Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Zobi - ... (ti ze ves, saj si ti)... Andres - kwa je zdaj? Saj si ze bil malo notri... Lev in to... Najbrz imas kaj (skepticne in prakticne) zemlje. Ta tema nikakor in se zdalec ni namenjena profijem... Ravno obratno - je celo zelo 'naivna' za take carje... To sem odprla zelo na zacetku - o necem smo se pac morali pogovarjati, pa da ni prazen forum... ali pa da ne 'prestrasim' koga z... direkcijami, tranziti ipd... ker pa kao res ne bi nihce nic stekal... Point je ravno v tem... da se malo poglobis v tole... in potem pri sebi zacnes prepoznavati nianse dolocenih znakov... znacilnosti... Meni recimo ze kot majhni ni sla cisto v racun tale riba... Potem pa se - toliko v Ribah! Potem pa ascendenti, kulminantni planeti, planeti na soncu, ascendentu... itd...Pa se zacne slika, videnje poklapljati... kot puzzle...Ce imas ocenaskega, ti ni nic jasno - vsi kosi se ti zdijo enaki...a potem, korak po koraku, sestavljas tole... SAM seveda vsakdo najbolje ve... Ni treba bit znalac, psihoanalitik, da vidis, ali si kolerik ali flegmatik... tu ti dodje isto - samo x 12 in ne x 4. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Tale tema je malce zamrla. Te dni dobivam vpogled ( ), da sem Saturnjanka.Stelij (Sonce, Venera, Merkur) v Kozorogu, Starun v 10 hiši, Saturn kvadrat Ascendent, Saturn konjunkcija Luna... Saturn opozicija Jupiter... in točka sreče... (kaj več bi si želela ) Saturnovci vseh dežel, združimo se... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Tale tema je malce zamrla. Te dni dobivam vpogled ( ), da sem Saturnjanka.Stelij (Sonce, Venera, Merkur) v Kozorogu, Starun v 10 hiši, Saturn kvadrat Ascendent, Saturn konjunkcija Luna... Saturn opozicija Jupiter... in točka sreče... (kaj več bi si želela ) Saturnovci vseh dežel, združimo se... :xx!:Sasha Prosim še zame povej vplive za december! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 Tale tema je malce zamrla.O, Sasha!! Kaj si nasla! Te dni dobivam vpogled ( ), da sem Saturnjanka. Te dni?Ali nisi? Meni se zdis ze skoz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 No, pa še tole temo sem odkrila. Zanimivo. A kaj, seveda vsak napiše le, kaj je on sam in kaj ga ob tem izpolnjuje. Kolikor se poznam, sem izjemno zadovoljna kot dvojček (v soncu, luni in ascendentu, za nameček pa še v točki duha in sreče), ni se mi treba izgovarjati na nobeno drugo znamenje v kakšnem podznaku. 100% dvojček sem, pa je opravljeno in me za nameček še osrečuje. Znajdem se sama s seboj. In sem srečna. Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Tale tema je malce zamrla.O, Sasha!! Kaj si nasla! Te dni dobivam vpogled ( ), da sem Saturnjanka. Te dni?Ali nisi? Meni se zdis ze skoz... a sem rekla, da nisem.?... :xx!: ... samo nisem profi v astrologiji in sem pred kratkim dobila še par podatkov o poudarjenem Saturnu... pa sem morala takoj povedat... (a se mi res tako pozna ?