Skoči na vsebino

"?"

nataly

Recommended Posts

Še pred tednom sem junaško dajala nasvete, zdaj sem pa sama v isti ali podobni kaši.

Strah vstran, panika vstran...

Saj je menda še pravi čas. In tipičen primer ironije usode.

Bom kar Intruderjevo 05 uporabila.....in resnično upam, da je še ravno "pravi" čas.....

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Seveda je še pravi čas, sploh pa je važno, da se zavedaš, kaj se je zgodilo in sigurno boš nasvete, ki jih daješ naokoli uspešno porabila tudi pri sebi.

Ne dvomim v to.

LP ! V !

Don't worry be happy! Obstaja dan in noč, dež in sonce, mraz in toplota... srečni in nesrečni trenutki, včasih se samo po sebi tako uredi, da je človek zadovoljen!

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nataly!

Sploh nisem opazila tegale!

Kaj je zdaj to[?]

... Tako kot pravita Vanja in Majica.

Vedno se vse uredi. Zato se bo uredilo tudi zdaj.

Morda se je pa ze? ;)

"Noc ni nikdar tako temna, da ne bi prisel dan za njo" slovenski pregovor

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hoj, Natali...

Kako dobro poznam ta filing...

Ravno pred kratkim me je ruknila življenska situacija in prvo kar je bilo, je bilo ogorčenje- kako pa lahko jaz tako odreagiram, kako me lahko še prizadane, če sem pa vendar že zdavnaj to sčistila in zmetala ven!? Potem sledi malo smiljenja sami sebi, malo zmede v glavi in čustvih, nato pa se počasi spet uredijo zadeve. Pravzaprav ne počasi, dokaj hitro.

Včasih bi me povozilo, valjala bi se dneve in tedne, če ne celo leta v negativi(znanka mi je rekla, da je za tako situacijo normalno, da si dve leti v depresiji...!?!?) in se počasi pobrala. Sedaj pa je trajalo intenzivneje tri dni. Šla sem v mojo skupino, tam zmetala ven vse kar me je davilo, počutila sem se kot kanta za smeti, ki jo smetarji praznijo. Potem sem kanto še splahnila (beri= se stulila kot dež) in zdaj sem out. Le še včasih kaj špikne, pa zdaleč ni več tako hudo.

In v tem je smisel. Dati ven, čimbolj izprazniti "kanto" in se pobrati.

Sposobna si dajati nasvete drugim, to pomeni, da imaš vse potrebno znanje za samopomoč v sebi. Stopi "iz sebe" in se poizkusi opazovati kot nevtralni opazovalec in samo opazuj se kaj vse se dogaja v tvojih čustvih, kot bi hotela pomagati komu drugemu ... in kmalu boš ugotovila, da čustva, ko jih razkrinkaš, izgubijo velik del svoje moči. Smo kot pajaci s svincem v riti- ko nas rukne, se zaguncamo sem in tja. Od našega zavedanja je odvisno, kako hitro se spet umiri guncanje.

Človeka, ki ga ne bi nič ruknilo, pa ne poznam. Takim dušam ni treba več hoditi na zemljo v šolo.....

Samo zaupaj in sprosti se, stvari se bodo itak odvile tako, kot je zate najbolje!

Daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Res sem bila vsa iz sebe...Se mi je zdelo, da ima tako v redu že vse poštimano:)) Pol pa to.

Saj v bistvu ni nič takšnega - eno samo srbeče in krvaveče znamenje. In obisk pri osebnem zdravniku, pol pa panika vsepovsod. Takoj na plastiko..takoj tja...bla, bla..in pol smo odstranili to stvar. Pa mi še ta presneta rana ni zacelila!!! Še vedno sem polna šivov!! In hudičevih izvidov še tudi ni. In to čakanje me spravlja dobesedno v jok.

Grem v petek, da mi odstranijo šive....pa še nič zaceljeno...in kirurg, ki je pred tem tako lepo rekel, da bomo ostala znamenja opazovali, mi predlaga, da odstranim še ostala:((.

Med potjo domov sem jokala kot dež. Se smilila sama sebi in se nato že režala kot nora. Pravo histerijo sem zagnala. Priznam.

