DON KARLOS 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Jaz bom prehitel Staneta. Za razkužilo je prava stvar jodeva tinktura. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Ali pa med malo segreješ, da se lažje maže, če mažeš samega. Meni je med edina nr.1 zadeva za razpokane ustnice Je pa fino, če si večji del dneva doma, da lahko večkrat namažeš, ker sama opažam, da ga že med samim govorom hitro pojem. in tko loh po narawni poti ugotovš, da preweč goworiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 preveč ali veliko? oboje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 ah no... sej tko hudo pa spet ni nooo...mogoče je samo nanos medu bistveno pretanek Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 ja ja in če je res, da čas celi rane...pa nej bo res še to, da če se mal gowori, čas hitreje mine... in so rane prej spet cele Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Odvisno glede na to kaj se govori ewo... že muti kt en adwokat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Za to pa res ne rabiš bit pravnik, da veš, da kadar ti kdo nalaga kaj kar te ne zanima se ti čas bolj vleče aa tkoo??? zeeehhh zeehhh............ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 res fajn tema 'Celjenje ran'. ena stran NICESAR. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 no, meni je za manjso ranico zelo pomagal noni-sok.mogoce ker ima dost enicom v sebi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Jaz bom šenkrat staneta prehitel: Za rane je najboljše, da jih spiraš z solnico brez joda. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Jaz bom šenkrat staneta prehitel: Za rane je najboljše, da jih spiraš z solnico brez joda. LPVedno boš prepozen.Vse, kar potrebuješ za celjenje ran, imaš v slini in urinu.Razen, če nisi totalno podsoljen ali totalno prejodiran.Ampak, da ne boš mislil, da je potrebno tudi menstruacijske rane lizat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ja stane, sem te prehitel z objavo priznaj. HI HI HI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Jaz bom šenkrat staneta prehitel: Za rane je najboljše, da jih spiraš z solnico brez joda. LP ma klinc, ce smo tolk j.... predvidljivi ze kolk ste eni ubrisani! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 ma klinc, ce smo tolk j.... predvidljivi ze Ma Stane je care. Samo, je žrtev zarote. Človek je odkril zdravilo za vse bolezni, a kaj ko je lobij... Da se debata skrajša: Če si prehlajen, grgljaj solnico brez joda. Holesterol, pij solnico brez joda... Visok in nizek krvni tlak, jod.... arterioskleroza, niso krive kobasice, ampak dejstvo, da je v kobasicah preveč joda. Hi stane, kaj pa jodeva alkoholna tinktura za razkuževanje. Npr. predno dam kri na krvodajalski akciji me namažejo... Tu imamo zmes KI (kalijevega jodida) in I2. (elementarnega joda). Tu elementarni jod zreagira s ionom joda I- in dobimo topno obliko joda v obliki I3-. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ma Stane je care. Samo, je žrtev zarote. Človek je odkril zdravilo za vse bolezni, a kaj ko je lobij... Da se debata skrajša: Če si prehlajen, grgljaj solnico brez joda. Holesterol, pij solnico brez joda... Visok in nizek krvni tlak, jod.... arterioskleroza, niso krive kobasice, ampak dejstvo, da je v kobasicah preveč joda. Hi stane, kaj pa jodeva alkoholna tinktura za razkuževanje. Npr. predno dam kri na krvodajalski akciji me namažejo... Tu imamo zmes KI (kalijevega jodida) in I2. (elementarnega joda). Tu elementarni jod zreagira s ionom joda I- in dobimo topno obliko joda v obliki I3-. LP Nič brez joda, mora ga biti ravno prav, kot vseh ostalih elektrolitov in mineralov.Ne hodi iz ene skrajnosti v drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 No, jst sm pa ugotovil, da mi sol skoduje ker mam probleme z zelodcem.tko da sem precej zmanjsal uporabo. look who's talking!Ne hodi iz ene skrajnosti v drugo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.