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 < dvojček (v soncu, luni in ascendentu, za nameček pa še v točki duha in sreče) > Wow, Dvojcek od formata! Toda, ali bi mi lahko povedala, kako cutis tisteli dve tocki v Dvojckih? To bi bilo res zanimivo. Hvala ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 < Tale tema je malce zamrla. > ... pa prav skoda, da je. Tudi sam sem jo sele zdaj odkril - clovek nima toliko casa, da bi pregledal, kaj vse se je nekdaj zapisalo na kakem koncu neta... Ampak hec je ravno tu. Nic nam namrec ne pomagajo vsi znani polozaji in njihovi (delni) opisi (tipicno: "Kaj mi pomeni Neptun v Skorpijonu?!" - "Nic posebnega zate, dragi - nekaj milijard ljudi ga ima."), ce ne zacnemo dojemati bistva. Kaj pa to ima s to temo? Ta tema kaze v tisto smer, da zacnemo sebe opazovati kot sebe in ne kot nekoga, ki ima Marsa v npr. cetrti in Luno v kaj-jaz-vem-kje. To pa je tisto, kar jaz zagovarjam od samega zacetka. Za primer si vzemimo naso gostiteljico, Marso (glede na to, da ga je ze podala tolikokrat): murje zadev v Ribah, torej nic od iniciative, borbenosti itd. itd. itd.. Tocno tako bi bilo, ce bi bilo. PA NI! Stelij kjerkoli pomeni mocan poudarek znamenju OVNA (jaz, ego, borbenost itd.). Tudi ce je v Ribah ali pa v sedmi hisi ali kjerkoli! Jemljimo se torej kot celoto, pa bomo pocasi enkrat le izvedeli, s kom imamo posla. Opomba: Zanimiv in indikativen je tudi Marsin vzdevek. Ni recimo "Riba" ali "Ribica" ali "Nezna" ali "Zblojena" ali karkoli, celo "Scuka" ne, ampak "Marsa". Slicica kaze neko rdecelaso in rdecepegasto dekle. Rdeca barva je atribut Marsa, Mars ("Marsa") pa vladar OVNA. Pa je krog sklenjen. In ce ne bi bilo tako, Marsa kot tipicna nelogicna, neodlocna, neiniciativna in zmedena RIBA nikoli ne bi osnovala tegale Neta in nasla v sebi murje energije, da bi tole vse skupaj sploh delovalo, plus se razumela ves ta narod in se mu posvecala in mu odgovarjala - in mi bi pisali kam drugam - ali pa sploh ne. Vsaka ti cast, Marsa, ceprav se se nisva srecala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ...mars v ovnu, sonce riba //....Ti moras samo spremeniti svoje okolje (tiste, ki te obdajajo, negatvne vplive), ali se bolje - svoj odnos.Kmalu bos cisto drugacna, 'privabila' si bos pozitivne osebe v svoj lajf, se ti, 'negativni', pa bodo se nalezli malo pozitivnosti od nove tebe....ja, COOL! a lahk prasam ce je kaj podobnosti, ce jemars v levu v 7 hisi (sonce rak)in mars v skorpijonu v 4 hisi (sonce riba)?sicr so se aspekti zraven, but anyway. glede nato, da do vsa tri znamenja nekako energicna... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Poskus odgovora: V osnovi ni kaj dosti podobnosti, saj je edino, kar imata tadva Marsa skupnega, to, da sta oba v fiksnih znamenjih, torej da sta cvrsta in mocna. Ce si dovolim uporabiti tvoj chart iz teme Jupiter (ker gre ocitno za to, saj ustreza temu, o cemer sprasujes tule), potem bom rekel, da je slicnosti se manj, ce vemo, da je tvoj Mars cisto na koncu Skorpijona, obenem pa v cetrti, Rakovi hisi, pa se z Neptunom je poslihtan, tako da je se blazji. Z Marsom v Levu je drugace. Ker na voljo nima podatkov, vzemimo, kar imamo. Rak (in Rakovica, seveda; ali sploh gre za partnerko, drugace bom grdo sekal mimo?!) je pasiven, ampak tale ima Sonce v sesti ali celo sedmi hisi, v sedmi pa Marsa. Malo jo tisci na kreganje, ce je Mars le malo slabo polozen - pa ti si stalno kriv. (Kot Riba pa tudi dojemljiv za to.) Mars v Levu je dramaticen in glasen (leteci pepelniki itd.), Mars v SC pa ne. Glavni car je v tem, KJE se udejanja prvi in kje drugi (eden je uperjen k (proti?) drugim, drugi pa v dom. Rahla razlika.) Je pa res, da je MA/SC bolj dolgotrajen, saj ne popusti. ("Ze prides v mojo cerkev k masi!") Ce Mars v Levu ni postavljen na samem koncu znamenja, potem medsebojno nista v kvadratu, kar