Skoči na vsebino

Kateri polozaj v osebnem horoskopu je najmocnejsi?

Marsa

Recommended Posts

El Nino, hecno! :)

Ravno danes sem gledala tole kacho, pa pomislila isto...

Samo nekako bedasto se mi zdi, da bi dala tale isti naslov pa st. 2...

Najbrz bom resila tole kako drugace...

Jaz pa zadnje case ful cutim Vodnarja... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hehe, no ja kdo bi si mislil... 13 stran skrajni cas da koncamo, ce ne bo sla stvar v meni manj ljube stevilke (14) hehe vceraj sem mel prav serijo s 13kami v tarotu, kar malo me je zacelo trest na avtobusu da ne bomo s ceste zleteli ker je bilo toliko trinajstic med kartami (priblizno 50%, statisticna verjetnost pa je bila 4%... no ja nesrece ni blo, mam pa zdej tukaj temo s 13 stranmi, na katero se zdaj ne vem odgovora.... hehe

"When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif

khm...khm...khm...

marsahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_tongue.gif

kje pa?http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif ma vas rad

chasa ni...je samo prostor in situacija

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhut... mogoce vem, na kaj cikas, pa se bom zato raje naredila neumno... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif ma vas rad

chasa ni...je samo prostor in situacija

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hehe marsa has spoken... :) hehe hm v tistem indijanskem stilu... vec modrosti kot pa je vsebine Lol:) Eh ja bom moral kaksno drugo temo pogledat ta je presegla zdrave meje:)

"When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 month later...

Hoj!

Gledam zanimivo karto in imam malo premalo znanja, da bi sama delala zaključke.

V natalni karti sta dva 'zmaja' in posledično dva trikotnika.

Prvi zmaj - 'gleda' v sedmo hišo - tam je Neptun, ostali planeti vključeni so Pluton v 6. hiši, Venera v 1. hiši in Luna v 9 hiši. Drugi zmaj pa je usmerjen v 4 hišo- tam je Saturn, sestavljajo pa ga še Sonce v 1.hiši, (oven), jupiter v 6 hiši in MC.

Lahko kdo kaj komentira?

lp

CAt

• 5 months later...

Cat - muvingi, selitve, veliko sprememb, povezanih s partnerstvom, nejasno videnje njega ('domace ozadje'),v zvezi s partnerji morda celo povezanih ful enih poti, sprememb, pa variant, kot so z enim in istim parnetrjem fulkrat zacenjanje in prekinjanje, ipd.,, nejasnosti v odnosih etc... - po drugi strani pa se zato zatekas v delo, recimo... razpeta med druzinskim zivljenjem in 'kariero'... v bistvu zelo ambiciozna, a hoces imeti porihtano family sceno, pa je to tezko hendlat vcasih... :)

Sicer veliko energije za delo, lahkotna energija, teza je le 'od zadaj' - odpet bi morala katere vezi malo... Rak te bremza... Vodnar te sili v aut spejse... x:o)x Riba te mehca in ti daje vizije... Mislim, da je fajn tale zmajcek, samo morda malo bolj zemeljsko bi ga morala jemat?...

Picasso

Hello! Oglasam se prvic, berem pa ze kr neki casa. Zase ne bi vedla, kaj name najbolj vpliva, sem ribica, z ascendentom ribic, luno pa mam v raku.... fullllllll custev in v bistvu od tega zivim. :sori: kako naj ugotovim, kaj sploh konkretno pomeni ta kombinacija?

Please, help! :8):

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Oj, Marsica - long time no see!! In vsi ostali tudi :palec:

Tiste 'zmajčke' ima moja mama - takrat sem malo želela, da bi razumela njo, zakaj in kako - tako, da bi se želela ji malo pribljižati..

Jaz nimam zmaja, imam pa trikotnik med venero (riba), marsom (škorpijon) in asc (rak) - čez katerega vihari saturn... :8): čez caa pol leta (če sem pravilno zračunala) bosta v konjunkciji z natalnim asc, saturn in mars namreč!

