Skoči na vsebino

Uran v Ribah

feniks

Recommended Posts

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>mi zdele moj Teh.Uran1hiše frca po 6bajti Rib, heh..se nj prepustim novitetam, sj drgač me kr same pokličejo x:Dx  >6 HIŠO V HIŠI RIB IN TO POMENI SPREMEMBO PRI DELU, MOGOÈE  DRUG POGLED NA ZDRAVJE GLEDE NA LETA,>OPAZUJ SVOJE NOGe ..
hvala za odgovor
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...

V sredini februarja je uran vstopil v mojo 8. hišo, ki se prične z RIBI na 05°56`57.

8. hiša je prazna, vlada ji NEPTUN; ki je v natalni karti v strelcu in v 5. hiši.

Uran vlada 7. hiši in je v natalni karti v 4. hiši.

Uran kvadrat Ascendent (06°14`57)- ( ascedent imam v levu)

Kaj bi lahko ta uran povzročil v tem primeru???? :inocent: :inocent: :8): :8): x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>uran je zdaj v opoziciji z mojim soncem (in plutonom - oba v 3.h) in v konj. z jupitrom... bi se komu dalo mičkeno pojasnit tole sceno  :unsure:

Ni ravno najboljše, seveda bodo pa dogajanja odvisna od celote in te morda neki drugi aspekti in tranziti potegnejo iz godlje.

Če ostaneva pri vprašanju - nezadovoljstvo s samim seboj; nervoze; notranje napetosti; neizkoriščene priložnosti; težave ali celo nesreče v tujini; študij nenavadnih znanj, lahko poglobitev v astrologijo, računalništvo; menjava študijske smeri...

Tudi xsrcx bi lahko trpelo.

Na vsak način pa gre le za izvleček iz karte - dejstvo je, da če ti rojstna karta ne obljublja nič slabega, se ti tudi nič ne bo zgodilo.

Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. x;)x

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

astrotalisman, najlepša hvala za odgovor x:)x :palec: ... srce mi je že saturn rahljal, ko je bil malo nazaj na marsu (v 12.), samo to je druga vrsta 'aktivnosti'... uran to počne drugače, kajne xrolleyesx ... jupiter, mars in neptun so sicer v velikem trigonu, a kaj, ko sonce in pluton, ki sta v op. z jupitrom, iz trigona naredita zmaja... nelagoden občutek, upam, da bom šla skoz s čim manj 'potresov' xcrossfingx

Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. x;)x

:palec: :palec: :palec: Klasika pove vse.

Gledam pa mojega prijatelja, ki mu uran tranzitira sedmo hišo in oponira na natalni pluton v devici v prvi hiši. A je čuden? Kar nekaj tuhta......????? xrolleyesx

Uran v Ribah....

pomeni, da mi sedaj tranzitira čez natalnega Ascendenta, Luno in Kirona...

buuuh, :xx!: sigurn nič dobrega??? xrolleyesx

Pliiiz za razlago, pa vseeno če od tradicionalnih (SLS? x:Dx ) ali manj tradicionalnih astrologov??

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

MUCA MACA,

Uran čez ASC?

To bi pa rekla, da bo prineslo verjetno spremembe v tvoji osebnosti, prekinitev s kašnimi starimi, zdej neuporabnimi vzorci...lahko, da se spremeni nekaj, kar si zdej niti zamislit ne moreš, kar čez noč... Uran je pač revolucionar x:)x

Čez Luno?

Tut o tem je Bern pripovedoval v temi o tranzitih... zna človeka ta tranzit malo "čustveno" zrahljat, samo to so prehodna čustva - uuups, samo Uran gre pa počasi in smo rekli da rad "drma" Luno... ja enkrat se tut to mora zgodit v življenju

x:)x

Men je nazadnje t.Luna čez Uran čist pobrala spanec ---> glej temo "Kako čutimo tranzite" x;)x

Zdej, ko mi t.Uran čuči na MC, pa je tut eno zanimivo obdobje - kr vse me zanima, sam pa zelo mal od tistga, kar bi me mogl x:Dx

quote=astrotalisman,11. Mar 2005 ob 23:02

Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko.

Hm, bi se moral srečati s hrvaškimi kolegi, ki so kar "zastrupljeni" z raznimi dodatnimi telesi kot Juno, Palas, Kronos, Lilit, Admetos itd. :eek: Kot bi pričel v drug svet! Sem s svojim precej tradicionalnim dojemanjem zadeve izpadel kot nekak bel slon tamle ... x:Dx

Največji štos pa je, ker oni to vse tudi uporabljajo! :eek:

Po drugi strani pa ga tudi Frawley malo lomi, ko transsaturnovce preprosto ignorira. :eek: Čisto uporabni so.

In kot ponavadi je resnica - in obenem prava pot - nekje vmes. :palec:

Dobro jutro, Frawley temu reče: "kentauros disease" x:o)x

Ko omeni Venero, pa namesto Venera reče: cmok cmok cmok

(no, tu manjka pri forumu zvočni efekt)

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>quote=astrotalisman,11. Mar 2005 ob 23:02

Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko.

Po drugi strani pa ga tudi Frawley malo lomi, ko transsaturnovce preprosto ignorira.  :eek:  Čisto uporabni so.

In kot ponavadi je resnica - in obenem prava pot - nekje vmes.  :palec:

Po tretji strani je pa prima ker ne vidiš tistega kar bi sicer videl. recimo Plutona na Soncu)

Mislim,da bomo prisiljeni,tudi mi, uporabljati razne Sedne,Kirone itd. Bo treba v korak s časom,sicer nas bo povozil :inocent:

Sem ravno pričela z branjem Frawleya.Menda fascinira s svojimi enostavnimi interpretacijami in se v razlagi le teh precej približa Stojanoviću.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 2 weeks later...

Huh.... Uran v ribah..... na 9°..... Sonce imam na 12°.......

Uran povzroči vstajo, je ljubitelj neodvisnosti in najraje šokira. Ljubi razburjenja in osvoboditev, kjerkoli in kdajkoli. Vse spreobrne, kar se mu zdi preveč tradicionalno, starokopitno ali preveč enolično, dolgočasno, običajno ali ortodoksno. Spremenil bo vse kar se mu ne zdi več vredno obdržati in se znebi vsega izrabljenega ali zastarelega. Kadar posega v situacijo, to stori vedno hitro, najraje pa odkriva univerzalne resnice.
(vir astradamus)

uffff..... pa s Saturnom na Luni....... :O:

Čistka? xnckrivx Mogoče od tu potreba po svobodi? :inocent: x?x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

• 4 weeks later...
Jaz mam pa natalni uran precej zanimivo postavljen. Je namrec postavljen tocno na asc. v skorpijonu. Poleg tega pa je se v trikotniku z merkurjem, sekstilu z marsom in saturnom, semisekstilu z neptunom in plutonom in v inkonjunkciji z venero in soncem(tale inkonjuncija je sibkejsa, ma orbis 6 stopinj, ostali aspekti so znotraj 3 stopinj, trikotnik z merkujem je popoln). Kaj za vraga naj bi to pomenilo??In kaj ta prehod urana v ribe pomeni zame, glede na to, da mam ribe cist prazne (na IC), neptuna pa na koncu 1. hise??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 4 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Uran v Ribah....

pomeni, da mi sedaj tranzitira čez natalnega Ascendenta

:o|o: men tud Uran (sicer vladar mojega Sonca) prihaja na ascendent in še v opoziciji z natalnim bo...

frendica, ki me je zadnjič videla boso plesat, je rekla, da moram pazit stopala (itak x:Dx), ma to najbrž ni vse? xcivx xcivx ... pa pismu no, a bo kdaj mir, pa da se lotim štikanja? x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...