pomeni sicer razlicno usmerjanje energije in potrebo po uskladitvi, ne pa tudi direktne vojne. Je pa nekaj drugega. Ce je njeno Sonce v prvi polovici znamenja, je to v kvadratu s tvojimi planeti v osmi in v drugi hisi, to pa ze ni vec prijetno. Njeno Sonce torej iz tvojih opozicij dela T-kvadrat - veliko napetosti in vzgibov za akcijo torej. (Ni nujno, da je to samo slabo - recimo: ali je ribo mogoce treba malo podrezati, da kaj (beri: cimvec) napravi?) Pomagalo bi, ce bi bilo njeno Sonce na samem zacetku znamenja, saj bi potem bili Sonci v lepem trigonu, toda brez podpore se nekaterih drugih polozajev trigon Sonc ne zagotavlja mirne in uspesne zveze. Toliko. Bo v redu? Lep pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 ... Opomba: Zanimiv in indikativen je tudi Marsin vzdevek. Ni recimo "Riba" ali "Ribica" ali "Nezna" ali "Zblojena" ali karkoli, celo "Scuka" ne, ampak "Marsa". Slicica kaze neko rdecelaso in rdecepegasto dekle. Rdeca barva je atribut Marsa, Mars ("Marsa") pa vladar OVNA. Pa je krog sklenjen. In ce ne bi bilo tako, Marsa kot tipicna nelogicna, neodlocna, neiniciativna in zmedena RIBA nikoli ne bi osnovala tegale Neta in nasla v sebi murje energije, da bi tole vse skupaj sploh delovalo, plus se razumela ves ta narod in se mu posvecala in mu odgovarjala - in mi bi pisali kam drugam - ali pa sploh ne. Vsaka ti cast, Marsa, ceprav se se nisva srecala. Bern, wow. Ves, pa pride iz priimka tole - ni kaksna moja astro fora kao (ko kdo misli, da sem si sla spreminjat) - tako me klicejo od OS dalje.Ja, tudi jaz jemljem stelij kot posebnost v taksnem smislu oz. podobnem, kot omenjas.Res je cisto drugacna pesem, ce imas na Soncu (in/ali Luni) Mars (in potem se Merkur).Sicer pa je pri meni poleg tele konjunckije oz. teh konjunkcij najbolj dleujoca opozicija Mars/Pluton - tudi zato, ker je os IC, MC (Pluton je 2 st. oddaljen od MC, Mars pa je nekoliko dlje od IC, a ravno toliko, da je se v konjunkciji). Imam eksakten trigon ASC/Merkur - kar dela mojo komunikacijo (predvsem jezik, pisanje) nekoliko Sco (sicer pa bi bil MD, ce bi vzeli za vladarja Sco Marsa - Neptun/Mars). Ampak - vseeno sem v bistvu tudi Riba... moja energija ni prevec ribja, imam prevec volje, sem prevec taf, a nekako: nekaj astrologijo furam, nekaj malo glasbica, umetnost, risem, art - no, s tega vidika pa je malo drugace - sama kot cutim, pri meni precej deluje Mars v Ribah in Merkur (ki pa spet skupaj dajeta nekaksno Dvojckovsko/Ovnovsko kombinacijo) - marsikdo mi pripise Dvojcka ali Vodnarja, pa imam samo en zrak.Aja, seveda - sem oz. znam bit tudi zblojena, lena, neucinkovita, imam tudi kaksno ribjo lastnost vseeno, skratka... Tudi tebi, Bern - itak se pa najbrz oz. skoraj gotovo se bova (srecala). Tudi mene res veseli, ko te je pot zanesla sem in zdaj sodelujes s svojimi kvalitetnimi objavami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 BERN Kar zedeva tistile dve točki in tolikokrat ponovljen dvojček:napisala sem, čutim se zelo harmonično sama s seboj, srečno in usklajeno. Edino, kar me bega, je jupiter, ki ga imam v 1. hiši, raku (01°44'14) in konjunkciji z ascendentom (03°°20'11) A to res pomeni, da sem frdamana s svojimi kilami? Ne uspe in ne uspe mi jih ugnati... hvala ti za posvečanje! Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 Ja, to veckrat zal pomeni tole - tezave s telesno tezo, Jupiter je zelo blizu Asc (manj kot 2 stopinji). