free 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ne mores ga imeti...Imam obisk... Imas ga v Tehtnici, najrbzheh ja, narobe vidu , sorry!Uranus - Libra - 03°13'39 - 02 - retrograde Uzivaj! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Nic hudega, tako se bolje vidis, da so neke zakonitosti.3 13 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 3 13 ?? verjetn res Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Jaz imam pa sonce konj. uran v levu v 12.hiši.Če prav vidim tole karto,mi je rovaril od 5. hiše,zdaj gre proti 7.(v ribah),kakih9,najbolj pa5,6 let nazaj.Tudi meni je vmes razpadel zakon,vse nekako postavljam na novo,bo pa ja ribji vpliv kaj bolj vzpodbuden Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 kako pa vidis kje mas oz. imam uran oz. ali ima sedaj konkreten vpliv na mene? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Free,živjo!Na astro.com. si lahko sprintaš karto,pa je vse narisano in napisano. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Brala sem vaše komentarje, pa se mi zdi, da nisem zasedila (mogoče sem spregledala), da bi omenili da sta Uran in Neptun sedaj v medsebojni recepciji.To v bistvu nakazuje dober čas, sploh za astrologe. Kaže povezovanje astrologije z duhovnostjo.Kaže lahko tudi večjo možnost duhovnega prebujenja (Neptun duhovnost), (Uran. prebuditev). Po moje je to konstruktiven čas sploh za vse (kot je že Marsa rekla), ki se ukvarjajo z alternativo.Slab je lahko samo za tiste, ki imajo občutljivo psiho, kajti Ribe povezujemo s kolektivni nezavednim, s psiho, Uran pa predstavlja vznemirjenje, torej lahko zelo vznemiri psiho. Ker gre za dolgoročen položaj, potem seveda lahko gledamo samo globalno, torej bi se reklo, da bodo v tem času psihologi in prihiatri imeli več dela, kot drugači.Seveda pa lahko vsak človekov zlom, pomeni tudi rast, sploh pa ker sta v medsebojni recepciji, se lahko iz psihične vznemirjenosti rodi neko prebuditev in notraja širina. Vse dobro. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Mihela Nisem sicer povedala tako kot ti, sem pa omenila, da je pri meni zdaj trigon Neptun - Uran...in da se nenadoma dogajajo same mistične stvari... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Mihela - seveda, dbest, ravno zato pa sem zalaufala v tem casu toliko tem starih, ravno zato, da se se kaj doda, da morebiti pokomentirate zdaj novejsi astrologi, ki ste se prikljucili. Free - ja, izracun kjerkoli lahko dobimo (mdr tudi na LN izracunu, ker smo glih tukaj) - kako pa vem? Uran je generacijski planet in se giblje tako pocasneje.... Mi (recimo tule sodelujoci) lahko torej spremljamo nekako njegov vpliv od tedaj, ko je bil v Dvojckih, do zdaj, ko je prisel do Rib.Moja generacija ga ima v Devici, malo starejsi od mene v Levu (malo za mano, tvoja generacija, v Tehtnici, od tam okoli 75 ali kaj takega v sco... in tako dalje...).Uranb je bil v ribah recimo leta 1920 - tako ga imajo lahko kvecjemu nasi starsi, stari starsi ali prastari starsi (odvisno, katera generacija smo sami).In ker sem sklepala, da ga imas v Tehtnici, ga tako ne mores imeti na soncu, niti ga nimas potem v opoziciji, pac pa recimo v inkonjunkciji, kar se sicer steje kot ne prevec ugoden aspekt, a za tranzit itak mora biti tocnejsi, sploh pa ker gre za inkonjunkcijo.Pac pa imas zdaj tranzitni Uran na natalnem Soncu (tam nekje okoli, ker si zacetek rib, se pravi je najbrz se v aspektu), to pa seveda je kar mocno. Prebuditev, novo rojstvo, samo seveda je nevarnost tudi, da zabluzis (samo osebno menim, da ne rabis vec teh izkusenj in da je to ze bilo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Mmmm, imam natalnega tam kot tix;)x , pa v 7. hiši,kjer tvori opozicijo Luni in ASC ... , prav zdajle pa mi šiba čez mojo 1. bajto v Ribah prek natalnega ASC in Lune, pa malo kasneje še Jupitra... pomeni, da naj bi se kaj dogajalo? