freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ja čim več se maščujte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 En pregovor o maščevanju - ne vem od kod izvira KO SE ODPRAVIŠ NA MAŠČEVANJE SKOPLJI DVA GROBA Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Zelo zalostna zgodba je o grofu Monet cristu... o mascevanju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Monte Christo... In kaj mu je ostalo na koncu?Po maščevanju?NičPraznina v srcuIn duši... Odpuščanje, ne maščevanje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ja, saj to... ko reces nekomu se zal ti bo... je ze v tem trenutku vse 'narobe'.kajti nihce ne bo nikol zadovoljen - tebi je zdaj zal, pol bo pa njemu. nikol torej ni vzajemno... se POL zgodi... skoda... v osnovi ni zadovoljstva tu...ja, praznina.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Praznina...in dva groba...Nikol ni konca...Ko pa rečeš - zares ali v mislih - odpustim ti...Kako je vse lažje, lepše...Ne znam prav opisat ampak kot bi nekako zrasel... Gandi je rekel:Nasilje je zadnji izhod nesposobnih Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Jaz sm mela velik maščevalnih misli do nekega psihiatra, ki ga sem ga (ga mogoče delno še) krivim za mamino smrt... Res sm velik razmišljala o maščevanju....jaz sm dejansko razmišljala, da če se njemu ne maščujem se bom zagotovo njegovim bližnjim...groza...zdej ko preberem se čist drugač sliš kokr pa ko je bilo še v glavi... Je minilo...ne vem kdaj...enostavno je... Tretja možnost...vse se vrača, vse se plača...brez poseganja Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Včasih zadostuje že samo misel na maščevanje...maščevanje podoživiš v glavi... ga preživiš, premelješ in pol si OK...če sem se komu maščevala sam se takoj, impulzivno, s kakšnim sikatorskim sranjem... nikoli pa načrtno uničevala življenja... bi pa z veseljem kdaj komu verbalno iztrgala srce... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hipotetično vprašanje: Nekdo ti naredi nekaj groznega, morda te celo zaznamuje za celo življenje, pohodi tvoj jaz, uniči tvojo energijo, z enim samim dejanjem ali pa z dolgim "maltretiranjem" podre vse tvoje ideale, vrednote in vero v dobroto človeštva. Ali je narobe to da mu želiš slabe stvari, da mu privoščič nesrečo? Kaj pa, da za njegovo nesrečo poskrbiš oz. pripomoreš ti? 1. Maščuj se prascu2. Malo privoščljivosti ni nič hudega3. Vse se vrača, vse se plača (brez da pomagam)4. Peace men (na gnoju rožice najbolje rastejo)Vse se vrača in to 3x!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 zakaj pa kar 3x?a ni dovolj 1x?1:1 pa to??pa se - spustila si ono v oklepaju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Pr men je tud vse se vrača, čeprov dolg čakaš. In pol ponavad, k se tej osebi vrne, mi je hudo mal zanjo. TRAPA! Včas bi blo fajn znat bit maščevalna prasica. Ampak samo včas...za kako mili sekundo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 men se to ne zdi trapasto, ampak edino NORMALNO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Pol s pa taka trapa, kt jest! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja, sem, sam men se to zdi kul, OSTALO pa trapasto.ker dejansko JE.neumno je. 'biti jezen pomeni mascevati se sebi zaradi napak drugih' (pope).in prav tko je tu.a mis da ONEGA kaj razzira?razen njegove bolecine tedaj, ko 'se mu pac vrne'?a mislis da se tedaj skesa in si misli, joj, aha, zdaj vidim kolk je pika pikica tedaj trpela, evo, zdaj pa stekam.... kar misli si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ja, sej, glih zato, k se ne zjoka zravn, pa si misl, kok sm trpela, sm trapa, k men je pa žal za trpljenje te osebe. Sej se mi itak zdi brezveze maščevat. Itak, če sm trpela, sm ponavad po lastni neumnosti in še kak nauk/lekcija je sledila iz tega. Čeprov včas sm tok butasta, da morm eno in isto lekcijo 10 x fasat, da bom dojela in nehala napake delat. Ja, priznam, konc koncev le nisem popolna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Mascevanje je kot drkanje... zgubljanje energije za brezveze... I like it! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 skoda casa, energije in ZDRAVJA.oni ki se mascuje, se najbolj sebi.pa se strasljivo je... kaze na preracunljivost... nekdo ki tiho caka na svoj moment. nic zdravo, cist v 'narobe'. Ja, ven dat iz sebe je pa cist OK - vendar to je cist nekaj drugega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mascevanje je kot drkanje... zgubljanje energije za brezveze... I like it! Samson si ga pa drkaaaaaaaaa.... pa se strasljivo je... kaze na preracunljivost... nekdo ki tiho caka na svoj moment. nic zdravo, cist v 'narobe'. Ja, tega tud nism nikol razumela, da čakaš na tist ta prav trenutek....eni res nimajo kej pametnejšga za delat v življenju...pol pa bum! Človeku pa nč jasn, kaj ga je zadel. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Nizji tip skorpijona.... recimo... je mascevalen....tud vodnarja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 nekaj se mi zdi zelo zanimivo... recimo imamo takele teme.in not pisemo, mater bi tega to in to, temu bi to in to naredil..... ce bi nasega otroka povozila zhenska cez nogo, bi hotli, da se cez njeno nogo 3x zapelje avto, da bo ja dost. in vendar!!!!! Imamo teme odpuscanje, socutje... itd.tam smo VSI socutni, razumevajoci, strpni.kako je pol s tem? ali se ne vidimo? kaj govorimo?al kar pisemo nekaj, kar 'se pise'?a ne znamo povezovat, ne sestet 1+1? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ah, škorpijoni se mi nasploh zdijo maščevalni....moja mat, povhn kolegic....pa zanimivo, ena kolegica (rakica) mi je zanč povedala, da je ena kolegica bluzila neki z njenim tipom in je samo pršla do nje in ji rekla, da ji bo vrnila in ji je res...z njenim tipom, čez kakšne pol leta. Sploh nism mogla verjet...sam gledala sm. Mogoče bi še kaka levinja sm spadala, al pa oven. Kaj pa vem. Aja, kaj pomeni nižji tip škorpijona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 vecina je srednjih tipov. nizji tip sco je mascevalen tip, agresiven, morda pretepac, krut....srednji tipi so vecina folka.visji tip pa je zelo redek tip - to osvoji srednji skozi zivljenjske teste, nizji pa redkokdaj. takole na hitrico (sem pa ze kar nadrobno nekje o tem, pa pojma nimam kje, nekje v astrologiji valjda, sam kje bi to nasel, to je bilo ze zdavnaj, ko sem se sodelovala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 a pol sn jaz maščevaln? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 A pol sm jst srednja? Sam težim pa k višjem tipu dvojčka? Kok se smešn sliš. Kaj s pa ti? A si že na višjo stopnjo pršla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol sn jaz maščevaln? Ne me smejat! Ti še muhi ne bi nč naredu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.