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Poskus odgovora: Bernstari,pa ti si enkraten!! full si zadel! ....- pa ti si stalno kriv. (Kot Riba pa tudi dojemljiv za to.) ... ha ha ha Je pa nekaj drugega. Ce je njeno Sonce v prvi polovici znamenja, je to v kvadratu s tvojimi planeti v osmi in v drugi hisi, to pa ze ni vec prijetno. Njeno Sonce torej iz tvojih opozicij dela T-kvadrat - veliko napetosti in vzgibov za akcijo torej. (Ni nujno, da je to samo slabo - recimo: ali je ribo mogoce treba malo podrezati, da kaj (beri: cimvec) napravi?)- ne stekam? kaksnih vzgibov?? Pozdrav tudi tebi! je drugo so bili podatki od punce:http://cokolada.net/images/chart_d.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 No, jaz sem bolj nova na temle forumu. Po horoskopu imam: sonce v dvojčkih, luno in asc. pa v škorpijonu... Kaj naj zdaj to pomeni, se mi pa bolj malo sanja Bi kdo bil tako prijazen in mi kaj povedal o tem, kakšna kombinacija je to.....? HVALA in LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 No, jaz sem bolj nova na temle forumu. Po horoskopu imam: sonce v dvojčkih, luno in asc. pa v škorpijonu... Kaj naj zdaj to pomeni, se mi pa bolj malo sanja Bi kdo bil tako prijazen in mi kaj povedal o tem, kakšna kombinacija je to.....? HVALA in LP Ajda Živijo, Ajda! To je precej težavna kombinacija, če štejemo, da je Sonce verjetno v osmi hiši ali pa vsaj zelo na koncu sedme (je sicer razlika). Temu se pravi, da nisi toliko Dvojčica kot Škorpijonka. Kako to? Sonce v 08 (ali zelo blizu; 08 je Škorpijonova "domena"), ASC v Škorpijonu in Luna v Škorpijonu - Luna pa je v ženskem horoskopu zelo pogosto celo pomembnejša od Sonca. Se pravi 3 : 1 (čeprav je čisto mogoče, da je v Dvojčkih tudi Merkur, kar bi pomenilo 3 : 2, a če je v 08, je potem 4 : 2). Kaj imata skupnega Dvojček in Škorpijon? Nič. Stalno se morata prilagajati drug drugemu, in to včasih ni prijetno. Usklajevati se moraš sama s seboj in svojimi pričakovanji, hotenji, željami. Zna biti tudi kriza. Čim močnejša je 08 in čimveč planetov je v njej, tem globlje in pogostejše so krize (ali pa strahovi ali kaj takega). Takole za pokušino. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 No, jaz sem bolj nova na temle forumu. Po horoskopu imam: sonce v dvojčkih, luno in asc. pa v škorpijonu... Kaj naj zdaj to pomeni, se mi pa bolj malo sanja Bi kdo bil tako prijazen in mi kaj povedal o tem, kakšna kombinacija je to.....? HVALA in LP Ajda Živijo, Ajda! To je precej težavna kombinacija, če štejemo, da je Sonce verjetno v osmi hiši ali pa vsaj zelo na koncu sedme (je sicer razlika). Temu se pravi, da nisi toliko Dvojčica kot Škorpijonka. Kako to? Sonce v 08 (ali zelo blizu; 08 je Škorpijonova "domena"), ASC v Škorpijonu in Luna v Škorpijonu - Luna pa je v ženskem horoskopu zelo pogosto celo pomembnejša od Sonca. Se pravi 3 : 1 (čeprav je čisto mogoče, da je v Dvojčkih tudi Merkur, kar bi pomenilo 3 : 2, a če je v 08, je potem 4 : 2). Kaj imata skupnega Dvojček in Škorpijon? Nič. Stalno se morata prilagajati drug drugemu, in to včasih ni prijetno. Usklajevati se moraš sama s seboj in svojimi pričakovanji, hotenji, željami. Zna biti tudi kriza. Čim močnejša je 08 in čimveč planetov je v njej, tem globlje in pogostejše so krize (ali pa strahovi ali kaj takega). Takole za pokušino. Lep pozdrav! Res je, se strinjam s cisto vsem, kar je povedal