Skoči na vsebino

Resnica ali stereotip o moškem

majica

Recommended Posts

• Komentarji 134
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Razlika moški - ženska

Če ima ON fotografijo žene in otrok na pisalni mizi,

potem je odličen družinski oče. x:)x

Če ima ONA fotografijo družine na pisalni mizi,

potem se ve, da daje prednost družini pred kariero. :o

-----------------------------------------------------------

Če ima ON pisalno mizo zasuto s papirji,

trdo dela in se močno angažira. :palec:

Če ima ONA pisalno mizo zasuto s papirji,

potem je neorganizirana in počasna. :sori:

Če se ON pogovarja s kolegi,

je dober komunikator in timski delavec. x:o)x

Če se ONA pogovarja s kolegicami,

se ve, da prečveka ves delovni čas. :V:

Če NJEGA trenutno ni v pisarni,

je gotovo na terenu pri strankah! x!x

Če NJE ni v pisarni,

je šla gotovo na kavo ali nakupovat. x?x

Če gre ON na kosilo s šefom,

potem hoče biti na tekočem. :palec:

Če gre ONA na kosilo s šefom,

potem sigurno spita! x:Ix

Če se ON poroči,

pomeni, da je uravnotežil svoje privatno življenje in prevzel odgovornost. x8Dx

Če se ONA poroči,

bo gotovo kar naprej manjkala zaradi nosečnosti in otrok. xrolleyesx

Če ON dobi otroka,

potrebuje povišico plače! x:px

Če ONA dobi otroka,

bodo njena porodniška in bolniške, stale delodajalca cel kup denarja. :$$:

Če gre ON na službeno pot,

je to zelo dobro za njegovo kariero. x^x

Če gre ONA na službeno pot,

"kaj pravijo k temu njen mož in otroci?" xcivx

Če ON zamenja službo, ker si je našel nekaj boljšega:

Je pa že dobro, da izkoristi tako dobro priložnost! x;)x

Če ONA zamenja službo, ker si je našla nekaj boljšega:

"Na ženske se pa res nikoli ne moreš zanesti!!!" :xx!:

Tole se mi je zdel primerno za to temo.

LP :2src:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Deli na socialnih omrežjih

aakhut

volk k.l.

a zhenske majo kake misli?

x;)x x;)x x;)x x;)x Boga pitaj

:D :D . Saj jih tud' sam Sigmund Freud ni poštekal do konca.

Zanimivo je to da vidva sklepala, da je razlog, da moški še niste pogruntal žensk, v tem da ženske ne mislimo (jaz sem to brala "niso tolk inteligentne"). :bomb: :blackeye: :!!:

bog sicer hvala bogu nisi

batina pa upam de ja  

(lej kuko so se prec poshtekale med sabo)

Saj to je v njihovi naravi, da se hitro poštekajo ali skregajo medsebojno x:Dx x:Dx x:Dx . Vendar je zanimivo kako ženske ognjevito odreagirajo na šale na račun žensk. Vse drugo je smešno samo šale na račun žensk ni smešno. Ne vem, ampak meni so to zdi tako simpatično, ko se malo pohecaš na račun žensk. Tko nedolžno. Pol pa dobiš takoj zelje ali pa paradjz v glavo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :onfire: :onfire: :onfire: :bomb: :bomb:... :vtz: :vtz: evo imam oklep na sebi, kar ciljajte, ej Mašinca lahko me natikaš s tistimi vilami kokr hočeš sam ti nau' ratal x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Mashinca.... xsuperx :palec: :palec:

Moški majo veliko slabosti....pa jih skivajo za ženskami... (ženska drži 3 vogale pr hiš....pa še četrtega pol!!!)

Jez sem rada ženska....ampak fantki so pa :inlove: :wOOt: :wub: x:px :2src: xsrcx xsrcx priznejmo...vse se konča pr njih....

Maja ma zlo rada moške...zlo zlo!!! x:Dx x^x x^x x;)x

Maja ma rada tut :vragec: ...še posebi če je ...

:vragec: ti ga tko pihneš včas....da me cel dan smeješ :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:vragec:

majchica

piha ga sicer vilaprepih x:px

ampak che te nesmejem, pol je namen dosezhen

deda je reku de:

SMEJAT SE, SCAT PA SPAT JE PU ZHIVLENA

:vragec: ma rad veseljake

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja Majica, sej dejstvo je, da z moškimi (fantki) shajat je težko, ampak brez njih bi blo pa dolgčas.  x^x

ah kakšni fantki so :wacko: , kakšni :devil: , večina jih je pa xsuperx ....

jez že ne bi mogla brez fantkov... :cry: :cry: :cry:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Poznam moške, ki so dobesedno onemogočali svojim partnerkam izobraževanje zato, da so lahko naprej zganjali dominacijo nad njimi.