Jaz to jemeljem izključno pozitivno, ker sem se tako odločila - kakor si postelješ, tako spiš x:Xx

Ta trikotnik jaz jemljem kot možnost, da delujem celostno..ker pa imam jupitra, urana in plutona v četri hiši, pa pomeni uravnovesit in razširit 'domače okolje'. SEveda bom imela srečo, ker sta jupi in uran v konjunkciji x:o)x x8Dx

Da pa danes tako gobcam, so pa krivi sonček pa lunca pa venera, ki gredo čez natalni uran in jupiter :palec:

Lepo se imejte!

CAt

Ribica Katja! Zivjo! x:)x

Visje v postu imas linke na razlage tegale, potem pa jih je podal se Pokowc.

Zelo podobno bi ti napisala tudi sedaj v postu, pa te prosim, da si preberes kar tam. x:)x

Otozna... Luna v Raku torej... se pravi se manj 'Strelcevskega'... Tako me tudi ne cudi, da si si izbrala taksno ime... Po energiji imena bi ti itak (in sem najbrz pac ti) pripisala Raka ali kozoroga. x:)x

Cat - skoda, ker nisi napisala, da ne gre zate... Posameznih aspektov, sploh, ce gre za konfiguracijo, nikoli ne moremo gledati in obravnavati loceno od vsega ostalega...

Kajti drugacen je vodni trigon, ce ga ima vodna oseba ali ognjena... Pa si v razlagi VEDNO predstavljamo vse, kar je pomembnega, v ozadju...

Ce jaz vidim sekstil, trigon etc., to takoj in avtomaticno 'prevajam' na Sonce Vodnar, ASC Rak, Luno v Ribah itd...

Vedno moramo imeti hkrati vse v glavi, moramo si vselej predstavljati oz. imeti na umu celotno sliko...

Tranzitek? O fino - bos dobila noro dobro ponudbo s cisto desetega podrocja oz. povsem nepricakovano oz. s povsem nepricakovanega konca... x;)x

Picasso

Pokowc in Marsa, hvala!

Sicer sem to ze vse prebrala, pa se zmeri ne vem tocn kaj bolj vpliva.

A mi lahko prosm kdo svetuje, kako naj zivim bolj racionalno in ne tok od custev.... ker custva so ena cudna rec...

Hvala!

Ribica Katja - bi tudi bilo tezko kako drugace - saj si sama voda, pa se najneznejse od vod.... Potem moras poiskati nekaksen ventil v drugih polozajih - morda pa je to vse, kar imas od vode in imas recimo Mars v kakem mocnejsem znamenju....

Racionalizirat custva? To je tezko... morda bolje preusmerit energije, pa se ukvarjat s tem, kar te resnicno izpolnjuje, potem te navadno ne premetava toliko... Ce pa bos zivela pod vplivom drugih, pa vedno izbirala tole lupinico svojo, rakovsko, ko bo slo kaj narobe, te pa bo vedno premetavalo skozi lajf...

Vseeno pa ne mislit... voda ima izjemno moc - ce jo le pravilno usmerimo... :palec:

Moras pac krepiti samozavedanje...

Picasso

Marsa, ful si lepo tole napisala... se enkrat hvala!

Men so drgac custva cist ok, ampak me drugi pogosto ne razumejo zarad tega.

Mars mam v ovnu, I guess me to drzi bolj na realnih tleh?

Ker se mi dostkrat zdi, da se znam obvladovat, ampak so pa trenutki ko me preplavi... in takrat delujem iracionalno.

...  Men so drgac custva cist ok, ampak me drugi pogosto ne razumejo zarad tega.

Mars mam v ovnu, I guess me to drzi bolj na realnih tleh?

Ker se mi dostkrat zdi, da se znam obvladovat, ampak so pa trenutki ko me preplavi... in takrat delujem iracionalno.

