Marsa 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Ker so ravno Ribe, se en nasvet, povezan z vodo (*kot eliksir kvarca). Gre pa za "dobri, stari jabolcni kis" - in njegovo vsestransko uporabnost, zdravilnost in ucinkovitost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2002 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2002 Mitja je staknil virozico.Nic takega, nahodek, a je bil zbit, utrujen in smrkav..Par dni se je samo cistil (pil eliksir, uzival agrume, jabolcni kompot ipd).Vceraj zvecer pa se ga navelicam takega, sklenem, da mu pripravim kopel."Voda te bo najbolje pozdravila", sem mu rekla. V banjo sem v vodo natocila priblizno pol litra ali vec dobrega domacega kostanjeviskega jabolcnega kisa.Ko je bila voda povsem natocena, sem kapnila notri kaksnih 10 kapljic evkaliptusovega, 2 ali 3 brinovega in 3 timijanovega olja... To je vse.Nekaj casa se je namakal. In sel spat. Danes zjutraj, ko sem ga vprasala, kako se pocuti, mi je veselega obraza pokazal palec. Mega. icon_smile.gif Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 7. marec 2002 Prijavi Deli 7. marec 2002 To absolutno drži, poznam veliko ljudi, ki se pohvalijo! E. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2002 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2002 Ja - to te vedno znova "preseneti", saj kar nekako "pozabis", kako ucinkoviti so stari, dobri domaci recepti. ... Morda kaze tule omeniti se, da se seveda olja lahko po zelji in potrebi uporablja ali ne - ze sama kopel z jabolcnim kisom bo naredila svoje. In seveda ni nikakor nujno, da uporabimo ravno ta olja.Uporabila sem jih, ker je slo za tezave na tem podrocju. Ce bi se hoteli npr. osveziti, si nabrati novih moci in se zgolj pocutiti prijetneje, si bomo izbrali pomarancno ali katerokoli citronsko olje (razen citronele, ki je zelo mocno olje in se ga pri uporabi v kozmetiki sama raje izogibam). Ce se bomo hoteli energizirati in se zbistriti, bomo dodali rozmarinovo olje. Itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Ste si že poskusili pripraviti rožmarinovo kopel. Jaz imam doma posušen rožmarin, ki ga skuham kakor čaj. V bano pripravim vodo in rožmarinov čaj precedim v to vodo. Mene taka kopel takooo.. pomiri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 hehe marsa as pomislla, de je raj ozdravu, kokr deb se pustu naprej zdraut ma sicer rad oct Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.