Skoči na vsebino

Resnica ali stereotip o moškem

majica

Recommended Posts

• Komentarji 134
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V "svinčenih časih" je družbeni sektor prenesel porodniške in bolniške dopuste zaradi otrok, v kapitalistični eri pa se vse gleda le skozi prizmo dobička. Delavka na porodniški pa je čista izguba. In ker moški ne rodimo in tudi porodniške dopuste praviloma jemljejo ženske, smo moški pri iskanju zaposlitve na boljšem.

Tole je res in tu se mi tudi poraja vprašanje:"Zakaj pa ne bi šli mal na porodniško?" Pri nas je to kar mal tabu. :sori: Poznam samo enega moškega, ki je šel na porodniško (in to za vse tri otroke). Ful kul tip x8Dx . Sta pač z ženo ugotovila, da se to bolj splača. Res je pa tut to, da so njegovi sodelavci kr mal postran gledal in je bil kr neki časa tema za debato. :OO:

Se strinjam z muco maco. Tut jest rada delam v kolektivu, kjer so tudi moški. :palec: Sm bla tut v kolektivu samih žensk, pa je blo čist adijo. :eek:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Deli na socialnih omrežjih

Sem hotla povedat, da so v zahodnem kapitalizmu ugotovili, da so zenske zanesljive sodelavke, ne

glede na to al grejo na porodnisko al ne. Tud ce jih nekaj casa ni zaradi otrok etc, bojo ostale firmi lojalne dalj casa. x;)x

Decki pa takole.. ne bojo sli na porodnisko, bojo raztural en let al dve.. pol bodo pa mrknili, ce ne bodo koj x8Dx predsedniki ali podpredsedniki uprave. pa golf pa to.. :xx!:

thanks god & lunin.net, da niso cist vsi (pa vse) taki(/Hvala, hvala, hvala xsrcx xsrcx xsrcx )

Zdej pa se bo :vio: usul po meni. Ampak lunovci ste ja izvzet xcivx

Kaj je ze tema tuki aha, stereotipi :vragec: o moskih :vragec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

:palec: V enih zemljepisnih obmocjih pravijo, ni vazno al je Z x:Xx al M :vragec: , glavno je, da neki zna.

:palec:

Pri nas pa dostikrat, ni vazn al sploh :xx!: kej zna, glavno, da je nas :vragec: (hod na pir, igra tenis al pa golf..) :palec:

Je jasn, da hodim tud jst na pir :palec:

Halo volkec, sem na drugem forumu vidla, da si tole v zvezi s pomladjo ze pogruntal. :palec:

Ampak a ni pri volkovih tako, da si volk najde samo eno volkuljo in ji je potem zvest do konca :O: (zivljenja, ne tiste minute)

• 2 weeks later...

Volkec se rad spravlja na izzivalne muce.

Ja kar se tiče volkulje. Da res je, zvest sem do konca življenja. Res x!x A mi ne verjameš xfijux xfijux xfijux xfijux xfijux. Res. Majke mi x!x Mi ne verjameš.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 year later...
povedau ti bom zakaj manj nardijo...

aha ampak to takrat ko bom velik in močan tako kot ti je res ata ? in bova zavaldala svetu :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

JST BI REKU, da predsodke o moškem majo sam ženske, ki majo z moškimi slabe izkušnje, potem pa mislijo, da smo kr vsi taki, da varamo............. pa da gledamo za drugimi babnicami........... x;)x  :inocent:  x:Dx

:eek: mrskej...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx x:Xx Včas...sam, če bi jez vneto čez plot skakla, ne bi prisojala moškim, da so vsi butli, ker mislijo, da babe čez plot skačejo...mislim, kakšen nonsens pa je to?? xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ravnokar končujem s prebiranjem knjige B. de Angelis, "Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska" in rahlo me je šokiralo stališče avtorice, da so moški samo otroci v kosmatem in velikem telesu. Naj povem, da tega avtorica sama ni zapisala, je pa to neko vodilo skozi celotno knjigo. Da je to le delno res, vam lahko povem iz izkušenj, ki sem si jih pridobivala z bivšim partnerjem, novi partner pa je popolno nasprotje vsemu napisanemu. Ne zdi se mi pravično do moških, da tako posplošujemo njihov značaj po pravilu - poznaš enega poznaš vse!

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Kakršnekoli posplošitve, metanje vseh pripadnikov neke skupine v isti koš (ne glede na kriterij), je zgrešeno. Ljudje smo preveč različni, da bi katerikoli element lahko imel moč ločevanja na črno in belo.

Beatus, qui venit in nomine Domini!

x:Dx  x:Xx  Včas...sam, če bi jez vneto čez plot skakla, ne bi prisojala moškim, da so vsi butli, ker mislijo, da babe čez plot skačejo...mislim, kakšen nonsens pa je to?? xrolleyesx

x:Dx  x:Dx  x:o)x

Ženske prav nič ne zaostajajo v skokih čez plot glede na moške. Sicer pa če ženska ali moški skačeta čez plot, je na drugi strani vedno nekdo ki ju čaka. Za ljubezen sta potrebna najmanj dva. Zakaj je vtis takšen, da so moški bolj nagnjeni k varanju x?x Enostavno zato ker jih ženske takoj pogruntajo, medtem ko v obratni smeri, ženske so zelo prefinjene in znajo zelo dobro skrivati. Celo pomagajo si med seboj pri pokrivanju, češ bila sem s prijateljico na morju. Malo morgen x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx . Deci pa nismo tako kolektivni med seboj pri varanju, ker smo si fauš. Zato nobeden dec ne bo drugemu decu, pa če je to najboljši prijatelj, zaupal varanja žene. Deci smo prepuščeni sami sebi pri varanju. Nimamo nobene pomoči. Ženske pa imajo pomoč s strani kolegic in zato veliko skokov žena čez plot niso bila nikoli odkrita. V teh skrivanjih so tako dobre, da jim tudi statistika ne more do živega.

Boš rekla da ni res x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...