Skoči na vsebino

Uran v Ribah

feniks

Recommended Posts

pozdravljeni,

10.03. se uran po osmih letih preseli iz vodnarja v ribi. Zanima me kaj bo to prineslo vodnarju in kaj to pomeni za ribi. Poleg tega me zanima tudi kako to vpliva na leve.

Hvala. x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..morda si še mlajša generacija,ki še nisi nekak odlužil mladostno karmo´,nevem....vse kar menim, bo s teboj tk kot maš sam nickhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif
P°k0w<

noooooo...to vprašanje,približno enako,sem postavila tudi jaz...

še nobenega ,konkretnega,odgovora nisem prebrala ali pa se motim pa je vse,nekje,na forumu ,astrologija, že zapisano..(v zvezdah je prav gotovo )

Lep pozdrav

Sem tud sam hotu odprt to temo pa je ze.

Kolkr vem: to da je bilo v vodnarju 8 let je pomenilo razvoj komunikacij, internet mobilna telefonija, globalizacija...

Da gre pa v ribe pa predstavlja, da se bo kolektivno razvila intuicija, vec primerov telepatije, psihokineze, videnja aure, nenavadna nakljucja, srecanja, vec dela z custvi...

Hoj, Feniks, in dobrodosla na Forumu! x:)x :palec:

...Vcasih se clovek raje malo sprosti (pa kaj desetega naklada v Cvekarijah), kot pa nenehno provajda astro text oz. prevod astro polozajev -energij, ki nas obkrozajo- na splosno razumljiv nivo, sploh ce se je ravno zlosal obeh napovedi...

Poleg tega pa sem videla, da so kao ze 4 odgovori, pa potem ni sile, sem si mislila - saj so ze odgovorili.. :)

No, saj ni ne vem koliko za se pregovarjati o tem (dobro, nalozimo lahko, kolikor zelimo oz. se nam da oz. imamo casa)

... - pa tudi je ze Pikec prav dobro razmisljal... Saj, tako nekako...

Ce poznamo priblizno energijo Urana, pa opazovali smo, kako deluje od nekako device (oz. Leva - Sco) pa zdaj, ko smo to se bolj spremljali, v Vodnarju, si lahko to nekako prevedemo se na ribji moment.

To, kar pravi Pikec; intuicija, visje ravni dojemanja, percepcije, zelja in potreba po miru je se bolj poudarjena, skupinske meditacije so/bodo se bolj ucinkovite, delo za obce dobro pa se bolj uspesno...

Ti svetovi - meje se bolj zabrisane...

Negativni aspekt pa morda to, kar zdaj spremljamo oz. cesar se zdaj bojimo in se skusamo izogniti - biolosko orozje ipd...

In, zal - vec fanatizma...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, lep pozdrav,

to vprašanje me je zelo konkretno zanimalo. Namreč sem lev, z ascendentom v levu. Zdelo se mi je, da je ta uran v vodnarju zame zelo moteča zadeva. Ko se je pred osmimi leti sem preselil so se mi začeli precejšnji problemi. V tem času se je sesul moj zakon. Moj bivši mož je vodnar z ascendentom v levu.

Lep pozdrav vsem skupaj!! x:)x

feniks

a viš na to pa še pomislla nisem....tudi jaz Lev z asc.Levom...kar oddahnila sem se ko sem prebrala tvojo repliko:))Kdor me je kdaj bral bo vedel,da sem venomer"jamrala" kako brez energije sem ...

Ampak sedaj mi gre(Uran) v osmo hišo...upam,da ne bo posebnih pretresov(malih smrti)

Po drugi strani pa gre možu v sedmo hišo....hja...

Bom zopet ,sproti, poročala in prosila za pomoč :))

(smeške se moram še naučit pisat)

Lep pozdrav

Hojla, Feniks in Cveka!

Sory, Feniks, ker sem res povrsno prebrala tvojo objavo.. :|

Vendar je bilo (vceraj, ko sem tole odgovarjala), nekako v treh temah enako oz. podobno vprasanje, pa sem komentirala pac v to, ki je imela najbolj natancen naslov, zraven pa spregledala, da je bilo vprasanje bolj konkretno.

Res je - Uran v opoziciji seveda veliko mocneje deluje - sploh, ker gre za oba najpomembnejsa polozaja - tako se to odraza tako na osebnostni kot custveni ravni, in tako na energiji tega celotnega obdobja, kot tudi na dnevni oz. tekoci energiji oz. dnevnemu ritmu...

Izvzete niso niti zdravstvene tezave (vendar teh nisi nic omenjala).

