krneki 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Tako sem razočarana, da ne vidim izhoda. Mož me je totalno popljuval pred svojo sodelavko. Jokala sem cel večer in sem totalno razsuta. Ne vem kaj storiti? Če je kak pamenten nasvet bi bila hvaležna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Meni se ne zdi to način da nek umazan peril pereš pred tretjimi osebami. Vsekakor se postavi zase, povej da na tak način vajina veza ne bo mogla furat, naj se človek mal skulira in se k seb spravi. Kar se imata se zmenita brez privoščljivih pogledov, reakcij drugih, ne pa pred sodelavci, prijatelji.. Tak partner ni vreden truda da vztrajaš v odnosu z njim. Vsekakor mu to povej, ne popuščaj in prekleto se mora potrudit, da bo zadevo izboljšal. Če boš sploh lahko oprostila. Nikakor pa se ne ponižuj, ali pa se ne delaj kot da se ni nič zgodilo. On se mora zavedat da je napravil nekaj strašno narobe. Jst bi ga tak zmlela v prah že takrat.. ampak to nima veze zdaj.. Imej dostojanstvo, samospoštovanje. Ne daj se Ines.. (Agnes - se pri nas v službi zezamo)LP,mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krneki 4. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2003 Hvala musi, jaz sem mu to že povedala, samo, kaj ko je pa tako presneto nezainteresiran za normalen pogovor in močna osebnost. Pa tudi otroci so tu, zato potrpim. Vem, da bo kdo rekel, ma ni vredno, samo vem, kako slabo vpliva na otroke razhajanje. Žal mi taka rešitev ne pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Ovira je v tebi, ne v njem, ker se ne cenš dovolj. O sebi nimaš dovolj dobrega mnenja in zaradi takih in drugačnih razlogov dopuščaš taka in drugačna ponižanja. Odločiti se moraš postaviti zase, ne glede na druge. In kako? Težko, dolgotrajno, a vse se da, če imaš voljo. TO je bila le kaplica di roba, čez rob pa še mora pridt, ne? Kaj zdaj? Kaj boš naredila? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Jst zdej ne mislim recimo ravno razhajanja zaradi tega, čeprav, če ima nek človek zlo poniževalen al pa recimo zaničevalen odnos do drugega, se veza pokvari, pa ni več to to zakaj se je sploh vse začelo.. Tak odnos vodi h koncu, konec pa začutiš sam, pol se ti ne zdi več vredno vztrajat, pol si želiš da se vse konča, včasih so mogoč žrtve manjše kot da celo življenje trpiš nekaj... izgubljaš voljo, energijo, ljubezen do vsega, interesiranost, itd...Ampak pazi!!! To ni zdej moj namen nekoga hujskat da zapusti partnerja. To je skrajni primer, pa tud če maš npr. 5 otrok in če prideš do meje.. boljše tako kot trpet..Ti pa na srce polagam to, da boš morala resnično spremenit nekaj v vajinem odnosu in čimprej doseči da te partner jemlje kot enakovredno, da te začne spoštovat in cenit, si mati njegovih otrok, njegova žena, vendar ne njegova last kot neka preproga v katero si čevlje obriše. Si človek, s svojimi pravicami, svojo glavo, in te MORA, skrajni čas je že začet spoštovat. Prej začneš bolje je zate. MORAŠ se zase postavit. Zakaj težim?Ker poznam točno tak primer.. Podoben.. Moji starši.. Oče je vedno mamo poniževal, nič ni znala prav narest.. pa to ne znaš, tist ne znaš, baba kok si neumna... in pol po skoraj 3 desetletjih pranja možganov je moja mama živčen človek, se sicer vsake tolk časa postavi zase, vendar ne vztraja dolgo, ker je naslednji dan služba, ona pa avta nima in se peljeta potem skupaj v službo, včasih pa reče samo da je ljubi mir pri hiši.. ker ne živimo skupaj več, tu in tam zarjovem ko pridem domov, zarad takih brezveznosti se kregata.. npr. če njegova tašča prej časopis ki je na njega naročen prebere, da ga bo odjavil, da bo šel k njej in ji svoje povedal.. A veš! Treba je zadeve čimprej pošlihtat, če je le še čas, da človek ve kaj si lahko dovoli, ker če bo navajen da te lahko ponižuje, ker sej sta poročena in otroke imata