Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol sn jaz maščevaln? Mocno dvomim. Dvojcek je navadno prepovrsen (ce drugega ne) za kaj takega. <{POST_SNAPBACK}>A pol sm jst srednja? Sam težim pa k višjem tipu dvojčka? Kok se smešn sliš. Kaj s pa ti? A si že na višjo stopnjo pršla?no nizji tip menda res nisem.ne ribe ne skorpijona. ne vem, kje si pa ti, Pikica, najbrz pac okol srednjega....visji tip v bistvu pomanjklivosti in slabosti transformira v prednosti in trdnost.kakor je nizji tip skorpijona netoleranten, tako je visji toleranten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 pika ja se zato glih, marsa sprašujem zato ker mam luno v škorpionu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 aha, to je ze precej drugac (ravno luna v sco je najbolj mascevalna, vendar predvsem pri ljubezenskih in podobnih zadevah, ker gre pac za luno).tako da bi prej rekla zate, da te to greni od znotraj (pac ce kaj takega je), na ven pa ne kazes... mal zato, ker dejansko mas tak drive, da si dost elasticen, mal pa zato, ker se s tem nisi tolk navajen ukvarjat... in morda si niti cist ne priznas....na 1. pogled pa kazes, kao da je vse kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 marsa čitaš me, ko knjigo :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mocno dvomim. Dvojcek je navadno prepovrsen (ce drugega ne) za kaj takega. ne vem, kje si pa ti, Pikica, najbrz pac okol srednjega....visji tip v bistvu pomanjklivosti in slabosti transformira v prednosti in trdnost.kakor je nizji tip skorpijona netoleranten, tako je visji toleranten. Ja, maš prov, prepovršna za kej tazga! Pa bi se rada naučila, da bi svoje slabosti transformirala v prednosti. Enkrat bom že do višjega prlezla. That's a promise! <{POST_SNAPBACK}>pika ja se zato glih, marsa sprašujem zato ker mam luno v škorpionu Eh, nimaš ti tega v seb. Si preveč prjazen poba. Resno! Ti una dvojčkovsa lenoba prevaga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, to je ze precej drugac (ravno luna v sco je najbolj mascevalna, vendar predvsem pri ljubezenskih in podobnih zadevah, ker gre pac za luno).tako da bi prej rekla zate, da te to greni od znotraj (pac ce kaj takega je), na ven pa ne kazes... mal zato, ker dejansko mas tak drive, da si dost elasticen, mal pa zato, ker se s tem nisi tolk navajen ukvarjat... in morda si niti cist ne priznas....na 1. pogled pa kazes, kao da je vse kul. Hmm a tole z maščevanjem je odvisno od znaka?No ja mogoče res....Levi se ne maščujemo, nimamo časa niti energije za to.... levi gremo tja, kjer nas majo radi, takšne kot smo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 no ko si že omenil leva, leva mam jaz v asc kaj pa to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa čitaš me, ko knjigo :Dsem vedla da bos nekaj takega rekel, sam pomislila pa sem, da... nima zveze z mascevanjem... da ti o tem nisem nic rekla.No rekla bi, da nisi. v bistvu. kljub luni. ne v klasicnem smislu.morda pomislis, bos ze vidla/vidu (tko kot vecina), ampak to je to.ce bi se kaj neskodljivega ji zgodil, tko mal tecnega, bi si rekel, hehe prav ti je...ne pa da bi zelel kaj slabega tej osebi....pri sebi bi imel se vedno custvo in bi se ti prej smilila kot pa da bi cutil zadoscenje...najveckrat pa ti seveda itak vmes ze pade dol, tako da dvomim, da se kaj dolg obremenjujes. tko... that's more like it. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Eh, nimaš ti tega v seb. Si preveč prjazen poba. Resno! Ti una dvojčkovsa lenoba prevaga! sprašujem se a mi je to priučeno al je pač kr je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm a tole z maščevanjem je odvisno od znaka?No ja mogoče res....Levi se ne maščujemo, nimamo časa niti energije za to.... levi gremo tja, kjer nas majo radi, takšne kot smo....Lev ni mascevalen (po defoltu) zarad vecih dejavnikov: prvic je prelen, drugic prevec vase usmerjen (da bi se mu dal ukvarjat s kakim preracunljivim mascevanjem, kjer pac energijo v bistvu daje nekomu drugemu ), tretjic je pa dobrovoljec v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 