Sonnyboy 11. december 2002 Prijavi Deli 11. december 2002 Po soncu in ASC sta si Sonnyboy in Natalija napisana na kožo. A res? Pa še oba sva iz istega kraja? Pa še zanimaju naju podobne zadeve (duhovnost, smrt, erotika, ups )Zanimivo! Nekaj že mora biti na tem! "Življenja, ki ga ne raziskujemo, ni vredno živeti." (Platon) A se poznava Nataly?? IŠČEM OBČUTEK NAVDUŠENJA, PRIDIH VZNEMIRJENOSTI, BREZ KATEREGA NI VREDNO ŽIVETI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 Preveri,če ni slučajno tvoja duša dvojčica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonnyboy 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 Lunca, kako si pa ti to ugotovila, da sva si "astrološko blizu" z Nataly? Malo sem pobrskal po Natalijinih postih in ugotovil, da ji je pravzaprav v zivljenju kar lepo, čeprav... IŠČEM OBČUTEK NAVDUŠENJA, PRIDIH VZNEMIRJENOSTI, BREZ KATEREGA NI VREDNO ŽIVETI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 Opa Lunca Res. Kako si pa to ugotovila? Sonnyboy - ne vem če sva ravno iz istega kraja Potem bi se mogoče že srečala , no ali pa tudi ne natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukec 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 name deluje luna. za svoje znance nevem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukec 12. december 2002 Prijavi Deli 12. december 2002 nataly ti si zihr ena huda bejbica. iz kerga kraja pa si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonnyboy 13. december 2002 Prijavi Deli 13. december 2002 No, kaj pa vem Mesto tisočerih zakladov..., naše staro mesto s čudovitim pogledom na grad, no če si iz tega mesta, potem sva nekje blizu. Saj ko ne potujem:vragec:, živim v njem . Tipičen strelec!Upam da se srečava , Natalija. BTW, A je to tvoje pravo ime? _________________________ Iščem Občutek Navdušenja, Pridih Vznemirjenosti, Brez Katerega Ni Vredno Živeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. december 2002 Prijavi Deli 13. december 2002 Iz mesta tisočerih zakladov , s čudovitim pogledom na ponoči osvetljen grad in okrogli stolp . Od tam Ja, Natalija je moje pravo ime natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonnyboy 14. december 2002 Prijavi Deli 14. december 2002 Preveri,če ni slučajno tvoja duša dvojčica?Me veseli,da sva! Natalija, zakaj pa se ne bi dobila na čaju ... ? Te vabim! Če nič drugega se bova lahko nasmejala. ČE NE POSKUSIŠ, NIKOLI NE ZVEŠ! _________________________ Iščem Občutek Navdušenja, Pridih Vznemirjenosti, Brez Katerega Ni Vredno Živeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2002 Prijavi Deli 16. december 2002 OKhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonnyboy 17. december 2002 Prijavi Deli 17. december 2002 Okidoki! (Nataly, you've got private mail!) _________________________ Iščem Občutek Navdušenja, Pridih Vznemirjenosti, Brez Katerega Ni Vredno Živeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suzana_l 29. december 2002 Prijavi Deli 29. december 2002 Živjo! Tu so moji podatki iz LN, pa mi,prosim, prosim, povejte kaj o meni, kar lahko razberete iz moje karte? Jaz se na horoskope ne spoznam čisto niiič. Zdi se mi, da sem premalo samozavestna. V zadnjem času se pojavljajo problemi, vzorci, ki jih ne znam več sama rešiti (ljubezenski, družinski... :( ) sonce: Bikascedent: Kozorogluna: Devicavenera: Ovenmerkur: Bikmars: Ovenjupiter: Dvojčkasaturn: Levuran: Skorpijonneptun: Strelecpluton: Tehtnicalilit: Dvojčkaasc Os: Tehtnica2.h: Ribi3.h: Oven4.h: Bik5.h: Dvojčka6.h: Rak7.h: Rak8.h: Devica9.h: Tehtnica10.h: Škorpijon11.h: Strelec12.h: KozorogAspektisonce - trikotnik - lunasonce - konjunkcija -merkursonce - kvadrat - saturnsonce - opozicija - uranluna - trikotnik -merkurluna - kvadrat -jupiterluna -sekstil -uran merkur - kvadrat -saturnmerkur - opozicija -uranvenera -konjunkcija -marsvenera -sekstil- jupitervenera - trikotnik -saturnvenera -trikotnik -neptunvenera- opozicija - plutonmars - sekstil -ascmars -trikotnik -xjupiter -trikotnik -plutonsaturn -kvadrat -uransaturn -trikotnik -neptunsaturn -sekstil -pluton Please, please... Suzana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suzana_l 31. december 2002 Prijavi Deli 31. december 2002 Vsem skupaj želim, da bo 2003 lepše kot pravkar minevajoče 2002, še posebej pa si to želim sama. In da bi mi kdo v novem letu pogledal vsaj malo v zvezde! Suzana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. december 2002 Prijavi Deli 31. december 2002 suzana malo optimizma... za to ni potrebno pogledat v zvezde... ce pa pogledam na ekran hm toliko zemlje se nisem videl.. Bik Kozorog Devica, so prvi trije.. Potem mas se merkur v Biku.... ravnokar sem ugotovil, da imam rojstno minuto... (20.50), in da nimam pojma s cim se v astrologiji povezuje samozavest, dozdeva se mi da je to z soncem, marsom, ognjem... hm ja ognja ti manjka, ceprav po drugi strani imas mars in venero v ovnu... ves kaj ti jaz povem, malo manj se zanimaj za materialno, in se malo bolj posveti sebi, po custveni poti... skozi to bos ze dobila kaj samozavesti,... najbrz ti bo moral pomagat kar se tice horoskopa kaksen starejsi macek, ali macka....... na forumu. Jaz sem bil zdej na "dopustu", in mi je vse vn padlo. "Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. december 2002 Prijavi Deli 31. december 2002 No tale poast je pa vroca tema kot vidim, huh ze osem strani... "Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 14. januar 2003 Prijavi Deli 14. januar 2003 Name najbolj vpliva Asc. v Ribah in Neptun v konjunkciji z MC.V komunikaciji z drugimi pa Sonce v Tehtnici. ¤ Anatha ¤ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2003 Ravno sem mislila, Anatha - v prejsnji temi (Et&Est) ti "navreci", da logicno, odkod tvoje razumevanje (tudi tehle globljih zadev ), ko si pa vendar Riba v Asc - kajti ce sem pozabila merkur v devici, nisem asc rib. )Kot kaze, pa ti (morda pa je to bolj "opazno" tukaj, ker so teme bolj tako obarvane) ocitno res mocneje deluje asc kot pa sonce - kajti to, da si tehtnica, bi uganila kvecjemu po podatku, da imas merkur v devici (*ker je vedno v blizini sonca)... Ceprav je res, da delujes umirjeno in vse...A bolj mi ta nekaksna "skrivnostnost" Ribja pri tebi ven tolce...Jaz bi te videla kot ribo z devico - to mi zelo ustreza zate. ) Heh, Bobnar... ;>) Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdalena 15. januar 2003 Prijavi Deli 15. januar 2003 Name pa najbolj vpliva moja luna v Škorpijonu, ne pa asc. v Levu, čeprav se to čudno sliši... LP http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2003 Verjamem - gajstne ste lunce skorpijonske - lev pa je najbrz prepleten vmes... grem stavit, da shizis na velik nakit itd..,. ce pa ne velik, pa vreden! (cetudi majcken - potem mora biti pac diamant) )) Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. januar 2003 Prijavi Deli 15. januar 2003 Evo mojega kvadrata: enega samega samcatega:)) pa še to sem si narobe najprej zapomnila. Ni Sonce, kakor sem najprej mislila, ampak Merkur in XKaj pri bogu ta X pomeni?In kaj mi sploh prinaša ta kvadrat? Očitno me sicer rešuje ležernostihttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif. Ali se motim? natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. januar 2003 Prijavi Deli 15. januar 2003 In koliko konjunkcij imam: popolno Sonce/Neptun, Sonce/AscLuna/Pluton, Luna/X(spet!) kaj pa