Skoči na vsebino

Prosena kaša

Recommended Posts

kolk sm se nasmeju. najprej pravte kolk mate radi proseno kašo, pol pa že padejo recepti s pršutom in zaseko. x:Dx kaša pa kao žlička priloge. u glavnem, mene zanima razmerje mleko:kaša in nič druzga. men se zdi, da je 4:1 in to grem zdele sprobat. ker ne sme bit ne preredka ne pregosta.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo... na dve normalni šalci mleka sem dau pol šalce kaše, ščepec soli in dve jedilni žlici cukra. x:px

dragi moji... ko to pojeste, nobena ketna ne ostane dolg cajta cela x:Dx

je pa jeba sam to, da ti vzame pol ure da jo pripravš pol pa še pou ure, da se hudič prosji uhladi. to pomeni eno doooolgooo laaaaačnooo uuuuuurrooo. x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kolk sm se nasmeju. najprej pravte kolk mate radi proseno kašo, pol pa že padejo recepti s pršutom in zaseko. x:Dx kaša pa kao žlička priloge. u glavnem, mene zanima razmerje mleko:kaša in nič druzga. men se zdi, da je 4:1 in to grem zdele sprobat. ker ne sme bit ne preredka ne pregosta.

xrainbowx

K smo že pr' kašah - pred časom je blo pa dost pisanja o tem, kok nora kombinacija naj bi bila ajdova kaša in gobe. Men se zdi prou za en kurc. Kwa češ - sto ljudi, sto čudi.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...