Lunin net 3. marec 2003 Prijavi Deli 3. marec 2003 "Pozdravljeni! Kaj iz domace lekarne svetujete moji hcerki, ki ima zelo mocne in bolece menstruacije? Hvala." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunin net 3. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2003 Tudi sama sem vcasih imela to tezavo - meni je absolutno najbolj od vsega (celo bolj kot Buscopan in Spasmex ali Spasmo-cybalgin) pomagal caj tavzentroze. 1000X preizkuseno.Caj oz. zel dobite v zeliscnih lekarnah (npr. v zeliscni lekarni Maximarket - ce stanujete v Ljubljani). Nekateri pa prisegajo na majaron - ki pomirja krce. Prav tako je zelo zelo ucinkovit (tudi veckrat preizkuseno) kristal aventurin (pomaga celo v primerih kirurskih posegov - blazi bolecine in vnetja).Zelo ugoden za te tezave pa je tudi jaspis (ki blazi premocno menstruacijo oz. jo uravnava). Zelo pomembno je, da smo toplo obleceni in da nas -to je najpomembnejse- ne zebe v noge.Izogibajmo se premocni, pikantni hrani in rdecemu vinu.Tudi oblacila ne smejo biti pretesna. Vec nasvetov (tudi za te tezave) - pa boste nasli bolj protu dnu tele strani: http://www.lunin.net/nasveti/zdravljenje.asp- v odstavku Menstrualne bolecine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts