č.v.e.k.a 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 ti, da bos v kratkem zibal... in potem te ziher ne bo več na forumu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mi zdele moj Teh.Uran1hiše frca po 6bajti Rib, heh..se nj prepustim novitetam, sj drgač me kr same pokličejo >6 HIŠO V HIŠI RIB IN TO POMENI SPREMEMBO PRI DELU, MOGOÈE DRUG POGLED NA ZDRAVJE GLEDE NA LETA,>OPAZUJ SVOJE NOGe .. hvala za odgovor Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uran v opoziciji seveda veliko mocneje deluje - Izvzete niso niti zdravstvene tezave ...uran je zdaj v opoziciji z mojim soncem (in plutonom - oba v 3.h) in v konj. z jupitrom... bi se komu dalo mičkeno pojasnit tole sceno Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 V sredini februarja je uran vstopil v mojo 8. hišo, ki se prične z RIBI na 05°56`57. 8. hiša je prazna, vlada ji NEPTUN; ki je v natalni karti v strelcu in v 5. hiši. Uran vlada 7. hiši in je v natalni karti v 4. hiši. Uran kvadrat Ascendent (06°14`57)- ( ascedent imam v levu)Kaj bi lahko ta uran povzročil v tem primeru???? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uran je zdaj v opoziciji z mojim soncem (in plutonom - oba v 3.h) in v konj. z jupitrom... bi se komu dalo mičkeno pojasnit tole sceno Ni ravno najboljše, seveda bodo pa dogajanja odvisna od celote in te morda neki drugi aspekti in tranziti potegnejo iz godlje.Če ostaneva pri vprašanju - nezadovoljstvo s samim seboj; nervoze; notranje napetosti; neizkoriščene priložnosti; težave ali celo nesreče v tujini; študij nenavadnih znanj, lahko poglobitev v astrologijo, računalništvo; menjava študijske smeri...Tudi bi lahko trpelo. Na vsak način pa gre le za izvleček iz karte - dejstvo je, da če ti rojstna karta ne obljublja nič slabega, se ti tudi nič ne bo zgodilo. Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 astrotalisman, najlepša hvala za odgovor ... srce mi je že saturn rahljal, ko je bil malo nazaj na marsu (v 12.), samo to je druga vrsta 'aktivnosti'... uran to počne drugače, kajne ... jupiter, mars in neptun so sicer v velikem trigonu, a kaj, ko sonce in pluton, ki sta v op. z jupitrom, iz trigona naredita zmaja... nelagoden občutek, upam, da bom šla skoz s čim manj 'potresov' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. Klasika pove vse.Gledam pa mojega prijatelja, ki mu uran tranzitira sedmo hišo in oponira na natalni pluton v devici v prvi hiši. A je čuden? Kar nekaj tuhta......????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Uran v Ribah.... pomeni, da mi sedaj tranzitira čez natalnega Ascendenta, Luno in Kirona... buuuh, :xx!: sigurn nič dobrega??? Pliiiz za razlago, pa vseeno če od tradicionalnih (SLS? ) ali manj tradicionalnih astrologov?? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 MUCA MACA, Uran čez ASC?To bi pa rekla, da bo prineslo verjetno spremembe v tvoji osebnosti, prekinitev s kašnimi starimi, zdej neuporabnimi vzorci...lahko, da se spremeni nekaj, kar si zdej niti zamislit ne moreš, kar čez noč... Uran je pač revolucionar Čez Luno?Tut o tem je Bern pripovedoval v temi o tranzitih... zna človeka ta tranzit malo "čustveno" zrahljat, samo to so prehodna čustva - uuups, samo Uran gre pa počasi in smo rekli da rad "drma" Luno... ja enkrat se tut to mora zgodit v življenju Men je nazadnje t.Luna čez Uran čist pobrala spanec ---> glej temo "Kako čutimo tranzite" Zdej, ko mi t.Uran čuči na MC, pa je tut eno zanimivo obdobje - kr vse me zanima, sam pa zelo mal od tistga, kar bi me mogl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Oglejte