astra 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Med moškim in žensko je razlika. Živela razlika!Sam da čutiva oba enako... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 astraa ti mash tut izlive? ma ni kej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 aakhutvolk k.l.a zhenske majo kake misli? Boga pitaj . Saj jih tud' sam Sigmund Freud ni poštekal do konca. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Razlika moški - ženska Če ima ON fotografijo žene in otrok na pisalni mizi,potem je odličen družinski oče. Če ima ONA fotografijo družine na pisalni mizi, potem se ve, da daje prednost družini pred kariero. :o ----------------------------------------------------------- Če ima ON pisalno mizo zasuto s papirji,trdo dela in se močno angažira. Če ima ONA pisalno mizo zasuto s papirji,potem je neorganizirana in počasna. ----------------------------------------------------------- Če se ON pogovarja s kolegi,je dober komunikator in timski delavec. Če se ONA pogovarja s kolegicami,se ve, da prečveka ves delovni čas. ----------------------------------------------------------- Če NJEGA trenutno ni v pisarni, je gotovo na terenu pri strankah! x!x Če NJE ni v pisarni,je šla gotovo na kavo ali nakupovat. ----------------------------------------------------------- Če gre ON na kosilo s šefom,potem hoče biti na tekočem. Če gre ONA na kosilo s šefom,potem sigurno spita! ----------------------------------------------------------- Če se ON poroči,pomeni, da je uravnotežil svoje privatno življenje in prevzel odgovornost. Če se ONA poroči,bo gotovo kar naprej manjkala zaradi nosečnosti in otrok. ----------------------------------------------------------- Če ON dobi otroka,potrebuje povišico plače! Če ONA dobi otroka,bodo njena porodniška in bolniške, stale delodajalca cel kup denarja. :$$: ----------------------------------------------------------- Če gre ON na službeno pot,je to zelo dobro za njegovo kariero. Če gre ONA na službeno pot,"kaj pravijo k temu njen mož in otroci?" ----------------------------------------------------------- Če ON zamenja službo, ker si je našel nekaj boljšega:Je pa že dobro, da izkoristi tako dobro priložnost! Če ONA zamenja službo, ker si je našla nekaj boljšega:"Na ženske se pa res nikoli ne moreš zanesti!!!" :xx!: Tole se mi je zdel primerno za to temo. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 aakhutvolk k.l.a zhenske majo kake misli? Boga pitaj . Saj jih tud' sam Sigmund Freud ni poštekal do konca. Zanimivo je to da vidva sklepala, da je razlog, da moški še niste pogruntal žensk, v tem da ženske ne mislimo (jaz sem to brala "niso tolk inteligentne"). :!!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 a zhenske majo kake misli?Priznajo nam jih takrat, ko mislimo tako, kot moški hočejo, da mislimo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Mašinca... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Mašinca - roka Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Mašinca - roka Roka tako roka tako Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Priznajo nam jih takrat, ko mislimo tako, kot moški hočejo, da mislimo... AstraKrucinal, pa sem mislu, da sem bog i batina Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 bog sicer hvala bogu nisibatina pa upam de ja (lej kuko so se prec poshtekale med sabo) je she zmeri Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Glavno da je ta moška zadnja "da draga" Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 bog sicer hvala bogu nisibatina pa upam de ja (lej kuko so se prec poshtekale med sabo)Saj to je v njihovi naravi, da se hitro poštekajo ali skregajo medsebojno . Vendar je zanimivo kako ženske ognjevito odreagirajo na šale na račun žensk. Vse drugo je smešno samo šale na račun žensk ni smešno. Ne vem, ampak meni so to zdi tako simpatično, ko se malo pohecaš na račun žensk. Tko nedolžno. Pol pa dobiš takoj zelje ali pa paradjz v glavo ... evo imam oklep na sebi, kar ciljajte, ej Mašinca lahko me natikaš s tistimi vilami kokr hočeš sam ti nau' ratal . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 evo volkc glih prej sm eno temo na to temo napisu, pa same babe not skachejo jih ma sicer rad, sam (sic!) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Mashinca.... Moški majo veliko slabosti....pa jih skivajo za ženskami... (ženska drži 3 vogale pr hiš....pa še četrtega pol!!!)Jez sem rada ženska....ampak fantki so pa priznejmo...vse se konča pr njih....Maja ma zlo rada moške...zlo zlo!!! Maja ma rada tut ...še posebi če je ... ti ga tko pihneš včas....da me cel dan smeješ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 majchica piha ga sicer vilaprepih ampak che te nesmejem, pol je namen dosezhen deda je reku de:SMEJAT SE, SCAT PA SPAT JE PU ZHIVLENA ma rad veseljake Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Ja Majica, sej dejstvo je, da z moškimi (fantki) shajat je težko, ampak brez njih bi blo pa dolgčas. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Ja Majica, sej dejstvo je, da z moškimi (fantki) shajat je težko, ampak brez njih bi blo pa dolgčas. ah kakšni fantki so , kakšni , večina jih je pa ....jez že ne bi mogla brez fantkov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Poznam moške, ki so dobesedno onemogočali svojim partnerkam izobraževanje zato, da so lahko naprej zganjali dominacijo nad njimi.Dobrodošel na forumu Mick Bom nakratko komentirala samo tale stavek in sicer ravno v tem je problem. Tudi jaz poznam take osebke in to se mi gnusi. Največji problem pa je to, da družba tega ne obsoja bolj oz. v določenem okolju to odobravajo in se celo po tem zgledujejo. :o :xx!: Mislim, da ko govoriš o "kar enakopravnosti", potrjuješ, da je še zdaleč ni. x!x Dokazov za to, da ženske nismo enakopravne moški pa je itak veliko. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 hoj, vsi. Odkar sem lani enkrat julija prevedla razlika zenska -moski iz nemscine, pa zasibnila naokoli, sem jo dobila nazaj ze ene 120X. Ampak kr drzi, ne MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 bobnar maj mannn ma tut neki iz shkorpijami......de o rakicah neb zgublu besed.........kombinacija?.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Hvala za dobrodošlico Mašinca. Tisti "kar" se je vrinil le zaradi žensk, ki so manj izobražene in finančno odvisne od moških, ki to zlorabljajo. V neenakopravnem položaju se znajdejo iz različnih razlogov, tudi zaradi lenobe, pasivnosti, družinskih vzorcev itd. Kjer sam delam in v družbi s katero se družim pa so ženske enakopravne, včasih celo priviligirane. Ali se ti počutiš enakopravna moškim in zakaj ja oz. zakaj ne?Ja in ne. Vse je odvisno od področja oz. tudi od situacije. Ena taka klasična varianta je šport (tist na tv). Recimo družba, ki skupaj gleda neko tekmo, moški v večini. Sej veš, ko smo gledalci, smo vsi najboljši trenerji in sodniki,... Skratka komentarjev ne manjka. Tipično je, da moji komentarji niso dobrodošli, če jih že izustim, pa so večkrat preslišani. Zadevo sm dolgo ugotavljala in ugotovila, da pač tam velja, da je moje mnenje nepomembno. Zdej ne hodm več, gledam raje sama doma. Če se pa spustim v iskanje službe in to ti povem, da se znam čist razbesnet. Povej mi eno stvar, ko si bil star tam od 20-30 let (kadarkoli v tem razponu), kolkrat so te na razgovoru naravnost vprašali kakšni so tvoji privatni cilji oz. KDAJ BOŠ IMEL OTROKE? Jest sm bla kr na nekaj razgovorih, pa moram rečt, da je to vprašanje postavljeno v 99%. Tudi to je diskriminacija. Drugače pa se lahko po inteligenci in sposobnosti kosam z marsikaterim moškim; tečem pa res bolj počasi . Je pa res, včasih sem prilivigirana, vendar to ne ustvarja ravnotežja, ki bi dalo občutek resnične enakopravnosti. Mogoče resnična enakopravnost sploh ni možna. Mogoče je to tako tenka linija, da se tehtnica vedno lahko prevesi samo na eno stran. Moški mate pač mal več sreče, ker ste fizično močnejši. Zaenkrat mišice še neki veljajo. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Mašinca, tele igrice v zvezi z iskanjem službe pa nimajo nič opraviti z mišicami. Gre le za kapitalistično razmišljanje. V "svinčenih časih" je družbeni sektor prenesel porodniške in bolniške dopuste zaradi otrok, v kapitalistični eri pa se vse gleda le skozi prizmo dobička. Delavka na porodniški pa je čista izguba. In ker moški ne rodimo in tudi porodniške dopuste praviloma jemljejo ženske, smo moški pri iskanju zaposlitve na boljšem. Je že tako. Socializem je imel poleg številnih napak tudi številne prednosti. Socialna varnost je že ena od prednosti in to ne najmanj pomembna. Me prav zanimajo aakhutove pripombe, saj ob omembi rdeče barve dobi mozolje. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 nO0o° ja bm kr jest neki prpomnil...no nevem kolko mi je pomenla sociala, ker pač je nism nevem kolko tut razumu.......ampak zdele v tem poglavju, ki ga doživljam, zihr bi rad poudaru, da ne bodo se mi lažno prkazovali tisti osebki, za katere je sistem uspel al pa zgnil! gre se za tiste osebke,ki so se dvignili v elitno embalažo, potem pa si zdele odkupujejo razsvetljenstvo to gnije in smrdi, žal in to bom dokler bom živ spodbivau nazaj .........da ti nekdo uspe zarad nekoga drugega in to masovno nabreklo, dej, no dej..... :xx!: al pač, nočem verjet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Al mam srecho al kaj, sem delala precej v mednarodnem okolju in tut zuni zivela. Pa takega kapitalizma kot si ga pr nas predstavljajo nimajo drugje ze kaksnih zadnjih 100 let. Zenske ne bojo vprasal al misle it na porodnisko, ker vejo, da mogoce bo pa sla. Sigurno pa ne bo sluzbe menjala vsako leto, kot pri nas eni ful ambiciozni in prenapeti mladinci. Ko jemlemo pripravnike, je prvo vprasanje, kaksno poklicno vizijo imajo za cez tri do pet let. 90 % jih pove, da nameravajo postati predsedniki uprave tele nase institucije. Yeees! Drugace pa rada delam z moskimi oz. v delovnem okolju kjer so tud moski, (da mi ne bi kaj pripisali). Pa oni bolj levo polovico mozganov vklopijo, jaz pa desno, pa razturamo... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.