Pujsita 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tudi name je glih ta del naredil en tak fuuul dober vtis, pa sem se odločila, da se bom tudi jaz samo odločala - ne odzivala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ja, od vsega, je tole najbolj udarno sporočilo se bom trudila upoštevati ga Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Ja, kul, res je... fajn tole...Vcasih pa je tezko izvedljivo v praksi, sploh ce si nekoliko custvenejse in/ali eksplozivnejse sorte.A prav ti lastnosti pa 'omogocata', da se mascevanje ne zgodi, ker prej izpuhti... Mascevanje zahteva tudi potrpezljivost, doloceno strategijo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 JanjaK, tale zgodbica je povsem v skladu s tem, kar je povedala Eleanor Roosevelt: "Nihče nas ne more prizadeti, če sami v to ne privolimo". Če nam nekdo zabrusi žaljivko in mu mi žaljivko vrnemo, pomeni, da smo se podredili njegovi volji. Znak naše samostojnosti pa je, da mi na žaljivko odgovorimo s prijaznim pozdravom. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Saj res, maščevanje. Že pred tosočletji so modreci spoznali, da z maščevanjem najbolj prizadenemo sebe. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 bigm Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Vaka rit pride enkrat na sekret Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 kako preprosta in čarobna je beseda OPROSTIin vendar je včasih ne moremo izgovoriti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Komur je zgodovina opravičilo za maščevanje, se od nje ni veliko naučil, saj ustvarja zgodovino za ponovno maščevanje. iz zgodovine pa se lahko naučimo samo, da se še nihče od nje ničesar naučil (še vedno za) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 vecinoma se mi zlobnezi smilijo....ne morem pomagat....kako naj bom jezna na nekoga, ki je tako prizadet, da dela tako narobe...? ampak ce zelis slabim dobro, je boljse, lazje, vsaj meni, ker mi je to blizje, moji naravi, kot pa hudobija. mi vzame ogromno energije, ce hoem kaj zakuhat...Takole tudi jaz funkcioniram, tudi jaz sem se v preteklosti maščevala, zdaj pa raje pomagam če se da, če ne pa pustim tako osebo pri miru... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 mah ,to je izguba energije.Drgač pa se je treba to naučit morda, če ni to v teb,hmm.naj bo pozitivna dominacija.brez prehitevanja.Nekateri smo se napredni že rodil, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Hvala bogu, se pa kakšni drugi lekciji lahko bolj posvečate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ne. Pa lahko. Samo gre se potem za karmichno zamujanje. Mashchule se narobe-um (ego, hudich, voladero), ne pa ta pravi nash originalni um (True Mind). Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 ZA VSAKO RIT RASTE PALCA!pa BOG MA TUD DOLGO ROKO! Maščevanje je resnično izguba energije!Jeza v meni naredi, da jezik prehiti glavo! V hipu ko užalim, mi je žal. Maščevanja nikoli ne načrtujem niti ga izvajam, ker ko jeza zbledi, zamera ponavadi odleti. Rada pa se pogovorim o stvari, če se le da, če pa ne, pol pa nič! Jaz sem vsaj probala! LP Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Za zahrbtnost, neiskrenost in mučkanje za mojim hrbtom, zmeraj vračam enako. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Za zahrbtnost, neiskrenost in mučkanje za mojim hrbtom, zmeraj vračam enako.In ti uspeva? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Volk, si pristaš talionskega načela iz judaizma: Zob za zob, glavo za glavo. Tak način povzroča samo kopičenje negativne energije. Kakšnega zadoščenja na ta način, razen morda trenutnega, ne boš dosegel. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 definitivno ne! ampak... pišuka, zmeri je ta ampak...... to je tako osebna zadeva, in tako odvisna od vsakega posameznika in kaj mu "the bad guy" naredi da.... če gledam nase: odvisno od dneva, npr. me kdo užali in če imam dober dan, gre to enostavno mimo mene, če imam slab dan, lahko vrnem nazaj, odvisno še kolk mi je ne-simpatična oseba... je pa res, da odkar imam otroka, sem manj občutljiva kar leti name,.... ampak...(spet) je pa popolnaoma drugače, če leti na mojega sina! ali pa da se kaj takega odvija pred mojim sinom..c.c.c...... neugodno! nisem pa oseba, ki bi živela za maščevanje, sploh ne, samo roko na srce, ... če gre za vprašanje spolnih zlorab (pedofilije) pa garantiram, da samo s tožbo in zaporom za to osebo ne bi bila zadovoljna.... bi se mi pa "snelo" ... in to je kar zaznamuje za celo življenje....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Su||y` 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Nikoli nikomur ne naredi nečesa, česar ne želiš da bi on naredil tebi.... :o|o: Maščevanje je najslabša rešitev... Močnejši si, če sprejmeš stvar takšna kot pač je in greš dalje... Saj pravijo... vse se plača, vse se vrača... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Jaz sem tudi za NE. Se mam preveč rada, da bi se karmično "umazovala". Hočem bit v naslednjem življenju vsej dobra vila, če že ne bom med angele sprejeta ... mal za hec, pa velik zares ..... Tko kot Naky piše - je škoda energije. Sploh pa me vsak zrcali, kar pomeni, da moram neki globjega spoznat ne pa se trošit na maščevanju. ... ma k je pa življenje pravlica, sam odvisno s kerga zornega kota gledaš..... Objemčke.... vsem, uni k so mal bl maščevalni jih še več rabjo....... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Zakaj si pa tako zagrenjen, Lucifer? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Mogoče po tem, da če nisi nimaš potrebe poračunavati . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Lucifer - kot sem steknila, si omenjal 'sladko mascevanje', zdajle pa govoris o tem, da 'ni druge moznosti, da udaris nazaj'.Ali je potem sladko ali grenko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 direkt na gobec.....shele pol uprashat: "Zakaj sm te zhe?" 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.