Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kar se tiče kurbarije, ni nobene kolektivnosti med moškimi, ker če ne se hitro razve po celi gostilni, potem pa seveda gre naprej do ženskih ušes. V tem je problem mushi ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 No punce Se strinjate s tem Vem da se deci strinjajo z mano, ker vedo da je res, prekleto res. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pride Severina k spovedi in pravi: "Velečastiti, griješila sam.." Župnik: "Znam, vidjeo sam." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 TA JE že bil Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj, ravno zato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 medtem ko v obratni smeri, ženske so zelo prefinjene in znajo zelo dobro skrivati. Celo pomagajo si med seboj pri pokrivanju, češ bila sem s prijateljico na morju. Malo morgen . Deci pa nismo tako kolektivni med seboj pri varanju, ker smo si fauš. Čestitke! A šele zdaj si to pogruntal? Ampak veš, hudič je, ko se babe med sabo skregamo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Sem se nasmejala Mickovim prvim komentarjem. Očitno še takrat ni vedel, da se bo na tem forumu udomačil(sicer bi bil bolj prijazen z izjavami )Jaz pa nisem čisto nič škorpiji dovolila ven skakat - hehe...ker še vedno mislim, da imaš kar pač rabiš. In še sterotip, ki sem ga ponovno slišala včeraj - ženske niso nobene vojakinje tole bi bolj k ženskim sterotipom sodilo..ampak.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Si ga pa res sra..., še bolj, kot jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 medtem ko v obratni smeri, ženske so zelo prefinjene in znajo zelo dobro skrivati. Celo pomagajo si med seboj pri pokrivanju, češ bila sem s prijateljico na morju. Malo morgen . Deci pa nismo tako kolektivni med seboj pri varanju, ker smo si fauš. Čestitke! A šele zdaj si to pogruntal? Ampak veš, hudič je, ko se babe med sabo skregamo... Ne nisem šele zdaj pogruntal, vidš ravno taka miselnost je napačna . Ko misliš da je nekdo naiven, se ga je treba ravno takrat najbolj paziti, k hudič križa . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ja,Volk, to se pa strinjam, bolj zgleda nedolžen, bolj je od hudiča! velja tudi obratno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.