aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 borism samo norc se lahko na tem svetu dobr pochut Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 mick upam, de si na dobri poti...o druzbi klele pa ne bomo zgublal besed Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 mick...sej glih to sm meu u mislih goji velike nade za nashega mick-a Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Od kje pa tebi ideja, da Mick ljubi Nade ? Intuicija mi pravi, da sicer ljubi velike dekline, ampak zakaj pa glih Nade ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Mogoče kakšna maščevalna tehnika tole? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 A Nada, ja tudi to bi znalo biti, ap nisem pomislila na to, odkar sem obolela za pozitivnim pogledom na svet sploh ne pomislim več na take možnosti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Glede na naslov teme ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Ne ni se vredno truditi za odnos, če ne čutiš želje po tem, vredno in nujno se je pa potruditi zase, da pustiš tej osebi, da odide iz tvojega življenja skupaj z bolečino, ki si si jo pustil povzročiti. Skratka postrežem si s tistim, česar si želim, ne trudim se pa za neke umetne odnose - do tja do kamer mi sede... pa nič naprej. Točno tako.. .. in mislim, da je to najboljša varianta , da človek ohrani svoje spoštovanje in svoj duševni mir. Jasno, če ti seveda to uspe. Ni enostavno. Imej se lepo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Ja zadeva se mi je dolga leta zdela težka, neizvedljiva, čeprav sem si želela odpuščati, pa ni šlo, blokirala me je misel, da če odpustiš, potem sprejmeš ravnanje za v redu in da potem furaš enake odnose kot prej še naprej. Ko sem nekje prebrala razlago, da to ne pomeni strinjanje ampak da to narediš zase, je šlo, to sem lahko vzela za svoje in takrat je zabobnelo, ko je padla skala z mene. Sposobnost odpuščanja privoščim prav vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 hehe vsaka fojba ma svojo fojbo... pa komunajzarje z velikim uzhitkom namaka u ole Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Nekomu odpustiti ? :xx!: Mislim, da stvari človek ne "odpušča", temveč gre samo za zmanjšanje bolečine, čim je časovno bolj odmaknjena. To pa ne pomeni, da odpustiš. če odpustiš, pomeni da si SAM KRIV x!x To pa ne. Čeprav, bi nekateri verjetno to želeli tako prikazovati. Gre za to, da sčasoma "pozabljaš", tvoja glava in srce sta vedno bolj "prazni" te bolečine.. jasno, da NIKOLI NE POZABIŠ. Tudi odpustiš ne. Samo bolečina izgine. Z leti.. Postaneš hladen .. Se pa strinjam, da vse to v prvi človek delaš zase..Ko to dojameš, si na pol poti.. do Sposobnost odpustiti ? Uf, težka zadeva, odvisna od "teže greha", kajne ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 hehe z grehom je tko kot z babo:naj bo lahka ali tezhka, she zmeri je baba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 A ne .. naj bo stara al pa mlada ... sam da je .. Bogi, bogi , da jih ne boš preveč skuril tam doli In zdaj resno : A praviš , da so vsega gorja krive babe Da ne znajo odpuščat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Only the brave know how to forgive; it is the most refined and generous pitch of virtue human nature can arrive at.(Laurence Stern) Forgiveness does not change the past, but it enlarge the future.(Paul Boese) Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Forgiveness does not change the past, but it enlarge the future.(Paul Boese) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
machina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 eh, brez veze se maščevat.. škoda časa, škoda krutih misli.. to gre mimo in potem itak unemu pade kaj na glavo, da se ne pobere več: vse se vrača, vse se plača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 maščevanje,....NE Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Mečevanje da ali ne? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 mogoče bi se reklo bolj poučno nakazovanje maščevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Včasih sem hlepela po maščevanju, pa četudi je bilo treba počakat več let.Zdaj sem ugotovila, da je najbolje dati času čas, da za vsakega raste palica in zaenkrat je še vsakdobil tisto, kar mu gre! Ne izgubljam več energije za maščevanja...sem pred leti...ko sem bila hudo prizadeta, izpeljala maščevanje...in po prvem občutku zmage in zadovoljstva...sem se počutila tako prazno...izčrpano...da se tega ne grem več...V trenutku jeze...raje uporabim energijo za kakšno ustvarjalno delo... Astra zakon narave... zakaj bi posegali še sami vanj... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 zakon narave... zakaj bi posegali še sami vanj... Stankaaaa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Svoj vonj razda cvetoča veja tistemu, ki jo zlomi. (avtor neznan) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 buljim tale misel je pa tko resnična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 maščevanje,....NE Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 Tole sem bila pa kar malo presenečena, ko sem videla, da ste obudili tako staro temo. Vsaj meni se zdi stara . Hvala vam za vsa mnenja. Predvsem bi vam pa vsem rada povedala, da sem misel na maščevanja povsem izvlekla iz svojega sistema. Kadar pomislim na to osebo se še vedno sicer spopadam z različnimi občutki, ki pa so bolj kot ne novi: pomilovanje, neke vrste hvaležnost (ta šola je bila zame očitno še kako potrebna),... Predvsem pa redko še mislim nanjo in živim svoje življenje in uživam. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.