borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mislim, da je tudi sreča, da se po daljšem času vrneš zdrav, srečen, zadovoljen domov, pa še doma, da je vse v najlepšem redu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 sreča je ko si srečen tudi v nesreči, sreča je ko je tema, pa v tebi gori luč, sreča je da živiš za ta trenutek, premagaš strah in uresničuješ sanje.. Pa veliko sreče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 cool Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Sreča je naša mati, nesreča naš vzgojitelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Radost je duhovno stanje, tekoče stanje popolnosti in sreča je njegov mikrokozmiči prototip na čustveni ravni. V nasprotju z radostjo lahko srečo zavestno ustvarimo. Daphne Rose Kingma Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 http://smile.smilies.nl/1910.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Sreča je harmonija, harmonija je umetnost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tole sem našla.... Cena sreče Če hočemo biti srečni, moramo za to plačati neko ceno, ceno za svojo srečo: ta pa je nič več in nič manj kot podarjanje samih sebe. Podarjati samega sebe ne morem s fanatizmom ali iz potrebe po uveljavljanju, ne sme biti nadležna dolžnost ali krčevito žrtvovanje. To lahko storim le svobodno, Z veseljem in iz ljubezni. In tedaj bo moja sreča nenadoma tu: kot senca moje ljubezni. Samo zaradi denarja nisem vreden niti počenega groša. Denar je nekaj dobrega. Za večino ljudi pomeni kruh in življenje, nujnost. Če pa denar postane malik, se v svetu in v srcih ljudi začne razraščati gošča. Ljudje klečijo in se plazijo pred denarjem. Ljudje se bojujejo in ubijajo za denar. Za denar ljudje postanejo volkovi, ki drug drugega razmesarijo. Pohlep po denarju dela ljudi podkupljive in brezsrčne. Čut za človečnost zamre. Kakšen sem, je neskončno pomembnejše, kot kaj imam. Človek, več si kakor tvoj denar. Tvoje vrednosti ni mogoče odtehtati z zlatom. Česar ne moreš nikoli kupiti z denarjem, je najdragocenejše: dobrota, naklonjenost, toplina, dobrohotnost, ljubeč dom, sočutje, priznanje, prijateljstvo. Bolj kot denar potrebuješ ljubezen. Kupna moč sreče se imenuje ljubezen. Resnični človek postaneš le z ljubeznijo. Reci življenju: DA Phil Bosmans xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Če hočeš biti srečen eno uro, se napij!Če hočeš biti srečen tri dni, se poroči!Če hočeš biti srečen en teden, zakolji svinjo in jo pojej (ne našo lunatko)!Če hočeš biti srečen vse življenje, se nauči loviti ribe! xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Biti moraš srečen, dalahko nekoga osrečiš;treba je nekoga osrečiti,da bi ostal srečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sreča in kozarec se hitro razbijeta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sreča je ,če jemlješ vse stvari z lahke plati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 .sreča je ustrezen razum Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Danes sem bila full vesela. Za eno mojo frendico tukaj s foruma. Vse bo se dobro. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sreča, ki jo nestrpni in zbeganiiščemo od sebe, je tik ob nas.Kdor se noče zaustaviti,je ne bo nikoli našel. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sreča, je opoteča! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Danes prebral: Sreca je, ce si zaljubljen sam vase in nimas tekmeca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sreca je! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sreča si tudi v najmanjši hiši prostor najde. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 srečo vonjaš,ko se skloniš do cveta vijolice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 sreča=sreča...nje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 anje anje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 prosim malo sreče zdaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.