Skoči na vsebino

KINO

Marsa

Recommended Posts

Ali hodite v kino?

Kateri film ste si nazadnje ogledali?

Kaksen se vam je zdel?

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Res, da imamo temo Filmi... a tam govorimo splosno...

tukajle pa sem mislila odpreti tudi aktualno temo, kjer bomo lahko govorili o najnovejsih predstavah, ki smo si jih ogledali v SLO kinematografih...

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sama sem v kinu nazadnje bila predvcerajsnjim...

S prijateljico sva si ogledali film "Ujemi me, ce me mores".

Kar lusten in prebavljiv film; glede na to, da je kar dolg.

Leonardo tudi presenetljivo dobro igra...

Tom Hanks pa je tudi ful model v tem filmu..

dobre fore... fino narejen...Hecno, da je po resnicnih dogodkih...

Nekje je pokazalo, da je bil model rojen 13. marca (samo potem nekje drugje pa je bilo morda 3. - ker se ni dobro videlo). Me prav zanima, ce je to celo bil pravi datum rojstva - lahko bi bil... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Kot kaze, pa je nekomu tudi bila vsec st. 13 - saj je tudi st. sobe bila 3113 (ali pa 1331).

Nic pa posebnega, ta film. Cisto kul, zabaven, fino narejen, dobra igra, fino posnet, dobri dialogi.

A nic pretresljivega, razen magnetizem tega modela -Franka Williama Abignaila, morda- in njegova sarm in iznajdljivost.

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif

kino? NEIN DANKE

preden je v kinu je pr men zhe na CD-ju

eDonkey2000

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif ma vas rad

ORA, LEGE, LEGE, RELEGE, LABORA ET INVENIES

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

V kino hodim bolj poredko.

Kolosej mi je zakon, verjetno, ker kaj podobnega nisem še doživela.

Zadnji film v kinu: HARRY POTTER

Mir in ljubezen vsem, ki gazijo tla zemlje!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

če bi jemu preveč dinčkov, bi zihr prebil v koloseju četrt layfa; tk da mau pozabm na vse in da se mau zazibam v svet Drugačngahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif
P°k0w<

Ma jaz pa ne grem v kino zato, da bi vidla najnovejši film, ampak ker je v kinu povsem drugačno doživetje kot doma pred TV. Navadno mi bolj ostane v spominu film, ki sem ga gledala v kinu, kot pa tisti, ki sem ga gledala doma. Veliko platno, tema v dvorani, zvoki... WAAAU! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Fascinantno! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_tongue.gif

Tamara

Jo - tudi jaz sicer ne hodim v kino redno...

Zadnji film, ki sem ga gledala (poleg tegale Ujemi me...), je bil Harry Potter, ki smo si ga ogledali druzinsko...

Sicer pa tudi jaz zelo redko hodim... Bolj mi sede doma si (malo kasneje) pogledati.

Vsec mi je, ker so zdaj predstave tudi ob 21:3o ali celo kasneje - tisto ob 19h in ob 20h je zame prezgodaj.

Zato tudi zadnjic najprej sploh nisem hotela iti, ko sem dobila sms od frendice - ces, kdo bi zdaj divjal, ko je bilo ze kakih 18:30 ali vec... No, predstava pa je ob 21:30 in to je ravno prav.

Ja - to, kar pravi Tamara - ene filme pac moramo gledati tako (veleplatno, soundi,..), ce jih hocemo v polnosti doziveti..

Marsa

Picasso

• 9 months later...

x:Ix :xx!:

Ne vem, kaj sem nazadnje gledla! Verjetno KROG! Šit kak me je blo strah! Nord sem se držala ko cek! Kaj si nor! Ona pa mi je z roko prekrivlala oči! Šit me je blo strah! aja, pa za škatlo od kokic sem se skrivala!

Nord ma rada grozljivke ampak jaz ne grem z njo! x:Dx

med p. grema gledat skeri muvi, ker hočem videt majkla đeksona , pa če je tvojim prav al ne  x:Xx

hih! Preprič jih! No sej še nisma nč omenle!!!