Inkonjunkcija - aspekt, ki ga tvori z ribo, pa je seveda manj rusilen in dokoncen, vendar vseeno lahko malce motec... te energije obeh znamenj so namrec povsem nekompatibilne...

Tako bi morda bil tule primeren in potreben poleg kaksnega mocnega trigona, ki bi vplival na tok, tudi kvadrat, ki bi tole malo motiviral...

Tako pa sama predvsem vidim sicer vec odprtosti za duhovnost in pozitivne premike na teh podrocjih, vendar morda malo premalo usmeritve... Kot da ne bi povsem vedeli, kaj zelimo oz. kaksni so nasi nacrti ali strategija za v prihodnje...

Morda neverjetna, na novo prebujena custva, ki jih prej pri sebi npr. nismo (vsaj ne v taksni meri) dozivljali, najverjetneje nenadna potreba po umetniskem ustvarjanju ali delu z ljudmi in/ali lepimi stvarmi, vendar pa prav tako recimo povecana moznost alergij, obcutljivosti na zdravila, mozne pa so tudi tezave (predvsem na zivcni bazi), katerih izvor je tezko opredeliti.

Lahko se pa ti pojavi zelo atraktivna nova custvena zveza (vendar to se ti je morda pojavilo ze zdaj, v tem obdobju), ki bo recimo povsem drugacna, kot si doslej dozivljala.

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa

v mojem imenu ,hvala.

Nove čustvene veze pa Bognedaj.Čisto dovolj imam ene:)

Bo držalo,da sem imela, v preteklem obdobju, precej zdravstvenih težav, ki so mi pobirale energije po vseh telesih:) in jo metale v najbližji kontejner. Res! Sem videla na lastne oči, da jo je imel bližnji kontejner več kot jaz :)) ....

lep pozdrav

Pa to ni res!!!

Ehhhhh!

Imela ful odgovor (kdo bi vedel, kaksne miselne asociacije sem dobivala tedaj, sploh v temi Uran ;)) - in gledam, nikjer odgovora... :|

In, seveda - vmes smo bili na Pokemonih, pa je vse skupaj zdaj tamali skenslal...

Eh, ja.. Vmes sem bila ze v mestu in imela obisk, tako da zdaj pojma nimam, kaj sem se asociirala na tole.

Mogoce mi se kaj uleti v glavo, ali pa seveda se komu drugemu.

Sicer pa, Cveka - hvala za feedback. :)

Picasso

• 2 months later...

Vedela sem, da je nekje nekaj o uranu x;)x . Meni se je v marcu spravil v 4. hišo. Partnerju pa v 5.

Seveda sva oba strelca, on je v asc. tehtnica, jaz pa itak - škorpijon :vragec: x:Dx . Hmmm, le kaj prinaša nama?

Mogoče bi ugibala???? Recimo, meni - spremembe nekakšne..recimo v domu? Porajanje novih idej, kako do česa priti...kar se doma in domovanja tiče?

Kaj pa peta hiša? Recimo...spremembe pri vzgoji otrok? Mogoče večjo dojemljivost za njune probleme? Ali pa na splošno spremenjen pogled na odraščanje?

Se zahvaljujem za morebitna mnenja x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ustanovi umetniski vrtec pri sebi doma...

Ubodi si 4-urni job z otroci.

Nekam se nanovo vpisi in zacni z necim novim. x:)x

Picasso

Marsa....umetniski vrtec???? Raje ne....stiriurni job z otroci? jao mene....po pravici povedano, se najbolje razumem z odrascajocimi.

Ko so bile (pa ne samo moje hcerke, tudi necakinje in necaki), sem jih jemala, kot neke strucke....Zdaj pa lahko ure razpredamo o kaksnih tezavah.

V bistvu sem kar se cisto majhnih otrok tice bolj na slabem glasu. Pocartljam in hitro dam nazaj x;)x (saj moje sem cartljala no....necake in necakinje pa zdaj ze njihove otroke pa nic vec koliko ni nujno potrebno).

Nekaj novega...ja to bo ze bolje....saj ideje dobivam včasih čisto odštekane..pol pa malo premislim in evo...genija x;)x . Zdaj izboljšujem namakalni sistem...še malo pa ga bom patentirala.....joj, se malo hecam..res pa nekaj čaram tam okrog x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly! x:)x Tudi mene je zmotil tale vrtec... sem nekaj casa razmisljala, vendar nisem mogla napisati npr. 'sola'... a ves, potem bi ti rec rekla, saj nisem kvalificirana itd....

Mislila sem pac nekaj takega - pa reciva - nekaj ustvarjalnega z mladimi... - se ze bolje slisi, kajne? x;)x

Picasso

• 6 months later...

