Skoči na vsebino

Prepovedana ljubezen!?

misti

Recommended Posts

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 year later...
jest vse to posexam kr uglav, ne rabm praxe, vse t0 obdelam kr tam :palec:

A se temu reče namišljen ljubimec :inocent:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

brez posledic x;)x

pa da še jaz dodam nekaj na to temo...

kar naenkrat se zaveš, da ti kavice z njim/njo pomenijo veliko, ko ti srce začne hitreje biti, ko vidiš njegovo/njeno sporočilo. Kako lahko srcu dopoveš da je prepovedan/a? Prepovedano, ker potem varaš, si nemoralen/na, trpi njegova/njena družina. mogoče pa trpi isto, ker on/ona trpi po tebi, ker mu/ji je partnerjev dotik odveč in oba se trudita, da ne uničujeta družine tvoje ali od osebe, ki požene kri po tvojih žilah. samo a sigurno družina ne trpi, a sigurno partner ne čuti, da so misli drugod? je to že varanje, mislim da.

lahko,da se temu tak reče, Majca..sam vedno tut ne moraš negirat tuje privlačno snidenje, kar čutiš, pa ne moreš u dejanje spravit, zato pa glava uredi...to so višje vibracije, da ti ne uhajajo želje; vem,da na forumu je kar nekaj osebkov,ki se sexualno futrajo in trosijo temu podobno energijo, pa kaj čem zato; zato pa izberi kaj je zdravo zate x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... kar se tiče teh prepovedanih ljubezni in mislim, da stvar obvladam iz dosti kotov, z različnimi scenariji, je zame nekako takole:

"... življenje je dolgo in težko, sestavljeno pa je iz minut. in niti ene ne kaže zapraviti za upanje ali za kesanje..."

jean a. ardel

to na kratko opiše vse. tistega, ki vara, tistega, ki se pusti varati in tistega, ki je zaradi kateregakoli razloga s tistim, ki vara.

vsi upajo, vsi se kesajo ... na koncu še vsi prosijo. x!x

SWAN

• 2 weeks later...
Poznam primer ko sta se zaljubila bratranec in sestrična. Ne samo zaljubila. Pa ni šlo ker sta imela prevelik strah, da bosta razkrita, zalotena nekje. Pismu v takih primerih res ne veš, kako odreagirati. V naši klapi je bil en tak smotan filing, ampak saj je šlo neki cajta. No pol se je vse znormaliziralo. Me pa zanima kako bi bilo, če bi šla naprej. A kdo pozna primer, da sta se fant pa punca, ki sta si v bližnjem sorodstvu, poročila in imela otroke x?x
Ja sam ka mali pao s lipe

gledam naslov teme - prepovedana, kdo nam prepove, starši, okolica, naša vest?

Proti marsikateri prepovedi se da boriti... vem da nadaljevanje teme ni v tem stilu, da je točno določeno, zakaj prepovedana, samo res, kdo nam prepove in zakaj dovolimo da imajo te besede takšno moč? Sicer pa ko nastopi ljubezen, je lahko še tolk prepovedana, srcu težko prepoveš, lahko se samo vzdržiš xsrcx (seveda če hočeš)

Guest sanjalica

Prepove ti ljubezen okolica, sistem...sam pri sebi natanko veš, kaj sprejemaš s tem, ko "varaš".

Pa važno je, da tisto, kar počneš, počneš s srcem in potem sam pri sebi (v svoji duši) ne rabiš opravičila...

Se je zgodilo...se dogaja in se bo dogajalo.

Na stara leta bom rekla, oh življenje, zakaj sem se delala krepostno...živela bi, tako kot mi je bilo zaželjeno... Ampak vzgoja, okolje so naredili svoje. Vsi se držimo nekaj....

Bemti, pa če se zaljubim in če se želim dotakniti z blazinicami prstov drugih ustnic, občutiti objem drugih rok okrog svojih ramen....in tega ne storim, ker poslušam razum...kdo mi je kriv? Sama. Vem.

Grem se 3x udarit z glavo v zid!

(hvala Bogu nisem trenutno v tem stadiju, da bi želela to storiti, ampak ko pride (upam da še pride)...bom spet grrrrr trezna in razumska Sanjalica :V: )

Guest sanjalica

BorisM pa sem si domišljala, da ti bo najbolj všeč...

Sem si domišljala, da boš razbral podton da sem "fraj" in da me lahko... osvajaš...

Ti pa ... nič x:px :xx!: :xx!:

Eh... dedi :xx!:

x;)x

A kdo pozna primer, da sta se fant pa punca, ki sta si v bližnjem sorodstvu, poročila in imela otroke  x?x

Poznam. Bratranec in sestrična. Imata deklico staro 8 let. Pred tem pa 4 neuspele poskuse.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Poznam.

Bratranec in sestrična (oba pokojna - stara starša od mojega biološkega očeta).

Trije prizadeti otroci v tej veji familije.... - če ima to kaj veze - ne vem.

(sama nimam "vez" s tisto vejo sorodnikov, ker sem pač nezakonska in "oče" mi ni bil nikoli "oče" (tudi priznana nisem...)

Bratranec in sestrična (oba pokojna - stara starša od mojega biološkega očeta).

Trije  prizadeti otroci v tej veji familije.... - če ima to kaj veze - ne vem.

(sama nimam "vez" s tisto vejo sorodnikov, ker sem pač  nezakonska in "oče" mi ni bil nikoli "oče" (tudi priznana nisem...)

hja, taki vedno zbolevajo....nosijo gene naprej, seveda :sori:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 2 weeks later...

Ja, svojem srcu težko prepoveš, sploh če nisi nagnjen k temu, pa se ti vseeno zgodi.

Vprašam se zakaj sploh bi prepovedala? A sem zato nemoralna, če si z vsem srcem želim čutiti tisto, kar je kao prepovedano. Varanje je samo tisto , če varaš sebe! Iščem neka opravičila. :xx!:

:xx!: :xx!: :vragec:

LP!

Norme, norme, norme. Včasih sem sama nase jezna, ker sem po naravi preveč, kako naj rečem, v kalupu. Je pa, vsaj v mojem primeru tako: Že od malega so me starši učili "kaj se sme, in kaj ne sme" in to se je mene v občutni meri prijelo, saj me že ob vsaki malenkosti peče vest. Češ, "kaj bodo pa drugi rekli". Šele zdaj spoznavam, da ni vse tako, kot so me učili, v bistvu si šele zdaj upam sama misliti.

Prepovedana ljubezen? Ja, se zgodi. In če ti je dana priložnost, da ugotoviš, da ti ta nova ljubezen pomeni več, kot obstoječa in če imaš dovolj moči, da se soočiš sam s sabo in z okolico (partnerjem) in sam sebi privoščiš srečo, je v redu. Ampak je premnogokrat tako, da mogoče preveč gledaš na druge, kot nase in ni vse tako enostavno, kot govorijo tisti, ki v situaciji še niso bili. Moje mnenje pač.

Naredite si življenje srečno, saj je prekratko, da bi zamudili še tako kratek trenutek sreče :detelca: !!!

Ronja, razbojniška hči xrainbowx

Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!

Hm ja torej geni da se zanič mešajo al kaj? hehja jebat ga... itak mam same ne ke blond sestrične... dobr je nobene prepovedane ljubezni zame :sori: hahja, pač pa veliko odsvetovane ljubezni ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...