Bern - ogromno jih poznam s to kombinacijo, pri vseh ze na videz tolce ven Sco. Ja, nic skupnega, redkim uspe uskladiti tole in se 'nevarnejsa' je Luna v taksni kombinaciji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 haha, po tej logiki ma moj oven kar srečo da so škorpijoni v prvi hiši ne pa v osmi, in pol ne zgubi tolk moči k jo nekaj pridobi zarad, 1.hiše.. no pa 12.a sam to je že čist druga sfera, riba nisem nevemkaj hehe, pravzaprav bo to kar res ja, da bi to zvedel prej bi blo ful kul...., ajd, zdej ej pa zanimivo, da zvem to zatem ko že začutim....., nice nice, sem gledal rolling stonse, ful majo tko v levu, sploh jagger, ampak prav stelije, vsega boga, po 4 stopinje narazen, pa šest planetov, al kolk, sonce pluton asc, merkur venera, pa luno kje ma pa že luno?, hehe keith je pa naš, asc škorpijon hja, more bit nekaj na tem kitarstvu, pa lepo ma zasedeno dvanajsto hišo, sicer pa spet pol velik v levu, kt jagger, najbrž se zato tolk štekasta, in sploh so stonsi, čist primerni za na oder, levi pa to.., sem gledal en dokumentarec, pa tam v 69-ga ko je moj fotr šele bratca dobil, je mel jagger tako fajn levjo majčko, z znakom leva, ful se mi zdi, da je astrologija, kar na enkrat povsod, in zanimivo se mi zdi to da folk še vedno ni uštekal da sončevo znamenje ni nujno najmočnejše, sam po svoje pa je to kar očitno, čist tko kt fizik če gledam, in pol na drugem mestu luna, sam kot fizik pa nikakor ne morem priznat vpliva merkurja pa venere, pa marsa pa plutona, to je vse premajhno in predaleč, pa neptun je tud mal daleč, in uran, jupiter in saturn se pa kar čuti.... hehe smo oni dan računali pr fiziki take zadeve, razmišljam da najbrž bi se dalo prav lepo zračunat najmočnejši planet, ob času rojstva, čist tko po gravitaciji seveda zemlja, in s tem ascendent, ampak, na to itak več al manj enako, in pol prideo variacije in s tem ascendent, me zanima če se stvar ujema, pa to.... ajd, najbrž sem napisal čist nerazumljivo, k mam preveč entuziazma o stvari, po svoje, postajam povsem zadovoljen s svojim ovnovskim soncem čeprav nisem oven čist pravi..., pa povsem dovolj da mi je to še všeč..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 hm...no ja ze dolgo mi ni bilo tu.....vseeno naj povem da jaz imam tudi neko kombinacijo katero je boljse da ne srecas kot srecas...ceprav pravijo tisti ki me poznajo ze celo vecnost da sem kot njihov angel varuh...in da za nic na svetu me ne bodo zapustili...zakaj pa se nisem cist prav ugotovila... res pa je da imam sonce v KOZOROGU.....luno v DEVICI....in ascendenta v SKORPIJONU....in velikokrat se pocutim bolj skorpijon kot bilo kaj druzga...pa tudi ko horoskop berem...resnicno moram vse tri znake prebrat...in potem sele lahko predvidevam kaksen teden ali dan bom imela.... ja ni kaj....sem mal samosvoja.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 mmm nas je dosti teh asc škorpijonarjev, kaj je to so škorpijonove ure popularne za rojstvo, al kaj, je takrat že porodničarjem zadost pa dajo tabletke in to, al je takrat mami dovolj pa mal bolj prtisne..., sej škorpijon ma neki veze z rojstvom in smrtjo, predvsem spočetjem in smrtjo....., hja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 in ker je bilo tud meni dovolj sem na svet spravila hči rak- škorpijon-vodnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Marsa, Bern hvala!Sploh ne vem, kaj naj zdaj s tem svojim skorpijnom Težko bi rekla, da sem sploh kaj škorpijon, dvojček pa tudi ne povsem. Torej nekaj čudnega pač... Nikoli se nisem še s tem preveč ukvarjala... Marsa, kako se pa na zunaj vidi, da si sco.? LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Še en asc sco... Zadnje čase..sem ugotovila nekaj zanimivega...