no eto pa se vse poklapa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja. itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sprašujem se a mi je to priučeno al je pač kr je To spada k dvojčkom. Na žalost. Pa ne na vseh področjih. Sam tko, pri maščevanju pa totalno. Pr teb pa še pr spanju! Ah, lev pa len. Mam eno kolegico k skos neki ureja po stanovanju, že obsedeno, se mi zdi včas. Sam zamerljivost pa velika. Dobrovoljci se mi tud ne zdijo. Jah, no, kokr ker. Spet odvisno od asc in lune najbrž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>žMam eno kolegico k skos neki ureja po stanovanju, že obsedeno, se mi zdi včas. Sam zamerljivost pa velika..potemtakem bi lahko (recimo) imela merkur v devici in venero v raku - pa je prec cist drugac.definitivno pa sem kar ziher, da ima kaj v devici. lev, ko se zazhene, je cist priden, v osnovi pa je len.Poglej v naravi: kaj pa dela?vse dneve lezhi.pol se pa odloci, da vse od sebe, ujame zival.in gre nazaj pocivat. tko je s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A po fizični rasti nižji al kako drgač.pa saj sem pol razlozila.ne, jasno da ne po rasti. danny de vito meni tud slucajno ne sodi v kake nizje tipe sco (17.11.).... pa ima po mojem manj kot meter sestdeset. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Hihi. Kok smešn. Bi bla pa res fora, da bi maščevalnost meril po velikosti človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 si hecnA - 'se ti ni dal brat'.se dobr da se ti je zdajle... da nisem glih v prazno tegale. morda je one majhne sco 'sam strup' sam na jeziku (pol bi lohk imela kaj v strelcu)? drugac mam skoz v lajfu s samimi sco opravit, pa sam ene 2x da sem videla res ono... mascevanje...drugac je pa skorpijon s tabo tak, kot si ti z njim. se pretirava v zvezi s skorpijoni vcas in z njihovo mascevalnostjo in tud strastjo, konc koncev.poznam tud cist krotke in pusijevske skorpijone in tud cist kladaste in mlahave, hladne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ko si že omenil leva, leva mam jaz v asc kaj pa to? Nimam pojma se ne spoznam tolk na horoskope... mogoče kdo drug to kle obvlada, pa ti razloži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lev ni mascevalen (po defoltu) zarad vecih dejavnikov: prvic je prelen, drugic prevec vase usmerjen (da bi se mu dal ukvarjat s kakim preracunljivim mascevanjem, kjer pac energijo v bistvu daje nekomu drugemu ), tretjic je pa dobrovoljec v lajfu. Hmm Marsa je uredu kar si napisala, samo a je res treba uno lenobo tolk poudarjat... sam to bi imel za pripomnit,.... Aja pa preberi si kaj je Pika pikica napisala.... o lenobi in levih...Bravo pikica ti si res taprava prjatlca,... hvala ti za podporo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 samo a je res treba uno lenobo tolk poudarjat... sam to bi imel za pripomnit,....Nic bat, ni o tebi govorila.Ce bi, bi bil ti prelen, da bi sploh napisal komentar, pa si se vseeno potrudil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nic bat, ni o tebi govorila.Ce bi, bi bil ti prelen, da bi sploh napisal komentar, pa si se vseeno potrudil Jap krokodil, tis taprau prjatu, kdaj grema na pir.....Evo čeb bil len se mi neb dal jet na pir... ergo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kdaj grema na pir.....Evo čeb bil len se mi neb dal jet na pir... ergo.....Sam ga spij. Se mi ne ljubi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja pa preberi si kaj je Pika pikica napisala.... o lenobi in levih.....menis da bi drugace odgovarjala pikici, ce ne bi videla njenega posta? sem se spomnila na onega v stoparskem...ce ga vi ne vidite, sklepa, da tudi on ne vidi vas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa kar 3x?a ni dovolj 1x?1:1 pa to??pa se - spustila si ono v oklepaju. Baje se vse kar slabo nardiš drugim, 3x povrne... Kakšn oklepaj nč ne vem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam ga spij. Se mi ne ljubi hehehehee, nič ne bom napisal... ej a teb sede tale Nietzche a si preštudiral Zaratrustro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.