Zdaj pa reci, če to ni ironija???????

natalija

g.Natali, ne zganjaj nepotrebnega žurerskega´zdrahahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifraje misli, kako boš v naprej zdrava; poleg lepote je treba potrpeti tudi za zdravjehttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifVeseli se, da ne boš mela nobene Pike več!torej nich vech blemov; poglej jest se že veselim....ker vem kako to izgledahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifeno tako so mi odstranili, pa sedaj je vse o.k.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif
P°k0w<

Zakaj si uporabila ravno to besedo, nataly... ironija...?

Zakaj ironija - ker kao tu pa sebi ne mores pomagati?

Pac - vzames obstojece moznosti iz vesolja - zakaj bi bil snobovski do oblik, na katere se te pojavijo ...?

Bo ze kul, ce je tako. Ce se nekaj zgodi, ima to pomen (morda v drugacnem smislu, kot se potem kdo nepotrebno preventivno ustrasi...)...

Tudi tukajle poznamo podobno - in zaenkrat se tega otepamo.

Vem pa nekaj - ko bi prislo do krvavitve, bi morda za hipec razmisljala kot ti. Potem pa bi v naslednji sekundi rekla - ejj, thanx God! Bolje zdaj kot prepozno - hvala, ker se skrbi zame in se me opozori na nekaj, takole...

Potem si vesel, ker SI.

Ne smemo strahopetno cvikniti ob vsaki tezavi.

Ne ustrasi se zlu (ali cemurkoli) - se drzneje mu stopi nasproti (morda Vergil)...

Predvsem pa - NE obupuj! Vera ima najvecjo moc.... ne dajaj dodatnih nepotrebnih energij - samo odpri se tem zdravilnim, ki skusajo prodreti vate.

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, mislila sem "zlo" kot opozicijo "dobremu"...

Nekaj slabega, pac - bolezen, tezave... (*saj sem celo v vergilov rek dodala "cemurkoli")...

Pretiravam? Jaz? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif

Jaz samo na sebi svoj nacin motiviram - saj nisem rekla, da je moj nacin pravi ali da mi uspeva... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Marsa

Picasso

Nataly, čisto nič drugega ti ne preostane kot da verjameš, da se bo zgodilo tako, kot je zate najbooje, in sprejmi karkoli se bo zgodilo. Preživela boš vse, karkoli že bo, a ne s sekiranjem ampak le z vero v to, da si sposobna opraviti z VSAKRŠNO diagnozo. Tega se moraš zavedati. Človek poštima vse, če v to verjame!

Če bo vse vredu, kar je daleč najverjetneje, se lepo vprašaj, kakšno sporočilo je bilo to, kaj ti želi povedati, kaj delaš proti sebi, proti naravnim zakonom (biti srečen, biti zdrav....).

Če pa se slučajno zgodi, da "ne bi bilo vredu", pa je to tudi z določenim namenom. Vsako bolezen dobimo zato, ker smo si ustvarili v sebi določeno energetsko blokadi in tudi zato, da imamo priliko dvigniti svoje zavedanje in blokade očistiti ter spremeniti odnos do sebe. In tudi v tem prinmeru bo vse v redu. Nobena reč ne pomeni konec sveta, če le ti tako hočeš.

Predvsem pa, ne sekiraj se prezgodaj, ko še nič ne veš. Kaj imaš od tega? En velik nič, ali pa ti lahko celo škoduje. Stari ljudje so rekli "ne kliči hudiča" in v tem je zrno resnice. Naše misli so izredno močna zadeva in če razmišljaš o bolezni, ni dobro. Vedno se spomnim, ko so mi rekli- vsako sekundo nastajajo v tebi nove celice... če boš negativna, ti bodo rastle negativne, slabe celice, hraniš "tiste celice"; če boš pozitivna, bodo rastle dobre celice. In resnično se potrudim takoj "obrniti pozicijo" čim se zalotin da razmišljam negativno. Sploh si ne upam valjat v negativi....

Boš rekla da ne gre, da je težko da se ne bi sekirala. Vem, vse to sem dala namreč skoz in moji izvidi niso bili ugodni... Pa sem si zadala, da bom zadevo poštimala- in evo me. Res je težko, a se da. Samo lepo pametno se vprašaj: KAJ IMAM OD TEGA da se sekiram? In ti bo pamet povedala, da nič in boš nehala.