bo vedno tako in še slabše bo.. Pol enkrat ko bodo otroci odrasli in šli od doma boš sama s tako puščobo, zoprnim dedcem, ki te bo v rit nosil ostala, pa še otroci bojo mislili da si veliko stvari sama kriva.. Ker nekaj res je v nas samih, vendar pa je zveza dveh potrebna prilagajanja in veliko lahko sami naredimo, vzgajamo drug drugega... zato te prosim, bodi dosledna, postavi se zase. Bolje da veljaš za hudiča babjega kot za coto s katero se lahko pometa...Mogoče sem jst zarad takih izkušenj kot jih imam iz otroštva prej podobna fotru kot mami.. Ne ponižujem fanta, sem pa odločna in mam določene cake ki si jih ne dovolim. Prej zmaj kot jagnje božje..Premisli malo..mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Hojla, Krneki...Ne bi bila rada krivicna ali pretrda do tebe...Ampak - kaj pomeni v bistvu "totalno spljuval"?Kaj pa, ce si samo ti reagirala nekoliko pretirano in preobcutljivo?Ves, vcasih s taksnim obnasanjem oz. staliscem "kar nekako prosimo", da se z nami postopa kakorkoli neprimerno.Morda pa je zacutil kancek custvenega izsiljevanja - ker si npr. ravno ti hotela izkoristiti sodelavko in kaj takole malo "slucajno navrgla"..Ne vem - samo ugibam...Ampak nikoli ne sodim zgolj po izpovedi ene strani....Zanimivo bi bilo slisati, kaj na vse skupaj pravi moz...Oz. ce je vse skupaj res imelo taksno tezo - ali si samo ti tako vzela... Lahko pa se ti je "masceval" za kdaj prej, ko si ti storila kaj podobnega... No, ja... saj pravim, oprosti, ce sem bila krivicna do tebe... Vendar morda pa ko se bos z mozem spet pobotala, pa mi bos hvalezna, da nisem bila krivicna do moza. To je par, celota - nikoli ne moremo soditi zgolj po eni strani - ce pa to le pocnemo, pa nujno vzemimo v obzir to, da je katerikoli clen tega para le ena od dveh polovic. Zelim ti, da bi bilo vse kul in da moz ne bi bil do tebe grob. Kot pravi Teja - odvisno je od tebe... Ti postavi temelje za nove sapice v vajinem odnosu, vendar ne postavljaj tega s kujanjem, tecno faco, z vcepljanjem obcutka krivde in slabe vesti, ampak prevzami iniciativo.Morda pa moza delas tudi zivcnega, ker sevas mrakobnost... Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Tako kot je odreagiral tvoj dragi..tako reagirajo slabiči. Ponižaj, pokaži, da si boljši od nekoga..pa čeprav je to tvoja žena, roditeljica njegovih otrok. Hočeš živeti s slabičem? Moškim, ki bo ob priliki izpostavil tebe, sam pa se skrival za tvojim hrbtom? Ne misli si, da s tem ko vstrajaš v takšni vezi delaš dobro otrokom. Sploh če imaš sina. Ker bo takšno ravnanje prenesel dalje. Vzgledi vlečejo, saj veš. Če imaš pa hčerko, bo pomislila...ja tako mora biti. Moški mora pljuvati po ženski, ženska pa mora to prenašati. Jaz bi že na licu mesta skočila vanj. Kaj bi me brigalo, kaj si kdo misli o meni. Kaj si pa zdaj sodelavka misli? Da si ošpica, ki živi z nekom, ki ti niti do kolen ne seže. Teja ima popolnoma prav, ko reče, da se ne ceniš dovolj. Pač vlečeš v tistem trenutku to nase. In dokler boš nakazovala znake, da si lahko predpražnik, v katerega si lahko vsak(partner) obriše noge, tako dolgo to bo. Mar misliš, da te bodo otroci potem, ko bodo odrasli spoštovali? Najprej najdi spoštovanje do same sebe. Povej si, da se imaš rada, da se ceniš, da si vredna vsega spoštovanja. Da si dobra delavka, da se za opravljeno delo potrudiš. Dvakrat, desetkrat. Mrmraj si, poj...Pa bo. Sprememba mora priti od znotraj. Potem jo boš projecirala navzven. Opazili jo bodo vsi. Tudi tvoj mož. Se pa pojavi vprašanje...mu bo spremenjena oseba všeč? Kajti ta nova oseba pač ne bo predpražnik. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Hoj Marsa! V istem času sva odgovarjali...ampak vsaka po svojohttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Ja, Nataly... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifSaj en del mene tudi LAHKO razmislja tako...Vendar sem se naucila gledati malo onstran...Tako nikoli "zdravo za gotovo" ne jemljem, da ima ta, ki je prisoten, prav, in da je oni, ki ga ni (ki ne more povedati svoje zgodbe), avtomaticno kriv.Malo skusam osvetliti zadevo se z druge plati.... Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 hjoatahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gifspit en izdajauc, tokrat družinski; nevem, vrni mu; priredi isto sceno, morda na kakšnem še b0°ljši načinhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifP°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Tu je malo škorpijonček na delu.) Saj je menda res, da včasih s svojim obnašanjem preprosto izzovemo reakcijo, ki nam ponavadi ni všeč...in spet velja tisto pravilo - ena žlica sama ne ruži:)) natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Ma, Bobnar... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif - to lastnost imam pravzaprav ze od nekdaj...Se samo me je cudilo, ko sem nekatere stvari lahko celo nekako hladno, od dalec percepirala - tudi ce so se tikale mene. (no, ne vseh, da ne bo pomote - vcasih sem se tudi metala ob tla - vendar ne zelo pogosto).Sicer pa sem se tega se "naucila".Ko sem delala npr. na liniji, sem veckrat bila takole kar prisiljena drugace postaviti stvari...Ko npr. klice gospa in rece: "... ... Ampak jaz sem samo hotela, da bi on..."In se meniva dolgo.. in potem sem je imela dosti, ker sem videla, da narobe razmislja, da bi rada zgolj nasilno spremenila moza in njegov odnos, brez da bi sama karkoli storila za to.....Pa sem ji rekla: "Kaj pa bi on rad? Ali ste kdaj pomislili na to, kaj bi pa ON rad?" )))))))))))))) Hocem reci - ne postavljam se na to ali ono stran, a ko nekdo tozi ali potozi, imam avtomaticno v svojem videnju prostor se za njegovo situacijo...Tezko je opisati to, ker gre za (ribjo) vizualizacijo - a tako dozivljam to... Moram sibat, zal - ne morem voditi misli dalje - ker sem dobila obisek. Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Hojla krneki, malo sem prebral odgovore pa je težko oceniti za kaj se je pa sploh šlo. Se pa najbolj strinjam z Marso pa nataly in vsak ima po svoje prav. Ali bi bila toliko prijazna pa povedala kaj je bilo in zakaj pa kako pa kje[?] Velikokrat se zgodi, da vsa stvar izpade drugačna, kot se zdi prvi hip. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifJutro je zmeraj pametnejše od večera.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Malo v razmislek...Mislim, da je Teja napisala bistvo vsega!Problem je v tem, da se ne sprejemamo taki kot smo, da se nimamo radi, da se ne cenimo dovolj, da imamo o sebi slabo mnenje....Ko nas nekdo užali oziroma nam pove nekaj, kar nas prizadane, gre zato, da imamo mi to V SEBI, da si mi sami globoko v sebi mislimo isto in zato nas to prizadane. Zelo banalen primer: Nekdo ti reče, da si grd... Če ti globoko v sebi (podzavestno) misliš, da nisi lep, da si grd itd.., je to ena tvojih šibkih, bolečih točk in te to zelo prizadane.Če pa ti o sebi misliš in veš, da si lep, se taki pripombi le nasmehneš in si misliš- motiš se, jaz VEM, da sem lep. In te ne prizadane. Grobe besede so dober pokazatelj tega, kaj imamo v sebi in se niti ne zavedamo. Če se cenimo, spoštujemo, imamo pozitivno mnenje o sebi in smo v to sigurni, smo stabilni in nas pripombe drugih ne prizadanejo, ker vemo, da niso resnične. Zamahnemo z roko in si mislimo - kvasiš traparije, ker bi me rad prizadel, ker SEBI v dani situaciji ne znaš pomagati drugače kot tako, da žališ mene.. Če pa imamo o sebi slabo mnenje, se ne cenimo, imamo o sebi negativno podobo, nas to zaboli in radi bi bili drugačni... Zavestno pa marsikdaj niti ne vemo, da se v resnici ne maramo.. V takem primeru padejo pripombe na plodna tla. Zbudi se naše lastno mnenje o