Dobrodošel na forumu Mick :D

Bom nakratko komentirala samo tale stavek in sicer ravno v tem je problem. Tudi jaz poznam take osebke :angry: in to se mi gnusi. Največji problem pa je to, da družba tega ne obsoja bolj oz. v določenem okolju to odobravajo in se celo po tem zgledujejo. :o :xx!:

Mislim, da ko govoriš o "kar enakopravnosti", potrjuješ, da je še zdaleč ni. x!x Dokazov za to, da ženske nismo enakopravne moški pa je itak veliko. x^x

LP

Hvala za dobrodošlico Mašinca. Tisti "kar" se je vrinil le zaradi žensk, ki so manj izobražene in finančno odvisne od moških, ki to zlorabljajo. V neenakopravnem položaju se znajdejo iz različnih razlogov, tudi zaradi lenobe, pasivnosti, družinskih vzorcev itd. Kjer sam delam in v družbi s katero se družim pa so ženske enakopravne, včasih celo priviligirane. Ali se ti počutiš enakopravna moškim in zakaj ja oz. zakaj ne?

Ja in ne. Vse je odvisno od področja oz. tudi od situacije.

Ena taka klasična varianta je šport (tist na tv). Recimo družba, ki skupaj gleda neko tekmo, moški v večini. Sej veš, ko smo gledalci, smo vsi najboljši trenerji in sodniki,... Skratka komentarjev ne manjka. x:Dx Tipično je, da moji komentarji niso dobrodošli, če jih že izustim, pa so večkrat preslišani. :ermm: Zadevo sm dolgo ugotavljala in ugotovila, da pač tam velja, da je moje mnenje nepomembno. Zdej ne hodm več, gledam raje sama doma. :V:

Če se pa spustim v iskanje službe in to ti povem, da se znam čist razbesnet. :angry: Povej mi eno stvar, ko si bil star tam od 20-30 let (kadarkoli v tem razponu), kolkrat so te na razgovoru naravnost vprašali kakšni so tvoji privatni cilji oz. KDAJ BOŠ IMEL OTROKE? Jest sm bla kr na nekaj razgovorih, pa moram rečt, da je to vprašanje postavljeno v 99%. x?x Tudi to je diskriminacija.

Drugače pa se lahko po inteligenci in sposobnosti kosam z marsikaterim moškim; tečem pa res bolj počasi x;)x . Je pa res, včasih sem prilivigirana, vendar to ne ustvarja ravnotežja, ki bi dalo občutek resnične enakopravnosti.

Mogoče resnična enakopravnost sploh ni možna. x?x Mogoče je to tako tenka linija, da se tehtnica vedno lahko prevesi samo na eno stran. Moški mate pač mal več sreče, ker ste fizično močnejši. Zaenkrat mišice še neki veljajo. :D

LP

Mašinca, tele igrice v zvezi z iskanjem službe pa nimajo nič opraviti z mišicami. Gre le za kapitalistično razmišljanje. V "svinčenih časih" je družbeni sektor prenesel porodniške in bolniške dopuste zaradi otrok, v kapitalistični eri pa se vse gleda le skozi prizmo dobička. Delavka na porodniški pa je čista izguba. In ker moški ne rodimo in tudi porodniške dopuste praviloma jemljejo ženske, smo moški pri iskanju zaposlitve na boljšem.

Je že tako. Socializem je imel poleg številnih napak tudi številne prednosti. Socialna varnost je že ena od prednosti in to ne najmanj pomembna.

Me prav zanimajo aakhutove pripombe, saj ob omembi rdeče barve dobi mozolje.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

nO0o° ja bm kr jest neki prpomnil...no nevem kolko mi je pomenla sociala, ker pač je nism nevem kolko tut razumu.......ampak zdele v tem poglavju, ki ga doživljam, zihr bi rad poudaru, da ne bodo se mi lažno prkazovali tisti osebki, za katere je sistem uspel al pa zgnil! gre se za tiste osebke,ki so se dvignili v elitno embalažo, potem pa si zdele odkupujejo razsvetljenstvo :palec:

to gnije in smrdi, žal in to bom dokler bom živ spodbivau nazaj :palec:

.........da ti nekdo uspe zarad nekoga drugega in to masovno nabreklo, dej, no dej..... :xx!:

al pač, nočem verjet :palec:

Al mam srecho al kaj, sem delala precej v mednarodnem okolju in tut zuni zivela. x8Dx x8Dx

Pa takega kapitalizma kot si ga pr nas predstavljajo nimajo drugje ze kaksnih zadnjih 100 let. :eek:

Zenske ne bojo vprasal al misle it na porodnisko, ker vejo, da mogoce bo pa sla. :2src:

Sigurno pa ne bo sluzbe menjala vsako leto, kot pri nas eni ful ambiciozni in prenapeti mladinci. :vragec: :vragec: :vragec: Ko jemlemo pripravnike, je prvo vprasanje, kaksno poklicno vizijo imajo za cez tri do pet let. 90 % jih pove, da nameravajo postati predsedniki uprave tele nase institucije. x8Dx x8Dx x8Dx

Yeees!

Drugace pa rada delam z moskimi xsrcx oz. v delovnem okolju kjer so tud moski, (da mi ne bi kaj pripisali). Pa oni bolj levo polovico mozganov vklopijo, jaz pa desno, pa razturamo...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...