Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jutri Uran menja smer iz retro v direktno. Pricakovati je spremembe, nekaj se bo nenadno spremenilo in slo v cisto drugo smer kot smo mislili. Pa se mlaj bo. šiiiit. kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 v redu bo - smer (vsaj nekaj ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Žal pa se Saturn obrača v retrogradno gibanje....Merkur pa že nekaj časa podobno šari po naših chartih oz.razpoloženjih. ola, a je možno, da mi tole lahko povzroči spet neke past tense dogotke, kjer jih nisem takrat nekak ustrezno rešil(sem pustil in šel), pa mi retro daje možnost sedaj to doseč? ( uran1h), Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 hmm... šele zdajle dojela, da je tale uran kar 'močan faktor' pri meni (Daša pa še riba, s tremi planeti tam, jupiter na 6 st.)... zelo blizu mojega jupitra se bo jutri obrnil direktno, kar pa je v opozociji z vsem živim, kar imam v devici (med drugim tudi urana na 1 st. in še malo)... zdaj malo bolj štekam vse tele čudne reči... res, prav uranovske scene ... tud tole vneto uho je verjetno eno od... ker še nikoli nisem imela težav z ušesi, potem pa kar zlepega bumf, zatečeno, vroče, boooli ... zanimivo cifro 'si je izbral za spremembo smeri 11.11. ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Aha, tud men je uran kar fact, pa ceprav mam sam saturna v vodnarju, ze po defoltu je namrec povezan z vladarjem ascendenta in tako kar nekak v paru delujeta na mc.Sam meni sicer kar ustreza taka mal nervozna energija, velik bolj kot poletna, rakovska umirjena...sam stisnjenih in vnetih zivcev, elektricnih mrkov in tacga pa vseen ne maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 11.11.? saj to je v bistvu uravnoteženje. imam dober občutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ceprav mam sam saturna v vodnarjua daj... jaz tud Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Aja seveda, ker je generacijski in jaz ga imam zelo na koncu (28:52 sam da ne se tega v ribah ), se pravi ga imas lahko samo tu nekje blizu, aja, ga imas na prejsnjih stopinjah dost prej mislim, ker sem mislila, da si 3, pa se spomnila, da si 62 (sem pogledala na tvojo osebno stran, blazno ti pase bela barva in ful si mi lustna na tisti fotkici ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 hvala (bele skor nikol nimam na sebi... tole je verjetn edina fotka z belo... še poročne obleke nisem imela bele ) ja, saj... sem pozabila, da ne sam riba- devica, še vodnar (in moj saturn v 8. bajti) tud :xx!: ... sej pol pa res ni čudn za vse tele štose zadnje... no, vsaj vem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Jaz tud ne nosim bele, a meni ne pase, ti si za odtenek temnejsa, pa je lepa na tebi.meni pa pase sam ena bela barva pa z modrim obrobljeno al kaj tacga, imam presvetlo plt obraza pa zgledam bledicna, ce je pa vmes crta modra, je pa kul, pa ful rada nosim pa se celo pase mi.Se mi zdi, da ribam na sploh pase modra barva - temnomodra.Saturn imas v 8. hisi? Natalno?Ker jaz ga imam pa zdaj v 8. (imam strasansko ogromn o 8, cez 3 znake)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 ahm, natalno ga imam v 8. ... moja osma pa je bolj majčkena... se v vodnarju začne in konča... jaz nisem riba, pa mi je najljubša temno modra... ful se dobro počutim v njej... prav ono - moja barva, to sem pa jaz ... samo drugi pa omenjajo čist druge barve... da mi recimo paše rdeča, pa oranžna, modre pa nič ne omenijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ahm, natalno ga imam v 8. ... moja osma pa je bolj majčkena... se v vodnarju začne in konča...Tolk majhna, pa se je sel glih naguzit notri? Jaz pa tako shirno 8., pa nic notri. (aja, razen severnega vozla in vertexa), 12. pa tudi jaz tajni litl, pa neptun not, imam pa jaz v sco kot imas ti v vodnarju, kar dve hisi sta