sebi in to boli. Vse, kar ti nekdo reče IN TE PRIZADANE, ti na nek način pokaže, kaj si misliš o sebi. Kar pa se tiče partnerstva na ta način- to ni dobro, ker ni medsebojnega spoštovanja. Vprašaj svoje srce kaj si želiš. Pozabi na njega, otroke... vsi bodo preživeli.. TI si važna in vprašati moraš sebe, kako čutiš. Kaj storiti? Vse, da ojačaš SEBE, spremeniš samopodobo (NE na podlagi mnenj drugih! Sama moraš to v sebi spoznati brez mnenj drugih)in ko boš dovolj močna in stabilna, ti bo jasno, kaj storiti, ker boš to (karkoli že bo) v sebi jasno čutila. Daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 Ej Bobnar...škorpijonov učinek mi je prav dobro poznan:)))Vsem ostalim pa tudi:)) No, v glavnem...še vedno mislim, da nima kaj kdo koga poniževati. Čeprav sem se zdaj spomnila, da sem to nehote storila tudi sama...ej, ko smo že ravno v črni luknji:)) pa da izbruham:sva se s partnerjem sprehajala(bilo je pred Zlato lisico) in vse polno turistov, pa bi se dva rada fotografirala....tako še za ziher s Ptujskim gradom v ozadju. In predlagata mojemu naj ju osreči:)) in evo moj jezik..- sem brž mogla stegnit, da jima za uspeh fotke nikakor ne moremo garantirat, češ, da ponavadi nič ne rata...Sama sem vse skupaj vzela za hec..(ker sem se spomnila na fotke iz nečakinjine poroke..so bile nekam "čudne"). Njega pa sem na smrt užalila. Menda celo ponižala....pa res nisem hotela. No...tako.Ej, krneki...mogoče tudi tvoj ni hotel....mu je pač ušlo:)) natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. marec 2003 Prijavi Deli 4. marec 2003 quote:krneki Objavljeno - 04 Mar 2003 : 09:26:23...Pa tudi otroci so tu, zato potrpim. Vem, da bo kdo rekel, ma ni vredno, samo vem, kako slabo vpliva na otroke razhajanje. Žal mi taka rešitev ne pomaga. Krneki, pozdravljena! Ni nujno, da razhajanje slabo vpliva na otroke. Če n.pr. otroci živijo s staršema, med katerima ni zdravega odnosa in ljubezni, je tudi za otroke bolje, da gresta starša narazen. Je pa tudi odvisno, kako gresta narazen - kako se dogovorita za nadaljne stike z otroki... Razmisli, kaj imajo otroci od tega (kakšne vzorce si nabirajo), ko doma gledajo nezadovoljne face, prepire, ponižanja...Pa ne mislit, da zagovarjam ločitve. Vsekakor je v prvi vrsti potrebno dati vse od sebe, da se odnos izboljša, pozdravi. Vendar nikakor ne misli, da je treba zaradi otrok vztrajati v razmerju, pa kakršnokoli že je. Ravno zaradi otrok je treba nekaj storiti: ali odnos pozdraviti ali prekiniti! No, jaz srčno upam, da pri tebi ne gre za kakšna huda in resna ponižanja - upam, da je šlo za kak manjši nesporazum, podoben tistemu, ki ga opisuje Nataly http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif. A-ja, še tole si napisala: quote:Hvala musi, jaz sem mu to že povedala, samo, kaj ko je pa tako presneto nezainteresiran za normalen pogovor in močna osebnost. To mi prav nič ne diši po močni osebnosti. Če se ni sposoben pogovoriti, česa pa je sploh sposoben, da ga imaš za tako močno osebnost? Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krneki 5. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2003 Najprej hvala za vse spodbudne besede, pa tudi pomisleke, ki jih imate. Težko mi je razlagati v forumu, kaj se je pravzaprav zgodilo, ker je prav možno, da kdo dela v isti firmi kot moj mož. Svoji sodelavki je namreč rekel, naj celi firmi, ki pa ni majhna, raztrobi, kako sem neumna,...Se pa še vedno čisto tresem in sem dobesedno uničena. Skušam se pomiriti vendar mi težko gre od rok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 quote: krneki pravi: Najprej hvala za vse spodbudne besede, pa tudi pomisleke, ki jih imate. Težko mi je razlagati v forumu, kaj se je pravzaprav zgodilo, ker je prav možno, da kdo dela v isti firmi kot moj mož. Svoji sodelavki je namreč rekel, naj celi firmi, ki pa ni