Amis 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Teorija se razhaja s prakso, seveda velikokrat, daj AMIS, citiraj tole izjavo, da vidim, če razumeš ok ok bom probala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 to je sicer uspelo, sam sem hotla prej nardit tko, da mi ne bo pisalo vseh citiranj nazaj do adama in eve nasvet za telebane ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Potem pa zbriši v spodnjem kvadratu tisto, kar ti ne odgovarja, saj lahko prilagodiš....pri citiranju imaš odprta dva kvadratka...enega praznega zgoraj in citiranega spodaj.....saj že znaš, no fino....lep dan in vikend AMIS Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 najlepša hvala borism in jasno:super vikend Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ni za kaj AMIS, hvala tudi ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Srečna sem, ko se lahko zabavam ob lastnih neumnostih N. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 haaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Srečna sem, ko se lahko zabavam ob lastnih neumnostih N.haj nicky to je res eden boljših športov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Kogar sreča obleče, ga tudi sleče. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Stane, se ti zdi da ma človek srečo, če ima prometno nezgodo, čist sesuje avto, njemu pa nič ni? Če ima ful kasko ima dvojno srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Ne posiljuj sreče, če ne leži v tvoji postelji. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Ne posiljuj sreče, če ne leži v tvoji postelji. Ruskigroza in strah. prvi del stavka bi čisto zadostoval Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Sreča - svobodna ptička;kjer se ji zdi, tam posedi. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 .sreča je darilo za počitek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kolikor večja je sreča, toliko manj ji zaupaj. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 ..ker je minljive sorte; potem je treba znat jo užit srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Tudi skromna sreča je sreča. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 zbiralec sreče, Bors Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Sreča je hudobnežu nesreča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 mene najboj osrečuuje box Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Sreča je kot metulj ki ga ne moreš ujeti Če pa mirno obsediš se lahko spusti nate Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 jap zdele res lahko recem hvalabogu ad zivim! ceprov mam jutr izpita.. sam dons mi pa ne more nc pokvart vesela, a ce mi ga bo jutr-ne. trga me. a zakaj, ne vem.. dobra vola je najbolsa droga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, kako simpl............šit če pa u praksi vedno kej zabluzim več takih, verjemi - a za dežjem vedno sonce pride... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jap zdele res lahko recem hvalabogu ad zivim! ceprov mam jutr izpita.. sam dons mi pa ne more nc pokvart vesela, a ce mi ga bo jutr-ne. trga me. a zakaj, ne vem.. dobra vola je najbolsa droga sem pa mislila, da sam men trga dan pred izpitom prav tko srecna izziva, v katerem podzavestno cutim, da bom uspesno upravila no hocm povedat...kaj ze... ma ja to, no, da ce te "trga" zdaj bos ju3 100% opravil, vsaj moja opaznja so taksna kadar se pa prej tresem, sem zivcna...gre pa vse u pm...tko, da kr naj te "trga" se naprej!!! zdaj pa ze bluzim, ce je tle o sreci, js pa kr neki... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ko zares lačen po dolgem čakanju v gostilni pred sabo dobiš hrano.ko se po seksu potešen uležeš še ves zaljubljenko vidiš otročka kako se smejeko prideš na metelkovo pa je ful kužkov k se pustijo božatko nekomu pomagaško gledaš sonce kako zahajaal pa mravljice kako pridno delajo in ti se trudiš,da jih ne pohodiš toliko je veselja in majhnih stvari, ki so pomembne,sam poslušat je treba,bit pozoren Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.