Skoči na vsebino

SRECA

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 192
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, tud jest to zdej vidm ... k je tko hit tema.... drgac je pa noc itak za spanje....

aakhut... pa menda ne preverjas, ce vse zarnce na turne svetjo... k to tko al tko ni prevec dobr za vesolje... vsaj znanstveniki tko pravjo....

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
x:Ix Sreče se ne da opisati z besedami tako kakor ljubezni ne, ko jo čutiš. Rekla bi s skromnimi besedami, da je to božanskost - mir božji. Tedaj ne poznaš ne strahu, ne ljubosumja ne zavisti, ne sovražnosti in maščevanja, ni osladnosti ne poznaš jeze, nič te ne vznemiri - nobena stvar na tem svetu, nisi žalosten,...... Preprosto si v stanju blaženosti - v miru božjem z vsem stvarstvom povsod in vedno. x:Ix

Srecna sem......ko cutim. Hranim se s custvi. Ce so lepa, itaq fajn, ce pa sem zalostna, razocarana, jezna........to pretvorim v poezijo........in sem tudi za negativna custva hvalezna. So moja inspiracija. xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

x:Ix Sreče  se  ne  da  opisati  z  besedami  tako  kakor  ljubezni  ne,  ko  jo  čutiš.  Rekla  bi s  skromnimi  besedami,  da  je  to  božanskost - mir  božji.  Tedaj  ne  poznaš  ne  strahu,  ne  ljubosumja  ne  zavisti,  ne  sovražnosti  in  maščevanja,  ni  osladnosti  ne  poznaš  jeze,  nič  te  ne  vznemiri - nobena  stvar  na  tem  svetu,  nisi  žalosten,......  Preprosto  si v  stanju blaženosti - v  miru  božjem  z  vsem  stvarstvom  povsod  in  vedno. x:Ix

x^x x^x

Helena

• 2 weeks later...
Velika sreča in pamet se redko srečata

:palec:

Uglavnom 2 stvari mogu mi priuštiti veliko zadovoljstvo (da ne kažem sreću):

Da učinim nešto za nekog dragog ili nesretnog - pa da bude sretan, ili bar manje nesretan, i trenuci kad osjećam jedinstvo sa svime (ali vrlo rijetki x8Dx )

I naravno, neki osobni trenuci...

Za svih xsrcx

Alica :palec:

sada sam tek videla...

Stvarno me veseli, da sudjeljujes i ovde, da si sa nama! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eno vprašanje:

Ali so Loto in podobne igre igre na srečo ali igre na nesrečo?

Namreč že ves dan razmišljam, kaj bom z denarjem, ki ga bom dobila, ko bom danes zvečer zadela 7-ico na Lotu... in opažam, da postajam vse bolj nesrečna, ker ne vem, kaj bom s 350-imi milijoni sit (- davek), da bom bolj srečna. :sori: No, nekaj denarja bom hitro porabila - kupila si bom Jeepa, hišo, šla na dopust... itd. Kaj pa potem? xrolleyesx Kako vložiti denar od "igre na srečo" v srečo?

Ali so Loto in podobne igre igre na srečo ali igre na nesrečo?

Bravo Tamara, zelo dobro vprasanje! :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...