdravim. sanje so bile prijetne...zjutraj pa sem šla tečt in se mi je v gležnju obrnila noga(sem imela že nekajkrat zvin na tej nogi), mi je zateklo, a ni tako hudo kot je znalo bit včasih. Mogoče povezava? Julijana, če imaš pred seboj kakšno daljšo pot z avtomobilom, bi ti svetovala, da ne voziš ti, če je le mogoče ali pa se posluži javnega prometnega sredstva. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Meni se je pa skoraj sanjalo, da imam 20. rojstni dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zaenkrat ne grem nikamor, bom pa imela to v mislih.Hvala fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 zdajle sem se spomnila, da se mi je sanjalo, da sem barvice shilila in urejala akvarele in ostale in se skratka pripravljala za risat... (*aja, zdajle pa sem se naknadno spomnila tud, zakaj sem najbrz to sanjala - vceraj sem se pri astri navdusevala nad slikami, pa me je v rokah mal zasrbelo spet in sem se spet mal napalila za risat). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Verjetno je to znak, da lahko v resnici malo narišeš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 o kok si hitra, Contesa, hvala! (ja, saj je skrajni cajt v bistvu)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa skoraj sanjalo, da imam 20. rojstni dan Skoraj ni še nikoli zajca ujel! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skoraj ni še nikoli zajca ujel! Srnco pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hvala Contesa, ful si What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Js pa že dva dni sanjam vodo... Včeraj sem nekaj plavala v takem ozkem potočku, ki me je sam nosil in potem se je razširil v bazen, pod tem bazenom pa je bil še en bazen, vendar je voda v zgornjem bazenu obstala (brez pregrade) in se ni nikamor več zlivala, ampak je bila odrezano zaustavljena, kljub temu, da ni bila ograjena, tako, da v spodnjem bazenu ni bilo nič več vode. Poleg tega je bil spodnji bazen še v fazi urejanja in izgradnje. ZA danes pa točno vem, da sem si že zjutraj rekla, aha, spet voda (ki verjetno govori o čustvih ali kaj?), ampak trenutno pojma nimam, kakšna voda (ali tekoča ali stoječa ali jezero ali potok ali karkoli pač - izbrisano iz spomina) in točno kaj. Voda... huh... ...budi moja voda, ja sam tvoja vatra, izgorječu... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino rekla bom samo tole. S tvojim čustvenim življenjem je nekaj hudo narobe. Premisli, če je to v redu kar delaš in zelo hitro ukrepaj! oki doki... se bom prec lotil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Postelja je varen prostor, kjer sanje pomenijo veselo,ljubeče doživetje... Ni dobro pred spanjem poslušati ali gledati TV in slabe novice so pogosto seznam nesreč, , ki jih ni dobro prenesti v sanjanje... V sanjah opravimo mnogo čiščenja.Sanje lahko tudi prosimo za pomoč...In zjutraj pogosto prepoznamo odgovor... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js pa že dva dni sanjam vodo... Včeraj sem nekaj plavala v takem ozkem potočku, ki me je sam nosil in potem se je razširil v bazen, pod tem bazenom pa je bil še en bazen, vendar je voda v zgornjem bazenu obstala (brez pregrade) in se ni nikamor več zlivala, ampak je bila odrezano zaustavljena, kljub temu, da ni bila ograjena, tako, da v spodnjem bazenu ni bilo nič več vode. Poleg tega je bil spodnji bazen še v fazi urejanja in izgradnje. ZA danes pa točno vem, da sem si že zjutraj rekla, aha, spet voda (ki verjetno govori o čustvih ali kaj?), ampak trenutno pojma nimam, kakšna voda (ali tekoča ali stoječa ali jezero ali potok ali karkoli pač - izbrisano iz spomina) in točno kaj. Voda... huh... ...budi moja voda, ja sam tvoja vatra, izgorječu... Nisi sicer napisala ali je bila voda prosojna in bistra, samo predvidevam, da je bila. Mogoče se skozi svoje življenje preveč pustiš nositi s tokom. Dobro bi bilo, da bi kdaj zaplavala proti in poskusila ustvariti in uresničiti tisto, kar si želiš. Ne bo tako težko, kot si misliš. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro bi bilo, da bi kdaj zaplavala proti in poskusila ustvariti in uresničiti tisto, kar si želiš. Ne bo tako težko, kot si misliš. Huh, hvala za vzpodbudo! In seveda za razlago! MIslim, da bo kar nekja na tem... hm..hm.. Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts