aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 pa she ponoch je osvetlen.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Ja, tud jest to zdej vidm ... k je tko hit tema.... drgac je pa noc itak za spanje.... aakhut... pa menda ne preverjas, ce vse zarnce na turne svetjo... k to tko al tko ni prevec dobr za vesolje... vsaj znanstveniki tko pravjo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 vesolje...to je tam gor ....to je kle dol 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Velika sreča je prezkus z ognjem, velika nesreča le preizkus z vodo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Sreča je preprosta. Večina ljudi je tako redko sreča, ker je njihovo življenje prezapleteno. Rudolf von Delius Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 sreča ni v glavi in ne v daljavi ne v žepu ali pod palcem zaklad. sreča je, če se delo dobro opravi in imaš koga rad. tone pavček Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Zapuščam stvari, zaradi katerih sem bil srečen, in sem srečen, ker jih lahko zapustim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaela 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Sreče se ne da opisati z besedami tako kakor ljubezni ne, ko jo čutiš. Rekla bi s skromnimi besedami, da je to božanskost - mir božji. Tedaj ne poznaš ne strahu, ne ljubosumja ne zavisti, ne sovražnosti in maščevanja, ni osladnosti ne poznaš jeze, nič te ne vznemiri - nobena stvar na tem svetu, nisi žalosten,...... Preprosto si v stanju blaženosti - v miru božjem z vsem stvarstvom povsod in vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 srecha je opozit nesrecheche nich ne obchutish....kje je potem srecha? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest brest1 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Trenutek! Danes moj; sneg, sprehod po gozdu, sonček, pogovor.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Srecna sem......ko cutim. Hranim se s custvi. Ce so lepa, itaq fajn, ce pa sem zalostna, razocarana, jezna........to pretvorim v poezijo........in sem tudi za negativna custva hvalezna. So moja inspiracija. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Sreča je sanjati, ne da bi prespal življenje. Liv Kortina Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Sreče se ne da opisati z besedami tako kakor ljubezni ne, ko jo čutiš. Rekla bi s skromnimi besedami, da je to božanskost - mir božji. Tedaj ne poznaš ne strahu, ne ljubosumja ne zavisti, ne sovražnosti in maščevanja, ni osladnosti ne poznaš jeze, nič te ne vznemiri - nobena stvar na tem svetu, nisi žalosten,...... Preprosto si v stanju blaženosti - v miru božjem z vsem stvarstvom povsod in vedno. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Sreča je trnek, na katerega se ulovijo vedno le slabiči. Pablo Carlos Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Na takle trnek bi se pa z veseljem ujela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Svet je poln ljudi, ki iščejo posebno srečo,medtem ko ostro zavračajo zadovoljstvo...... Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Za srečo ni nihče dovolj močan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Kdor išče srečo zase, se mu bo ta vedno izmikala. Kdor išče srečo za druge, jo bo našel sam! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Velika sreča in pamet se redko srečata. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Velika sreča in pamet se redko srečata Uglavnom 2 stvari mogu mi priuštiti veliko zadovoljstvo (da ne kažem sreću): Da učinim nešto za nekog dragog ili nesretnog - pa da bude sretan, ili bar manje nesretan, i trenuci kad osjećam jedinstvo sa svime (ali vrlo rijetki ) I naravno, neki osobni trenuci... Za svih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Alica sada sam tek videla... Stvarno me veseli, da sudjeljujes i ovde, da si sa nama! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 I meni je drago... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Eno vprašanje: Ali so Loto in podobne igre igre na srečo ali igre na nesrečo? Namreč že ves dan razmišljam, kaj bom z denarjem, ki ga bom dobila, ko bom danes zvečer zadela 7-ico na Lotu... in opažam, da postajam vse bolj nesrečna, ker ne vem, kaj bom s 350-imi milijoni sit (- davek), da bom bolj srečna. No, nekaj denarja bom hitro porabila - kupila si bom Jeepa, hišo, šla na dopust... itd. Kaj pa potem? Kako vložiti denar od "igre na srečo" v srečo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Ali so Loto in podobne igre igre na srečo ali igre na nesrečo?Bravo Tamara, zelo dobro vprasanje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Srečni so tisti, ki ničesar ne pričakujejo.Ne bo razočaranja. Buche Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.