Skoči na vsebino

Uran v Ribah

feniks

Recommended Posts

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> Žal pa se Saturn obrača v retrogradno gibanje....Merkur pa že nekaj časa podobno šari po naših chartih oz.razpoloženjih.
ola, a je možno, da mi tole lahko povzroči spet neke past tense dogotke, kjer jih nisem takrat nekak ustrezno rešil(sem pustil in šel), pa mi retro daje možnost sedaj to doseč? ( uran1h),
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

:o|o: hmm... šele zdajle dojela, da je tale uran kar 'močan faktor' pri meni (Daša pa še riba, s tremi planeti tam, jupiter na 6 st.)... zelo blizu mojega jupitra se bo jutri obrnil direktno, kar pa je v opozociji z vsem živim, kar imam v devici (med drugim tudi urana na 1 st. in še malo)... zdaj malo bolj štekam vse tele čudne reči... res, prav uranovske scene :wOOt: :bomb: xnckrivx ... tud tole vneto uho je verjetno eno od... ker še nikoli nisem imela težav z ušesi, potem pa kar zlepega bumf, zatečeno, vroče, boooli ...

zanimivo cifro 'si je izbral za spremembo smeri 11.11. x;)x ...

Aha, tud men je uran kar fact, pa ceprav mam sam saturna v vodnarju, ze po defoltu je namrec povezan z vladarjem ascendenta in tako kar nekak v paru delujeta na mc.

Sam meni sicer kar ustreza taka mal nervozna energija, velik bolj kot poletna, rakovska umirjena...

sam stisnjenih in vnetih zivcev, elektricnih mrkov in tacga pa vseen ne maram. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja seveda, ker je generacijski in jaz ga imam zelo na koncu (28:52 :switz: sam da ne se tega v ribah :D), se pravi ga imas lahko samo tu nekje blizu, aja, ga imas na prejsnjih stopinjah dost prej mislim, ker sem mislila, da si 3, pa se spomnila, da si 62 (sem pogledala na tvojo osebno stran, blazno ti pase bela barva in ful si mi lustna na tisti fotkici :vio:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hvala xsrcx (bele skor nikol nimam na sebi... tole je verjetn edina fotka z belo... še poročne obleke nisem imela bele xDDx )

ja, saj... sem pozabila, da ne sam riba- devica, še vodnar (in moj saturn v 8. bajti) tud xrolleyesx :xx!: ... sej pol pa res ni čudn za vse tele štose zadnje... no, vsaj vem x:Dx

Jaz tud ne nosim bele, a meni ne pase, ti si za odtenek temnejsa, pa je lepa na tebi.

meni pa pase sam ena bela barva pa z modrim obrobljeno al kaj tacga, imam presvetlo plt obraza pa zgledam bledicna, ce je pa vmes crta modra, je pa kul, pa ful rada nosim pa se celo pase mi.

Se mi zdi, da ribam na sploh pase modra barva - temnomodra.

Saturn imas v 8. hisi? Natalno?

Ker jaz ga imam pa zdaj v 8. (imam strasansko ogromn o 8, cez 3 znake)...

Picasso

ahm, natalno ga imam v 8. ... moja osma pa je bolj majčkena... se v vodnarju začne in konča...

jaz nisem riba, pa mi je najljubša temno modra... ful se dobro počutim v njej... prav ono - moja barva, to sem pa jaz ... samo drugi pa omenjajo čist druge barve... da mi recimo paše rdeča, pa oranžna, modre pa nič ne omenijo :o|o: x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>ahm, natalno ga imam v 8. ... moja osma pa je bolj majčkena... se v vodnarju začne in konča...

Tolk majhna, pa se je sel glih naguzit notri? :o|o: x;)x x:Dx

Jaz pa tako shirno 8., pa nic notri. :) (aja, razen severnega vozla in vertexa), 12. pa tudi jaz tajni litl, pa neptun not, imam pa jaz v sco kot imas ti v vodnarju, kar dve hisi sta notri (12. in 1.)

To so pol specialne obravnave in zanimive, saj morda smo ze kje, samo ne prav zelo veliko, pa se ne spravim, saj se v ribah ne komentiram pa v plutonu, hocem rect... v ful debatah zal ne mroem sodelovati.., :||

No ja, saj morda kdo odpre (ali pa najde, ce je).

jaz bi tebi 'dala' zeleno. :vio:

Verjamem ja s tole modro... kje pa imas neptun oz. kako je s tvojimi ribjimi momenti?

Picasso

ribji momenti xDDx ... imam MC tam pa jupitra in kirona ( 9. h)... neptun pa je škorpijonski (v 5. dela 'svoje' xcivx ).. aja. to misliš zarad moje omiljene modre... no, saj sem kar vodna (še asc, keneda :o|o: x;)x )

zelena... ja, kakšna taka temno-smaragdna mi je všeč... tiste travnato zeleno-rumene pa xrolleyesx

aja... Čveka se je mojmu saturnu v 8. zelo posvetila :palec: ... menda ima takle saturn rad dolgo življenje... no, jaz imam pa rada, da ga čimbolj živim, dokler ga x;)x

jaz osmo tajni litl pa dvanajsto na širok, ti dvanajsto tajni litl pa osmo na širok xDDx xcivx ...

<{POST_SNAPBACK}>ribji momenti  xDDx ... imam MC tam pa jupitra in kirona ( 9. h)..

Aha, saj res, seveda, saj se mi je zdelo, da sva ze govorili o tem oz,. da imas ziher tud kaksne ribe... No zanimivo, jaz pa imam MC v devici. ;)

Smaragdno sem tudi mislila, ja, pastelnozelene pasejo drugacnim tipom (ceprav nisem ziher, da ti ne bi pasala), zivozelene pa pasejo sam 'marsam'. :D

Ja, pravijo, naj bi saturn v 8. prinasal celo dolg lajf, ker se najbrz vsak takoj ustrasi, ko zacne raziskovati astrologijo in nabase na saturn v 8. :eek: ;) :P

Nekje ga pac mors met... :D

Picasso

Ko se bova enkrat lustno spomladi recimo dobili v kaksnem zelenilu, bo vsaka imela svoj chart s sabo, pa bo. :vio: :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aha, to imas ti pa na asc, jaz imam pa na mc, tole konjunkcijo...

na bolje, jasno! :palec: x;)x

oooo lepo!!!saj se mi je zdelo, da na slabše bolš da ne x:Dx

buddha...ja se da skrit za nevidnost... če človek hoče...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

lahko, bolj dinamicno, lahko pa vec razlicnih, kaj novega, cist desetega od tega kar si kdaj pocel, kaj pa ves, ce iz politike ne zajadras v racunalnistvo al pa net al pa kake borze bi te tud lohk spiknile pa tak...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...