Čeprav imam Luno..v 8h in Sonce..v 9h v raku, pa asc v sco...bi vsak rekel...vode za utopit... Ugotavljam pa...da je pri meni Mars tisti...ki bi ga jaz označila za "vodilnega" Mars v ovnu...tvori cel kup aspektov...Mars trigon PlutonMars sekstil VeneraMars kvadrat SonceMars opozicija JupiterMars trigon Saturn Neskončno zaletava, večna akcija, neizmerna moč v kritičnih trenutkih, zaljubim in odljubim na brzino.. ...hitro se naveličam ljudi in stvari..večen spor z avtoritetami vseh vrst...vedno iščem nove poti...in redko oz.skoraj nikoli ne vztrajam...pa morala...hm..kot sem že rekla...je zame stvar zornega kota... ..nepriznavanje družbenih norm...negacija vsega...kar velja kot pravilno... Važno je da se ŽIVI...niso važni vzponi in padci... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 mmm nas je dosti teh asc škorpijonarjev, kaj je to so škorpijonove ure popularne za rojstvo, al kaj, je takrat že porodničarjem zadost pa dajo tabletke in to, al je takrat mami dovolj pa mal bolj prtisne..., sej škorpijon ma neki veze z rojstvom in smrtjo, predvsem spočetjem in smrtjo....., hja El Nino, ne glede na dva tvoja super odmeva (vsaj kar se mojega zornega kota tiče) bi tega tvojega zadnjega malo dopolnil. Ker po teoriji/tehniki Life*Time*Astrology (avtor Tad Mann) ASC pomeni "način, kako pridemo na svet" in ker je Škorpijon tradicionalno neprijetno znamenje, iz tega sledi, da je rojstvo ob času, ki ga nakazuje ASC/SC, več ali manj neprijetno, težavno, hudo. Prihod na svet je neprijeten, grd. Iz prakse (iz številnih pogovorov torej) lahko rečem, da gre večinoma za carske reze, kleščne porode ali pa kake neugodne okoliščine, zaradi česar se že rodiš z nekim neprijetnim spoznanjem (o sebi, o svetu). In če upoštevamo karmo in življenjsko nalogo, ni prehudo filozofska trditev, da mora biti naloga pač težka, če naj bi bila naloga. Zato se rodimo točno določenim (karmično izbranim!) staršev v točno določenem času in okolju, da bi bila ta naloga še težja. In ASC v Škorpijonu je kar pripravna okoliščina, da bo naloga/lekcija čisto pravšnja, torej težka. Ampak dal si še eno čudovito izhodišče - vzpodbujanje poroda. Zadeva je čisto resnična in resna. Obstajalo je obdobje (neuradno se to občasno počne še zdaj), ko so nočne sestre v porodnišnicah porod vzpodbudile (iniciirale) toliko prej, da se je otrok potem rodil kmalu zjutraj, na začetku šihta. (Statistika kaže na povečano število rojstev med 7. in 9. uro dopoldne.) Z le malo znanja astrologije nam kmalu postane jasno, da ima tak novorojenček vsaj Sonce v 12. hiši, če ne morda še kaj drugega, prva kandidata sta seveda Merkur in Venera, ki od Sonca nikoli nista oddaljena več kot 28 oziroma 46 stopinj. Kaj pa je 12. hiša, pa več ali manj vemo. In to zato, da je porodniškim sestram laže? (Tole je vsekakor malo provokativno, a kar resnično. Žal. - Slovenci smo že brez tega narod depresivcev...) Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Bravo Bern, to si pa povedal kratko in jedrnato, skratka razumljivo in resnično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.