majhna, raztrobi, kako sem neumna,...Se pa še vedno čisto tresem in sem dobesedno uničena. Skušam se pomiriti vendar mi težko gre od rok. Pomoje nima jajc soociti se z tistim, kar on ne sprejema!Da ti pove odkrito kar misli o vezi, o tebi, o tem kar ga moti.Saj bi razumela, le on si predstavlja kot nekaj hudega. morda.Drugo pa je, ali ti delas isto!!? -da si ne poveta, kako in kaj, kaj mislita, cutita, dvomita, pricakujeta, zelita...pogovor, odkrit pogovor! Vcasih morda dela, da ti poves resnico, potem se bo morda tudi on odprl, uvidel, da ni zadeva mocno bremenilna in bo lazje za oba, tudi vnaprej, morda. :: What use is a belief if you have no faith in it? :: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 Krneki, saj če mislijo da si neumna, je čisto vseeno, kaj napišeš. Glavno je kaj misliš ti o sebi. TO "neumnost" lahko izkoristiš v svojo korist. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metja 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 Pozdravljena Krneki, praviš, da je tvoj mož tako močan.Daleč od tega.Šibek je tako kot ti, ampak to je seveda njegov problem.Človek, ki je zares močan res ne potrebuje tega dokazovati na drugih in še posebno ne pred publiko.Zato nehaj živeti v prepričanju, kako močan je on in ti vsa šibka.Šibka sta oba.Zazri se malo vase.Situacijo v vajinem partnerskem odnosu lahko začneš spreminjati le z vztajnim delom na sebi in ne z vztrajnim delom na njemu.Ločitev kar tako ni rešitev, še posebej ker nekako čutim, da nanjo pravzaprav nisi pripravljena.V kolikor v tej zvezi ne boš prepoznala potrebnih stvari o sebi, bo tudi tvoj naslednji partner zelo, zelo, zelo podoben temu.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Želim ti vse dobro.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif metja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 Krneki, pozorno in večkrat preberi, kar ti je napisala Daisy. Drži od besede do besede. V zelo strnjeni obliki je enako misel zapisala že Eleanor Roosevelt:"Nihče nas ne more prizadeti, če sami tega ne dovolimo"! Če imaš dovolj samozavesti in samospoštovanja, potem se na besede tvojega partnerja izrečene sodelavki lahko požvižgaš. Ti veš, da besede niso resnične, kaj si pa drugi mislijo, je njihov problem in ne tvoj. Naj vam bo vsak dan najlepši dan!bigm Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/behappy.swf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. marec 2003 Prijavi Deli 5. marec 2003 Pokowc, super tole!!! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifTamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2003 Prijavi Deli 6. marec 2003 KRNEKI http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif! Se je to zgodilo prvič? Se je to zgodilo drugič? Se to dogaja večkrat!Iz osebnih izkušenj (vezana tretjič) ti povem, NE DAJ SE!!!!! NE PUSTI SE!!!! STOPI NA OBE NOGI IN BODI TRDNA http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifKar pa se tiče otrok - otroci (verjemi mi) veliko bolj trpijo v krogu kjer ni soglasja in kjer ljubezen ugaša oz. je ogasnila! BODI ODKRITA DO SVOJIH OTROK! RAZLOŽI STVAR V CELOTI (seveda letom primerno).... P.S.Če se to z možem ponavlja, se bo ponavaljalo naprej, pa naj se ti opraviči nevemkolikokrat. Verjemi mi! VEM! JIH POZNAM! Najtežje od vsega je narediti korak, potem zlaufa slej kot prej...Odločitev je seveda tvoja. ŽELIM TI VELIKO SREČE V ŽIVLJENJU!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Mir in ljubezen vsem, ki gazijo tla zemlje! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. marec 2003 Prijavi Deli 6. marec 2003 jahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifjahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifjajahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifjajahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.