Ma ne toliko na realnih tleh (Mars), kot bolj to, da ti daje zagonsko energijo - ki ti totalno prav pride s temi polozaji... da se ne umikas in zabubis, ampak vseeno gres lahko naprej. Fino je celo imeti -v tvojem primeru- nekaj tele povrsnosti, ki jo sicer vidimo delovati pri takem polozaju, ker se potem manj ukvarjas z vsem, kar bi te lahko obremenjevalo. :)

Ce cutis druge in njihove stiske, je prav, ni pa se potrebno identificirati z njimi in se moras zavedati, da vse pac ne more biti na tvojih ramenih, ker menim, da se ukvarjas z raznoraznimi brezveznarijami v glavi, ki pravzaprav neposredne zveze s tabo sploh nimajo... Prec se navzames energije okolja, zato je IZJEMNO pomembno, s cim se obdajas in s kom se druzis.

Izberi si za druzbo pozitivne osebe, nic hudega, ce bos izbircna... Saj si ti. Ni ti treba skratka prenasati cisto vsega, kar prenasas. Ce imas svoje poglede in svoja pravila in nacela, je cisto OK. Ce te drugi ne razumejo, niste na enaki valovni dolzini. x:)x :palec:

Ti moras samo spremeniti svoje okolje (tiste, ki te obdajajo, negatvne vplive), ali se bolje - svoj odnos.

Kmalu bos cisto drugacna, 'privabila' si bos pozitivne osebe v svoj lajf, se ti, 'negativni', pa bodo se nalezli malo pozitivnosti od nove tebe. x;)x :palec:

Picasso

Joooj, hvala se enkrat... x:)x

V bistvu sem se ze precej spremenila in ce lahko pomagam, potem pomagam, ampak ne jemljem vsega nase. In hvala bogu sem obkrozena z vec optimisti kot pesimisti. x:Dx

Drugace si pa popolnoma zadela tale opis. x^x

Hvala za nasvete! x:Xx

Kako naj pa navaden pismen človek ve kako čutiti astrološke elemente, če pa nič ne vem o astrologji? Al pa je tale topic namenjen bolj vam, ki ste daleč naprej v astro.

Andres

Hoj Andres

Tudi posebni forumi morajo biti, Andres!

Sicer tudi sam o "Zahodni" astrologiji nimam pojma a tako vsaj vidim, se učim, kako ni dobro pisat ljudem o tematiki, ki jo poznam sam.

Hvala Bogu, da so tudi forumi, kjer se lahko strokovnjaki pogovarjajo o stvareh čisto po svoje. Na ta način se začetnik lahko zelo veliko nauči, saj mora tudi sam kakšno knjigico v roko vzet, pa še vpraša lahko tiste, ki vedo več.

Torej, podpiram takšno temo - saj je ni treba čitat, če je nočeš, ali če ji nisi kos, kajne?

Lepo se imej, Vojko

P.S. Lepo te je spet slišat na forumu. Se dolgo nisva srečala.....

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko!

Saj tak kamen nisem, nekaj malega vem, ampak ne poudarjam, ker nikoli nisem prepričan, če je to to. Vem recimo da nas Venera goni. Mene že. No potem se pa že konča moje znanjo. In zato vas tudi berem.

Andres

ahjaj, najbrž nikoli ne bomo rešili te teme ker je položaj dokaj subjektiven, tud men se je včasih zdel najbolj ascendent, zdaj pa kaj pa vem, počasi poskušam vse izničit, nočem nekih posebnih ovnovskih lastnosti, prav tako ne škorpijonskih, kaj šele bikovskih, ali tehtničnih, poskušam biti tisto kar sem, negelde na to kar sem... (pa naj to kdo razume xrolleyesx )

Evo, se eno totalno laicno mnenje. Zase lahko recem, da (trenutno)najbolj cutim vpliv Sonca v Ribah. Zmedeno custveni sanjac xsrcx :2src: . Prvijo pa, da nekako po 30letu vem udari podznak - Vodnar, kar bo verjetno ze drzalo, saj imam se 2 planeta v tem znaku. Bomo vidli...
I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...