Marsa 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Kaj vas najbolj osrecuje? Kdaj ste najbolj srecni?Kdaj si recete: OH, kako the best, da ZIVIM? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 7. marec 2002 Prijavi Deli 7. marec 2002 osrečuje, ko čutim življenje po celem telesu od pet do vrha glave najbolj srečna ko se smejem iz dna srca dbest da živim - ko grem zvečer spat in sem v sebi MIRNA in se zvijem ko mali otrok z občutkom, da je bil ta dan P O L N ... mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 7. marec 2002 Prijavi Deli 7. marec 2002 Ko živim! E. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2002 Prijavi Deli 9. marec 2002 ..ko grem zvečer spat in sem v sebi MIRNA in se zvijem ko mali otrok z občutkom, da je bil ta dan P O L N ... _mili ta mije vsec Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tkumar 17. marec 2002 Prijavi Deli 17. marec 2002 Srečna sem kadar najdem dušnega tovariša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tash 18. marec 2002 Prijavi Deli 18. marec 2002 najbolj me osrecujejo malenkosti, lepe malenkosti, ki jih vecina niti ne opazi. najbolj sem srecna, ko vidim, da so ljudje ob meni srecni in ko zacutim pozitivno energijo v sebi in ob sebi... vasko jutro, ko se zbudim pomislim:"kako je lepo živeti in uživati v življenju..." tash Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2002 Prijavi Deli 26. maj 2002 sreča je IZRAŽANJE! izražanje brez igric s privoščljivo sceno. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 2. junij 2002 Prijavi Deli 2. junij 2002 Sreča je, ko se intenzivno zavedam vsega lepega in pozitivnega okrog mene in ko vse to zleze v mojo zavest. daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 Ko vidim soncne zarke plesati na gladini vode. Takrat je vse dobro, vse je tako kot mora biti, srecna sem, da zivim. Anatha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. junij 2002 Prijavi Deli 12. junij 2002 Ugotovila sem da sem srečna, ker se znam veseliti malenkosti, ki se mi zgodijo vsak dan. Pa čeprav je to najbolj brezvezna stvar ampak če me osreči sem vesela da sem tukaj-zadnje čase se ubadam s tem, da mogoče v svojem življenju ne bom uspela izživeti vsega.Zdi se mi da dnevi prehitro bežijo s tem pa tudi leta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 13. junij 2002 Prijavi Deli 13. junij 2002 Ugotovila sem, da sem lahko srečna v vsakem trenutku, le če si to dopustim. Čedalje večkrat mi pride občutek sreče kar brez vidnega vzroka. Takrat se samo zahvaljujem za tako lepo življenje. Hvala. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PATRICIA 13. junij 2002 Prijavi Deli 13. junij 2002 srečna sem da sem to kar sem;srečna sem da imam to kar imam; srečna sem da čutim, diham,ljubim, ...včasih pa kar tako brez razloga ko pogledam v nebo, rožo, morje ker sem del nečesa tako lepega....srečna sem da sem včasih nesrečna -- ker sem potem zopet srečna.... patricia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mawan 27. oktober 2002 Prijavi Deli 27. oktober 2002 Ko cuts sreco v sebi... tut ko so dane situacije dalec od popolnih, ker imas upanje, ker vrjames. Ko ves, da je sreca stanje duha in da mors vsak trenutek teziti h temu, da ga izkoristis in da je vsak trenutek lahko trenutek srece. Ko zacuts v seb energijo, povezanost s svetom, naravavo, bitjem v sebi, s bogom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2002 Prijavi Deli 27. oktober 2002 Svaki dan Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 27. oktober 2002 Prijavi Deli 27. oktober 2002 Kdar jem dobro klobaso, pa nisem žejen. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. oktober 2002 Prijavi Deli 27. oktober 2002 Ko se zjutraj spet zbudim in imam spet vse moznosti, za srecen dan... CMOK! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 To je ena mojih največjih nalog vsak dan. Kar nekajkrat sem razmišljala, da sem preživela določeno obdobje, ko sem doživljala lepe zadeve, pa se jih nisem znala sproti veseliti, ampak sem ko je bilo mimo razmišljala, kako mi je v tistem obdobju bilo lepo, pa zakaj se je zdaj to spremenilo. Non stop sem živela v smislu oh, zakaj je nekaj že mimo in komaj čakam, da bo.... Enkrat sem pa kar sklenila, da v bistvu nikoli ne uživam sproti, oz. čisto premalo. Odločila sem se, da se bom naučila bolj polno živeti. Biti hvaležna za izkušnje, ki so me oblikovale v tako osebo kot sem in me bodo do konec življenja preoblikovale. Začela sem se uživati v drobnih stvareh in malenkostih. Odkrila sem kako lepa je narava. Učim se opaziti sonce, pa travo, gozd, živali, drevesa, pa slišati ptičje petje in uživati v spokojnosti gozda. Naučila sem se ceniti stvari, ki so mi v tem momentu dane kot samo po sebi umevne, pa mogoče ne bo vedno tako. Veselim se, da sem zdrava, da sem zaposlena, da imam volnico, da imam popoldne prosti čas in proste vikende... Skratka vsak trenutek sem lahko srečna, odvisno je samo od moje naravnanosti in pogleda na karkoli. Veliko sreče želim vsem vam... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Srečni ljudje ne gledajo na uro. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 SREČNI LJUDJE GREDO NA PORTUGALSKO!BORCI OSTAJAMO DOMA! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 sreča je isto kot ljubezen stanje duha oz. zavesti in takrat ni razlogov zanjo,preprosto je...srečna sem da sem in tudi takrat ko sem nesrečna sem srečna,ker vem da sem...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 V mraku in temi jo imenujemo sreča.Ko vzide sonce, vidimo, da je bila zmota. E.Hohenemser Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehe borism....temu se po srbsko reche:KOJOTSKI RUŽNA 666 piropraktikou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Verjetno sem zelo srečen zato, ker nisem nikoli zadovoljen. Peter Ustinov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Pozdravljena Umetnica! Delam po pozitivnem občutku.....tudi tebi želim lep večer Velika sreča je imeti vse, kar si želiš.Še večja pa je, če si želiš le tisto, kar imaš. W.Seunig Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.