O, saj res - Ananta - hvala za opozorilo, in da si nasel tole. :) :palec:

Seveda - Uran ni v Ribah, ker je bil vmes retro in je sel nazaj do Vodnarja, kjer bo ostal natancno do 30., ko se bo ob 10:16 spet premaknil v Ribi.

Picasso

Razlichni so sistemi. Siderealna ima neenaka virtualna ozvezdja, tropikana to smo mi vsi in imamo 12 enakih, vedic-jyotish pa po svom.

Che omenjam ozvezdja to moti kar ponavadi shtejemo = Ovna od poletnega

ekvinocija. To je nenavadno, pa vseeno to delamo tudi NASA in Harvard.

Mene je vedno zanimalo kako sem ja to Strelec ko mi je Sonce na Antares v Skorpius-u. Zdej sem ga dojel z astronomijo. Nobeden nima prav, samo astronomi.,

Astronomi vseeno vporabljajo tropikalni sistem sem pa tja.

Drugach se koordinate (denimo Urana) dolochajo po R.A. in Decl.

(in zvezdi).

Vseeno nobeden ne ve kdaj se zachne (chez 300 let?) doba Vodnara.

Namrech ne vemo natanchno kjer se konchajo zvezde rib;)))

Konvencije ne pomagajo.

Ko rachunam "prvo ruko" vporabim kar "normalni" (z katerim se ne strinjam) tropikalni sistem = ASTROLOGIJO KAKSHNA JE ZNANA NA SPLOH DANES.

Za natanchne rechi vporabljam astronomijo. Potem se zachne vrtet in je

zabavno, globoko in pestro.

Stekam, vem, kaj mislis ( "... Namrech ne vemo natanchno kjer se konchajo zvezde rib;)))...") xDDx

V bistvu je res - a saj tudi sam pravis, da si si pac razlozil pri sebi...

No, saj, ampak meni ti 'stari sistemi' pa delajo tako na meni kot na drugih... nekako.

Stekam pa tvoj point in 'upostevam' tudi to - a 'postrani'... xDDx

Imam neke tele fore zelo izrazite za znamenja (npr. Venera v Biku), tudi hise se mi ponekod spremenijo - in sem zelo tipicen primer Urana v 9. (pri tebi -po 'tvojem' sistemu- pa je v 10) - iz svojega lajfa preberem, da imam uran v 9. (in ne v 10.).

No, ja, saj.... jaz v bistvu prevajam stopinje na lajf, na folk - in meni tako klapa. Verjamem pa, da ce bi gledala zvezde tako kot ti ali pa tako kot astronomi, da bi se mi kaj zdelo drugace in kaksna obzorja bi se mi odprla nova, a se vseeno je prevec primerov (ne smemo pozabiti, da sem naredila na tisoce tega), ki klapajo na ta sistem.

Ne govorim o sebi ali o sebi in Mitji ali dveh prijateljicah - pac pa o 3/4 lj alter scene, estradne scene, 1 leto 'klientov' (astro linija 090)... Hocem reci - stevilen je bil tale feedback - jasno, da mi potem 'moj sistem' drzi. x;)x :palec:

Sicer pa bi imela jaz potem sonce na 0 rib, asc prav tako na 0 sco, tako se nic ne bi spremenilo (no, ce smo natancni, bi imela potem tam okoli 29. st. Aqua) - bi imela pa mars v vodnarju potem in tudi luno. To pravzaprav lahko cisto drzi zame, saj imam malo uranovskega momenta - a vseeno - boljse rezultate mi daje sideralni sistem.

Picasso

• 2 months later...

Zdaj se se posebej mocno cuti, ko je se sonce (in seveda merkur) v ribah.

Ali cutite?

Konec koncev smo 'zalaufali' in osvezili, uredili, dodali... ful astro tem. x;)x x:)x :palec:

Picasso

Zdaj se se posebej mocno cuti, ko je se sonce (in seveda merkur) v ribah.

Ali cutite?

Konec koncev smo 'zalaufali' in osvezili, uredili, dodali... ful astro tem.  x;)x  x:)x  :palec:

jooooj kako globoko v ribah je sonce

Prav bi bilo,da pokuka ven .Dovolj imam kidanja in avtobusov...

Aha...čutim x:Dx x:Dx x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Uran v ribah je meni kul.. :palec:

Najprej sem kr :eek: ...kaj se zdaj to dogaja...same neke mistične zadeve...pa doživetja...(Uran sekstil Neprun v sco)...in tokrat jih res nisem iskala...ampak kar same stvari prihajajo na dan...čisto po uranovsko..

pa še trigonček z Luno...in kmal še z asc... x^x :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...