Ej, jaz dans ponoči ne bom mogla spat! Spet sem živčna! Prej sem celo čoklit zbasala vase! :xx!:

To pa res  :xx!:  x!x  Meni je bil ta kino (o katerem govori Tina) prav ql  :palec: blizu, nobene gužve in ažuren ... prav žal mi je, da ga nimamo več  :sori: ... ker, jaz pa ne maram koloseja...

Bilo prav fino ... pet minut do tja, pogledaš film, pa spet domov. x;)x x:)x

Da bi se pa zaradi enega filma v Ljubljano vozila, po filmu pa spet v avto in nazaj ... mi pa ni do tega.

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

kino? NEIN DANKE preden je v kinu je pr men zhe na CD-ju eDonkey2000  ma vas rad ORA, LEGE, LEGE, RELEGE, LABORA ET INVENIES

A tud punca s katero ga pogledaš film, pride z eDonkey2000-ke ? hehe, hja, ej, ni problem, tole, saj ponavadi naložim film, z interneta, tak da televizja mi sploh ni všeč, in je ne gledam ker ma zanič filme, stare filme, (sej če bi bili stari in dobri ni problema) in reklame so vmes, zategadelj mi je všeč kino, zakaj mi je všeč kino, zato ker ima veliko platno, prijetno temačno vzdušje, ker ponavadi nisem sam, x;)x in ker se posvetiš filmu, ne pa sam poseduješ pred televizjo al pa bolj moderno računalniku in mal gledaš zraven, film, definitivno, je treba film gledat v kinu, k čene je to pač neka bedna zadevšna, in izgubi vzdušje, pa tko naprej, k če vidiš eno ogromno krvavo telo pol metra veliko na televizji ni to nič hudga, če pa vidiš tam 5 m al pa še več v dvorani, pa zvoke in vse, ah padeš dol, od groze :) heh,e ajd ne čist zares, ampak vzdušje je tolk boljše da se splača dat jurja za pogledat film, če je dober, seveda, če pa ni dober, ajd, pol pa boljš da je oseba s katero ga gledaš noughty and nice... (k prihaja božič)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xrolleyesx MENI JE VŠEČ GOSPODAR PRSTANOV IN KOMAJ ČAKAM NADALJEVANJA

Ej ja! Sobo mam polepljeno s plakati......prebrala vse knjige.......oba prevoda.......ful dobro........res ful dobro.......ati mi je prinesel prvi(podaljšana verzija) in drugi del........ful dobro.......8. januarja pride 3.del v Slovenijo.......komaj čakam....joj! x:Dx

Gollum x:Dx

Najboljši so bili še ta stari kinoti: Unin, Komuna, Vič,.. , pa kakšnega že ni več in naslednje leto bo samo še pop-Kolosej.. :xx!: pa kokice!

V kakšnih manjših krajih se je pa še ohranil ta filing, pa še stari dobri kino povrh! :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Vceraj sem videla en zelo lep film v kinu vic ( liffe po liffu), Vdori barbarov. nima nic zgodovinskega, je pa francosko kanadski film o umiranju in zivljenju, pa nobene more, zelo smesen v bistvu...ti da malo stvari v perspektivo, saj dtugace ni bil tako poseben (efekti, kamera...) samo kasting, editing in zgodba so bli pa :palec: :palec:

priporocam!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja.......film v kinu pogledati je čisto drugačen filing kot doma..........je pa bolj "pri roki" x;)x in udobno doma x:Ix. Ravno danes sem predlagal odhod v kino jutri al pa v nedeljo.....treba malo program pogledati x:o)x . Nad pop-Kolosejem, ki se ravnokar gradi v MB nisem preveč navdušen........Mmmmm...ful fajn je v MB en tak mal manjši kino......Kino Gledališče........tja najraje hodim......ma dušo, nekak.......Pismo....ne vem, če nisem zadnje v kinu gledal Gladiatorja :eek: :eek: ....kje je že to.......preveč si filmov sposojam :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aja......pa info za ljubitelje filma v bližini MB.......od 5. do 21. januarja.......Art Fest :palec: ....v kinu Udarnik........he-he.....zelo udobni sedeži x:)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...