Skoči na vsebino

SRECA

Marsa

Recommended Posts

Kaj vas najbolj osrecuje?

Kdaj ste najbolj srecni?

Kdaj si recete:

OH, kako the best, da ZIVIM?

x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mili

osrečuje, ko čutim življenje po celem telesu od pet do vrha glave

najbolj srečna ko se smejem iz dna srca

dbest da živim - ko grem zvečer spat in sem v sebi MIRNA in se zvijem ko mali otrok z občutkom, da je bil ta dan P O L N ...

mili

• 2 weeks later...

najbolj me osrecujejo malenkosti, lepe malenkosti, ki jih vecina niti ne opazi. najbolj sem srecna, ko vidim, da so ljudje ob meni srecni in ko zacutim pozitivno energijo v sebi in ob sebi...

vasko jutro, ko se zbudim pomislim:"kako je lepo živeti in uživati v življenju..."

tash

• 2 months later...

Sreča je, ko se intenzivno zavedam vsega lepega in pozitivnega okrog mene in ko vse to zleze v mojo zavest.

daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Ugotovila sem da sem srečna, ker se znam veseliti malenkosti, ki se mi zgodijo vsak dan. Pa čeprav je to najbolj brezvezna stvar ampak če me osreči sem vesela da sem tukaj-zadnje čase se ubadam s tem, da mogoče v svojem življenju ne bom uspela izživeti vsega.Zdi se mi da dnevi prehitro bežijo s tem pa tudi leta

srečna sem da sem to kar sem;

srečna sem da imam to kar imam;

srečna sem da čutim, diham,ljubim, ...

včasih pa kar tako brez razloga ko pogledam v nebo, rožo, morje ker sem del nečesa tako lepega....

srečna sem da sem včasih nesrečna -- ker sem potem zopet srečna....

patricia

• 4 months later...

Ko cuts sreco v sebi... tut ko so dane situacije dalec od popolnih, ker imas upanje, ker vrjames. Ko ves, da je sreca stanje duha in da mors vsak trenutek teziti h temu, da ga izkoristis in da je vsak trenutek lahko trenutek srece.

Ko zacuts v seb energijo, povezanost s svetom, naravavo, bitjem v sebi, s bogom...

• 1 year later...

To je ena mojih največjih nalog vsak dan. Kar nekajkrat sem razmišljala, da sem preživela določeno obdobje, ko sem doživljala lepe zadeve, pa se jih nisem znala sproti veseliti, ampak sem ko je bilo mimo razmišljala, kako mi je v tistem obdobju bilo lepo, pa zakaj se je zdaj to spremenilo. Non stop sem živela v smislu oh, zakaj je nekaj že mimo in komaj čakam, da bo.... Enkrat sem pa kar sklenila, da v bistvu nikoli ne uživam sproti, oz. čisto premalo.

Odločila sem se, da se bom naučila bolj polno živeti. Biti hvaležna za izkušnje, ki so me oblikovale v tako osebo kot sem in me bodo do konec življenja preoblikovale. Začela sem se uživati v drobnih stvareh in malenkostih. Odkrila sem kako lepa je narava. Učim se opaziti sonce, pa travo, gozd, živali, drevesa, pa slišati ptičje petje in uživati v spokojnosti gozda. Naučila sem se ceniti stvari, ki so mi v tem momentu dane kot samo po sebi umevne, pa mogoče ne bo vedno tako. Veselim se, da sem zdrava, da sem zaposlena, da imam volnico, da imam popoldne prosti čas in proste vikende...

Skratka vsak trenutek sem lahko srečna, odvisno je samo od moje naravnanosti in pogleda na karkoli.

Veliko sreče želim vsem vam... :hepko:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...