notri (12. in 1.)To so pol specialne obravnave in zanimive, saj morda smo ze kje, samo ne prav zelo veliko, pa se ne spravim, saj se v ribah ne komentiram pa v plutonu, hocem rect... v ful debatah zal ne mroem sodelovati.., :||No ja, saj morda kdo odpre (ali pa najde, ce je). jaz bi tebi 'dala' zeleno. Verjamem ja s tole modro... kje pa imas neptun oz. kako je s tvojimi ribjimi momenti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 ribji momenti ... imam MC tam pa jupitra in kirona ( 9. h)... neptun pa je škorpijonski (v 5. dela 'svoje' ).. aja. to misliš zarad moje omiljene modre... no, saj sem kar vodna (še asc, keneda ) zelena... ja, kakšna taka temno-smaragdna mi je všeč... tiste travnato zeleno-rumene pa aja... Čveka se je mojmu saturnu v 8. zelo posvetila ... menda ima takle saturn rad dolgo življenje... no, jaz imam pa rada, da ga čimbolj živim, dokler ga jaz osmo tajni litl pa dvanajsto na širok, ti dvanajsto tajni litl pa osmo na širok ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ribji momenti ... imam MC tam pa jupitra in kirona ( 9. h)..Aha, saj res, seveda, saj se mi je zdelo, da sva ze govorili o tem oz,. da imas ziher tud kaksne ribe... No zanimivo, jaz pa imam MC v devici. Smaragdno sem tudi mislila, ja, pastelnozelene pasejo drugacnim tipom (ceprav nisem ziher, da ti ne bi pasala), zivozelene pa pasejo sam 'marsam'. Ja, pravijo, naj bi saturn v 8. prinasal celo dolg lajf, ker se najbrz vsak takoj ustrasi, ko zacne raziskovati astrologijo in nabase na saturn v 8. Nekje ga pac mors met... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 zdej bi blo pa že fino videt cel tale najin 'zrcalni' ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ko se bova enkrat lustno spomladi recimo dobili v kaksnem zelenilu, bo vsaka imela svoj chart s sabo, pa bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 uran in pluton na asc...in če gre za spremembo, pol bo pri meni navzven opazna...če pravilno sklepam... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 aha, to imas ti pa na asc, jaz imam pa na mc, tole konjunkcijo...na bolje, jasno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>uran in pluton na asc...in če gre za spremembo, pol bo pri meni navzven opazna...če pravilno sklepam... oh, kak in kolko opazna, a tut tko,da postaneš marbit navidezno neviden? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aha, to imas ti pa na asc, jaz imam pa na mc, tole konjunkcijo...na bolje, jasno! oooo lepo!!!saj se mi je zdelo, da na slabše bolš da ne buddha...ja se da skrit za nevidnost... če človek hoče... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 lahko, bolj dinamicno, lahko pa vec razlicnih, kaj novega, cist desetega od tega kar si kdaj pocel, kaj pa ves, ce iz politike ne zajadras v racunalnistvo al pa net al pa kake borze bi te tud lohk spiknile pa tak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Sedna pa Uran se srechata, ... vidi http://puck.dhs.org/iau /Astrology=Astronomy /uran Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sedna pa Uran se srechata, ... vidi http://puck.dhs.org/iau /Astrology=Astronomy /uran a lahko,mimogrede,poveš kaj to pomeni.Kaj se dogaja z ozirom na to srečanje? Čisto na kratko! Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pozdravljeni,10.03. se uran po osmih letih preseli iz vodnarja v ribi. Zanima me kaj bo to prineslo vodnarju in kaj to pomeni za ribi. Poleg tega me zanima tudi kako to vpliva na leve.Hvala. In kaj to pomen za enga, k ga ma v Škorpjonu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>In kaj to pomen za enga, k ga ma v Škorpjonu? Ce si Skorpijon, potem bo prinesel spremembe na podrocju ljubezni, zna pa se zgoditi, da bos v kratkem zibal... In potem se v katero hiso pade zdaj in iz katere prihaja...tko nekak... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.