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Mihela , to pa res zadnje čase, čist odfurane stvari se mi začnejo dogajat, ajd, punca me ne kontaktira več, to že, ampak pol pa tam pisma iz španije pa tko... no zdej sem končno dobil šloganje mal bolj profesonalno pa zastojn s kartami, pol pa čist take zadeve, v zvezi z duhovnostjo recimo orel al sokol al kajjazvem kaj se mi kar nparej prikazuje v sanjah pa to, čist hudo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Free - ja, izracun kjerkoli lahko dobimo (mdr tudi na LN izracunu, ker smo glih tukaj) - kako pa vem? Uran je generacijski planet in se giblje tako pocasneje.... Mi (recimo tule sodelujoci) lahko torej spremljamo nekako njegov vpliv od tedaj, ko je bil v Dvojckih, do zdaj, ko je prisel do Rib.Moja generacija ga ima v Devici, malo starejsi od mene v Levu (malo za mano, tvoja generacija, v Tehtnici, od tam okoli 75 ali kaj takega v sco... in tako dalje...).Uranb je bil v ribah recimo leta 1920 - tako ga imajo lahko kvecjemu nasi starsi, stari starsi ali prastari starsi (odvisno, katera generacija smo sami).In ker sem sklepala, da ga imas v Tehtnici, ga tako ne mores imeti na soncu, niti ga nimas potem v opoziciji, pac pa recimo v inkonjunkciji, kar se sicer steje kot ne prevec ugoden aspekt, a za tranzit itak mora biti tocnejsi, sploh pa ker gre za inkonjunkcijo.Pac pa imas zdaj tranzitni Uran na natalnem Soncu (tam nekje okoli, ker si zacetek rib, se pravi je najbrz se v aspektu), to pa seveda je kar mocno. Prebuditev, novo rojstvo, samo seveda je nevarnost tudi, da zabluzis (samo osebno menim, da ne rabis vec teh izkusenj in da je to ze bilo). hvala!! ja itak, se pa kaze drugace, da iscem sluzbo, da se mi da bit discipliniran samo del dneva, etc... ampak sej gre. bo ze no!! kaj pa se bo ali kaj se prebuja pa nevem? neki bo ze ne! ne vrag, le sosed je mejak... mah, itak finance ne dopuscajo da bluzim prevec :xx!: kar pa je prav! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Brala sem vaše komentarje, pa se mi zdi, da nisem zasedila (mogoče sem spregledala), da bi omenili da sta Uran in Neptun sedaj v medsebojni recepciji.To v bistvu nakazuje dober čas, sploh za astrologe. Kaže povezovanje astrologije z duhovnostjo.Kaže lahko tudi večjo možnost duhovnega prebujenja (Neptun duhovnost), (Uran. prebuditev). Po moje je to konstruktiven čas sploh za vse (kot je že Marsa rekla), ki se ukvarjajo z alternativo.Slab je lahko samo za tiste, ki imajo občutljivo psiho, kajti Ribe povezujemo s kolektivni nezavednim, s psiho, Uran pa predstavlja vznemirjenje, torej lahko zelo vznemiri psiho. Ker gre za dolgoročen položaj, potem seveda lahko gledamo samo globalno, torej bi se reklo, da bodo v tem času psihologi in prihiatri imeli več dela, kot drugači.Seveda pa lahko vsak človekov zlom, pomeni tudi rast, sploh pa ker sta v medsebojni recepciji, se lahko iz psihične vznemirjenosti rodi neko prebuditev in notraja širina. Vse dobro.hm, psiha je res 'cudna' zadeva. tesko posplosevati, se posebej pri ribah, za katere (vir: LN)je itak znano da so v svojih svetovih... in ce se zgodi kakor pravisje lahko morda se bolj ocitno?obcutljiva psiha... zdi se mi, da je recimo pri meni lahko zelo obcutljiva, hkrati pa povsem obratno...morda bo res, da je obdobje ze taksno. ze sam sneg in zunanji vpliv okolice da svojo noto!narava pa je mocno povezana z planeti (zemlja-vesolje). morda je to celo osnova astologije?