bigm 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 mucamaca, pri nas gre za "turbokapitalizem" in sindikati še niso našli svojega mesta pod soncem. Na "zahodu" pa se sindikati še kako čutijo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 jaja socjalajaja na golem otoku recimo v -ovo cerku tut bigm pride Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 V "svinčenih časih" je družbeni sektor prenesel porodniške in bolniške dopuste zaradi otrok, v kapitalistični eri pa se vse gleda le skozi prizmo dobička. Delavka na porodniški pa je čista izguba. In ker moški ne rodimo in tudi porodniške dopuste praviloma jemljejo ženske, smo moški pri iskanju zaposlitve na boljšem.Tole je res in tu se mi tudi poraja vprašanje:"Zakaj pa ne bi šli mal na porodniško?" Pri nas je to kar mal tabu. Poznam samo enega moškega, ki je šel na porodniško (in to za vse tri otroke). Ful kul tip . Sta pač z ženo ugotovila, da se to bolj splača. Res je pa tut to, da so njegovi sodelavci kr mal postran gledal in je bil kr neki časa tema za debato. Se strinjam z muco maco. Tut jest rada delam v kolektivu, kjer so tudi moški. Sm bla tut v kolektivu samih žensk, pa je blo čist adijo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Sem hotla povedat, da so v zahodnem kapitalizmu ugotovili, da so zenske zanesljive sodelavke, ne glede na to al grejo na porodnisko al ne. Tud ce jih nekaj casa ni zaradi otrok etc, bojo ostale firmi lojalne dalj casa. Decki pa takole.. ne bojo sli na porodnisko, bojo raztural en let al dve.. pol bodo pa mrknili, ce ne bodo koj predsedniki ali podpredsedniki uprave. pa golf pa to.. :xx!: thanks god & lunin.net, da niso cist vsi (pa vse) taki(/Hvala, hvala, hvala ) Zdej pa se bo usul po meni. Ampak lunovci ste ja izvzet Kaj je ze tema tuki aha, stereotipi o moskih MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Ja seveda da v kapitalizmu so ženske bolj zanesljive, ker ne morejo menjat služb, tko kot moški. A si to hotela slišat Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 V enih zemljepisnih obmocjih pravijo, ni vazno al je Z al M , glavno je, da neki zna. Pri nas pa dostikrat, ni vazn al sploh :xx!: kej zna, glavno, da je nas (hod na pir, igra tenis al pa golf..) Je jasn, da hodim tud jst na pir MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ja saj na pir pa itak že vsi hodijo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 En volk se spravu name. Ven poglej, je zunaj pomlad, MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Halo volkec, sem na drugem forumu vidla, da si tole v zvezi s pomladjo ze pogruntal. Ampak a ni pri volkovih tako, da si volk najde samo eno volkuljo in ji je potem zvest do konca (zivljenja, ne tiste minute) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Volkec se rad spravlja na izzivalne muce. Ja kar se tiče volkulje. Da res je, zvest sem do konca življenja. Res x!x A mi ne verjameš xfijux xfijux xfijux xfijux xfijux. Res. Majke mi x!x Mi ne verjameš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 moški vleče sam sebe?preveč zahteva, ne sledi pa moderni vzajemni skladnosti predaje? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 bobnar a niso to zdaj že stereotipi o ženskah? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 dobr ata, a pol mi boš pa povedu zakaj ženske spijejo več kavice? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 povedau ti bom zakaj manj nardijo...aha ampak to takrat ko bom velik in močan tako kot ti je res ata ? in bova zavaldala svetu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Gospod Matulanc pravi, da je babo treba fejst užg'at, pa tud' orng prpopat. Izgleda je še iz stare šole moških . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 JST BI REKU, da predsodke o moškem majo sam ženske, ki majo z moškimi slabe izkušnje, potem pa mislijo, da smo kr vsi taki, da varamo............. pa da gledamo za drugimi babnicami........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 zelo pomenljivo sokrat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 che zhe babo tepesh, jo morsh po glavi....k drgach shepakaj je grshga k baba k shepa 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Toooo fantje, toooo volkec ma vas rad... . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 JST BI REKU, da predsodke o moškem majo sam ženske, ki majo z moškimi slabe izkušnje, potem pa mislijo, da smo kr vsi taki, da varamo............. pa da gledamo za drugimi babnicami........... mrskej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne zameri majička, deci se radi pohecamo na račun punc. Saj se punce tud rade pohecajo na račun fantov. A ni tko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Včas...sam, če bi jez vneto čez plot skakla, ne bi prisojala moškim, da so vsi butli, ker mislijo, da babe čez plot skačejo...mislim, kakšen nonsens pa je to?? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ravnokar končujem s prebiranjem knjige B. de Angelis, "Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska" in rahlo me je šokiralo stališče avtorice, da so moški samo otroci v kosmatem in velikem telesu. Naj povem, da tega avtorica sama ni zapisala, je pa to neko vodilo skozi celotno knjigo. Da je to le delno res, vam lahko povem iz izkušenj, ki sem si jih pridobivala z bivšim partnerjem, novi partner pa je popolno nasprotje vsemu napisanemu. Ne zdi se mi pravično do moških, da tako posplošujemo njihov značaj po pravilu - poznaš enega poznaš vse! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifKakršnekoli posplošitve, metanje vseh pripadnikov neke skupine v isti koš (ne glede na kriterij), je zgrešeno. Ljudje smo preveč različni, da bi katerikoli element lahko imel moč ločevanja na črno in belo. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Včas...sam, če bi jez vneto čez plot skakla, ne bi prisojala moškim, da so vsi butli, ker mislijo, da babe čez plot skačejo...mislim, kakšen nonsens pa je to?? Ženske prav nič ne zaostajajo v skokih čez plot glede na moške. Sicer pa če ženska ali moški skačeta čez plot, je na drugi strani vedno nekdo ki ju čaka. Za ljubezen sta potrebna najmanj dva. Zakaj je vtis takšen, da so moški bolj nagnjeni k varanju Enostavno zato ker jih ženske takoj pogruntajo, medtem ko v obratni smeri, ženske so zelo prefinjene in znajo zelo dobro skrivati. Celo pomagajo si med seboj pri pokrivanju, češ bila sem s prijateljico na morju. Malo morgen . Deci pa nismo tako kolektivni med seboj pri varanju, ker smo si fauš. Zato nobeden dec ne bo drugemu decu, pa če je to najboljši prijatelj, zaupal varanja žene. Deci smo prepuščeni sami sebi pri varanju. Nimamo nobene pomoči. Ženske pa imajo pomoč s strani kolegic in zato veliko skokov žena čez plot niso bila nikoli odkrita. V teh skrivanjih so tako dobre, da jim tudi statistika ne more do živega. Boš rekla da ni res Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 kaj niso moški kolektivni Volkec daj daj... po moje še bolj ko ženske, če enako ne.. Ti meni jst, tebi - sistem.. če se da.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.