si Uran v Capricornus http://neodruid.tk Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 quote=astrotalisman,11. Mar 2005 ob 23:02Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. Hm, bi se moral srečati s hrvaškimi kolegi, ki so kar "zastrupljeni" z raznimi dodatnimi telesi kot Juno, Palas, Kronos, Lilit, Admetos itd. Kot bi pričel v drug svet! Sem s svojim precej tradicionalnim dojemanjem zadeve izpadel kot nekak bel slon tamle ... Največji štos pa je, ker oni to vse tudi uporabljajo! Po drugi strani pa ga tudi Frawley malo lomi, ko transsaturnovce preprosto ignorira. Čisto uporabni so. In kot ponavadi je resnica - in obenem prava pot - nekje vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Dobro jutro, Frawley temu reče: "kentauros disease" Ko omeni Venero, pa namesto Venera reče: cmok cmok cmok(no, tu manjka pri forumu zvočni efekt) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>quote=astrotalisman,11. Mar 2005 ob 23:02Na vsak način pa blagor nam tradicionalnim astrologom, ki se nam ni treba ukvarjati s transaturnovci, Sednami, Kironi, Lilitkami. Vse se da pojasniti s klasiko. Po drugi strani pa ga tudi Frawley malo lomi, ko transsaturnovce preprosto ignorira. Čisto uporabni so. In kot ponavadi je resnica - in obenem prava pot - nekje vmes. Po tretji strani je pa prima ker ne vidiš tistega kar bi sicer videl. recimo Plutona na Soncu) Mislim,da bomo prisiljeni,tudi mi, uporabljati razne Sedne,Kirone itd. Bo treba v korak s časom,sicer nas bo povozil Sem ravno pričela z branjem Frawleya.Menda fascinira s svojimi enostavnimi interpretacijami in se v razlagi le teh precej približa Stojanoviću. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Huh.... Uran v ribah..... na 9°..... Sonce imam na 12°....... Uran povzroči vstajo, je ljubitelj neodvisnosti in najraje šokira. Ljubi razburjenja in osvoboditev, kjerkoli in kdajkoli. Vse spreobrne, kar se mu zdi preveč tradicionalno, starokopitno ali preveč enolično, dolgočasno, običajno ali ortodoksno. Spremenil bo vse kar se mu ne zdi več vredno obdržati in se znebi vsega izrabljenega ali zastarelega. Kadar posega v situacijo, to stori vedno hitro, najraje pa odkriva univerzalne resnice. (vir astradamus) uffff..... pa s Saturnom na Luni....... Čistka? Mogoče od tu potreba po svobodi? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Uran mi dela opozicijo na Plutona. Pa še v konjunkciji sta natalno. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Jaz mam pa natalni uran precej zanimivo postavljen. Je namrec postavljen tocno na asc. v skorpijonu. Poleg tega pa je se v trikotniku z merkurjem, sekstilu z marsom in saturnom, semisekstilu z neptunom in plutonom in v inkonjunkciji z venero in soncem(tale inkonjuncija je sibkejsa, ma orbis 6 stopinj, ostali aspekti so znotraj 3 stopinj, trikotnik z merkujem je popoln). Kaj za vraga naj bi to pomenilo??In kaj ta prehod urana v ribe pomeni zame, glede na to, da mam ribe cist prazne (na IC), neptuna pa na koncu 1. hise?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uran v Ribah.... pomeni, da mi sedaj tranzitira čez natalnega Ascendenta men tud Uran (sicer vladar mojega Sonca) prihaja na ascendent in še v opoziciji z natalnim bo... frendica, ki me je zadnjič videla boso plesat, je rekla, da moram pazit stopala (itak ), ma to najbrž ni vse? ... pa pismu no, a bo kdaj mir, pa da se lotim štikanja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pozicijo Urana, Neptuna in desete planete lahko vidiš tlele: http://new-planet.tk/ Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.