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 danes pri kavi v današnjem Delu na 6. str. vidimo članek:NENAVADNE RIBE IN VELIKO MEDUZv Slovenskem morju!! že sedaj...vprašanje kaj bo med sezono! in sem želela komentirati: še en izraz Urana v Ribah, a sem sodelavcem za danes prihranila to astrološko "modrovanje", ker se tak prevečkrat zalotim, kako jim kaj razlagam in iščem povezave v njihovih horoskopih itd.a sem komaj čakala, da lahko vam to napišem in danes bodo slovesno odprli skupaj z Drnovškom laboratorije Morske biološke postaje Piran Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 danes pri kavi v današnjem Delu na 6. str. vidimo članek:NENAVADNE RIBE IN VELIKO MEDUZv Slovenskem morju!! že sedaj...vprašanje kaj bo med sezono! NENAVADNO, MISTIČNO, ŠOKANTNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ne da Lunca , najprej sem se na Urana spomnila, čeprav mora biti še več potrditev za dogodke. Ja, nekaj sem se še spomnla, kaj menite, Saturn v Raku in Uran v Ribah.Vsem Rakom je ta Uran, ki jim trigončka -kar je v Raku, jim to težo Saturna pomaga laže prenašat... in vso nasprotje Saturn-Uran:staro-novoStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ja, nekaj sem se še spomnla, kaj menite, Saturn v Raku in Uran v Ribah.Vsem Rakom je ta Uran, ki jim trigončka -kar je v Raku, jim to težo Saturna pomaga laže prenašat... in vso nasprotje Saturn-Uran:staro-novoStanka [/color] Ja še sreča, da je ta saturn v trigonu z uranom, predvsem mislim na ribe same. Že tako jih bo prerukal uran, pa še s plutonom imajo kvadrat in upam, da jim bo ta saturn dal eno zdržljivost in potrpežljivost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Upam, da bo od jutri naprej, ko bo Uran spet v normalnem gibanju, kaj izboljšav na katerih področjih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 V bistvu bo od cetrtka, 11., 18:31 al nekaj tacga (ura), direkten spet. Thanx, ko si nasel in opomnil, Boris. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Jaz sem pričakovala, da bo uran, ki je vladar vodnarja v teh zadnjih sedmih letih prebudil kaj pomembnega. Pričakovala sem ,da bodo našli kakšno pametno zdravilo za raka ali kakšno drugo bolezen. Tudi na področju tehnike očitno ni več kaj iznajti. Takrat, ko so pogruntali avion, je bil uran tudi v vodnarju, zato takrat pričakujemo kakšen večji napredek. Kaj bo prinesel v ribah? Po moje duhovno, skrito prebujenost. Saj to je pa tudi že veliko, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Lunca, saj ne ves, ce ga niso odkrili - ali cesa podobnega. Enkrat sem v napovedi nekaj tacga napisala, pa je bilo tudi z uranom povezano, se pa ne spomnim tocno, kaj je se bilo, da sem tako zakljucila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Maš prav. Po moje, da so ga, ampak bo preteklo še nekaj vode, preden bodo obelodanili, kajti sicer bo farmacija propadla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Jutri Uran menja smer iz retro v direktno. Pricakovati je spremembe, nekaj se bo nenadno spremenilo in slo v cisto drugo smer kot smo mislili. Pa se mlaj bo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jutri Uran menja smer iz retro v direktno. Pricakovati je spremembe, nekaj se bo nenadno spremenilo in slo v cisto drugo smer kot smo mislili. Pa se mlaj bo. je elektroniko dovolj pomešal tko,da kar prav,da gre v direktno. Žal pa se Saturn obrača v retrogradno gibanje....Merkur pa že nekaj časapodobno šari po naših chartih oz.razpoloženjih. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.