tokrat?Venera/Jupiter,Mars/UranJupiter/Asc in šeNeptun/ASchttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2003 Torej imas celo tudi asc vstet!!! To je se mocneje! VSE velja, kar sem ti danes povedla, pa se na potenco! Sicer pa, Nataly - X - je MC - X - 10. hisa (rimska 10).Merkur kvadrat MC? Upati si povedati, celo sikati. Oster jezik, a predvsem v mladosti - z leti Pluton obvlada razumevanje in toleranco lahko v nulo - sploh s taksnimle neptunom oz. stelijem torej v tem primeru - sonce, asc, neptun.. blaznost, nataly! Totalen razcvet duhovni bos dozivela oz. ga morda ravno zdaj dozivljas. zdaj si nekako v tej fazi, najbrz... Daljse obdobje... od -> dalje. Zelo zanimivo... Kaj se pomeni? MOrda v zgodnjem casu zaposlitve ali recimo v soli tudi tezave z avtoritetami s taksnim polozajem.... a kasneje se pretvcori v prodorno lastno mnenje, ki si ga prec in neomajno ustvaris.. hehe... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Luna X - Luna konjunkcija X? To pomeni, da imas Luno na MC-ju... to bi lahko bil polozaj za svetovalko... tudi in spet pisanje... lahko bi imela "cez" kaksno firmo, ki bi se ukvarjala z izvozom, turisticno sceno ipd... Gostilno, madonca... lepe stvari, zenske zadeve. Kuhanje.Tudi zdravljenje... Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2003 Planet, ki je najvisje na nebu, je Kulminantni planet in zaokroza sliko charta - ce je v konjunkciji, je pac njegov vpliv toliko mocnejsi.Ti imas torej kulminantno Luno - in se v konj.Vidis, kako se ti je lepo za ravnotezje toliksnemu strelcu, sco etc. postavilo toliko yin - zenskega momenta? Mocna Luna in neptun?To je spet ta zenskost, nataly - spet na potenco torej... Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 16. januar 2003 Prijavi Deli 16. januar 2003 <blockquote ><font size="1" face="Arial, Helvetica, Verdana" >quote:<hr height="1" noshade > Bobnar pravi: Anatha, povej kaj več. Me zanima.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_tongue.gif Mi je znan en tak ženski primerek ki je mel iste aspekte.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Direktor Kaj pa natancno želiš vedeti? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif ¤ Anatha ¤__________________Odkritost je verjetno najbolj drzna oblika poguma. William S. Maugham Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 16. januar 2003 Prijavi Deli 16. januar 2003 quote: Marsa pravi: Ravno sem mislila, Anatha - v prejsnji temi (Et&Est) ti "navreci", da logicno, odkod tvoje razumevanje (tudi tehle globljih zadev ), ko si pa vendar Riba v Asc - kajti ce sem pozabila merkur v devici, nisem asc rib. )Kot kaze, pa ti (morda pa je to bolj "opazno" tukaj, ker so teme bolj tako obarvane) ocitno res mocneje deluje asc kot pa sonce - kajti to, da si tehtnica, bi uganila kvecjemu po podatku, da imas merkur v devici (*ker je vedno v blizini sonca)... Ceprav je res, da delujes umirjeno in vse...A bolj mi ta nekaksna "skrivnostnost" Ribja pri tebi ven tolce...Jaz bi te videla kot ribo z devico - to mi zelo ustreza zate. ) Heh, Bobnar... ;>) Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Mislim, da se mi ascendent vedno bolj izraža tudi v vsakdanjem življenju. Tehtnica je pravzaprav nekakšna podlaga moje osebnosti - imela sem obdobje izrazite Tehtnice in takrat sem iz tega znamenja posrkala vse, kar se je dalo. Zdaj pa nekako z Ribo nadgrajujem.Vidiš, Device pa nisem nikoli prav jemala resno. Imam pa Merkur v opoziciji z Asc. Mogoče zato to dvoje ven tolce http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif. ¤ Anatha ¤__________________Odkritost je verjetno najbolj drzna oblika poguma. William S. Maugham Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.