Zaupaj! Vse bo tako, kot je zate najbolje. Prepusti se in sprosti.

Daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Hvala vsem:))..na dobrih mislih, željah.

Itak vem, da kar je pač je...in se res sprašujem...no in ideja, da bom ostala brez "znamenj" tudi ni slaba...:)))))skrbi za naslednjič ne bo več:)))

Saj vem...vem no. Res.

Malo mi je danes zmanjkalo besednega zaklada:)) Ne morem verjti, da se mi še to lahko zgodi..

natalija

Hoj Nataly!

Jaz sem imela nekaj let nazaj pravo fobijo okrog teh pik... Sem si jih tudi dala nekaj izrezat, ampak jih imam preveč in povsod po telesu - ampak res povsod http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gif...

Upam, da se boš pomirila sama s seboj!!

lp

Cat

Izvid je ok. Žilica, ki si je dovolila malo preveč svobode:)).

Je pa bil to očitno osebnostni test. In golo dejstvo, da sem na prvem izpitu padla[V]. Na srečo sem imela popravnega:)).

No, zdaj se hecam..me pa je včeraj vseeno nekaj ful morilo in to moram napisat. Evo.

Ne gre drugače - moram napisati kako in kaj je bilo. Sem jaz že bila gotova s pregledom, prevezom itd...pa vstopi noter naslednja ženska. Ne kaj dosti starejša od mene. Ne vem kaj naj rečem...vlekla sem na ušesa, jo še na hitro pogledala,ujela njen pogled - so ji že odstranili precej kože - na obrazu..in se ji nekaj - ne vem ravno kaj - ponavlja. In stavek, ki sem ga nekako slišala: res ne vem od koga..Da ji nobeden zdravnik na tem svetu ne more pomagati.

Ne zaradi sebe..zaradi nje sem odtavala ven, se sesedla in tako dobesedno prečepela dobre pol ure. Ženska je vedela da umira. To sem videla v njenih očeh. Prišla je v bistvu po upanje, po rešitev..čeprav je sama vedela, da je ni.

Zdaj se vprašam - pa ne me spet obdolžiti, da sem morbidna - kaj se bojimo. Smrti? Vsi bomo umrli..prej ali slej. Ali počasnega, bolečega umiranja...

Uh, mora to iz mene. Ampak me ful prizadanejo take reči.

In potem sem se odločila - hecno, vedno prelomne odločitve sprejemam v bolnišnicah:)), da me tam več ne vidijo - nič več ne bom rezala - saj tudi jaz imam ogromno znamenj še:)), ampak živela!

Saj sem že itak živela...ampak polno živela. To. In v ta sklop pač sodi tudi moj včasih čudaški pogled na svet. Kam pa bi prišli, če bi vsi gledali z iste strani..včasih mora biti kdo, ki nas spomni.

natalija

• 3 weeks later...
Nataly!brez besed.... :O: .najprej sva obe imeli tako razgibano leto v znamenju obolenj xsrcx xsrcx xsrcx , potem ponovno prebiram tvoj članek in ne morem kaj, da ti ne povem še nekaj besed o znamenju...tudi jaz sem imela s tem težave...in so mi seveda predlagali vse postopoma odstraniti...vendar sem si dala tri velika znamenja in potem se mi tudi ni takoj zacelilo (celo zagnojilo in glede na moje stanje takrat niso smeli narediti ničesar le upala sem lahko na najboljše..). Nato sem od sestre (!?)dobila informacijo da se ženske v zgornjem delu telesa rade "slabo celimo" in da je pri plastiki ravno tukaj največ problemov x!x pomaga kontrtubex gel in sicer večkrat na dan energično masirati ( tri dni star nasvet od dermatologa). x:Dx zdaj pa moram končati, kaj več kdaj drugič, saj veš, delo čaka....papapa

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

• 3 weeks later...

No...ja...thanx,thanx,......

Volkec...si dober ej....

Aya...itak x:)x

In opa Astya x;)x ....vidi ti njega....hmm...hmm. V bistvu zadel žebljiček na glavico...

Pa vendar ni ravno tako kot je videti v prvem hipu..žal.

Ker :vragec: :vragec: :vragec: ne neha

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...