Tamburin 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 tamarči, poskrbi za varnost tamala dva , pa se bo izšlo koristno morda, poleg Jeppa.Poko, kako to misliš: za varnost...A naj za vsakega najamem varnostnika, al kako? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 eh, nene, Tamaras, sm mislu, na dolgi rok varnost, sej veš, layf...OK. Potem pridemo do definicije, da je sreča = varnost (tudi). Ampak tudi če poskrbiš za tisto varnost zase in za svoje otroke, od 350 miljonov še vedno ostane en kup denarja. In kako zdaj ta denar pretopiti, pretvoriti v srečo?Normalno, da si kupiš vse, kar rabiš... Vse, kar si kupiš "viška" (več, kolikor rabiš) pa zna bit že breme in nesreča, ne pa sreča. A ja, pozabila sem gledati žrebanje Lota danes! Sem mislila, da je ob 19h, je bilo pa ob 18.30h, in sem zamudila. A kdo ve, katere cifre so bile izžrebane? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 No ap da vidimo, keremu Lunatiku bo treba pomagati razparcelirat srečo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Sreča je varuhinja neumnih. Danski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Borism ! Ti jih pa najdeš! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 A ja, pozabila sem gledati žrebanje Lota danes! Sem mislila, da je ob 19h, je bilo pa ob 18.30h, in sem zamudila. A kdo ve, katere cifre so bile izžrebane? Napačne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 sreča imenoval sem ta z mnogimi imeni ...loto,denar,moč čast oblast ljubezen in strast in vendar zakaj te nikoli nisem imenova l sreča to sem JAZ...lahko imam vse a če nimam sebe nikoli ne bom srečen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ČUDNA SREČA, KI NIMA SOVRAŽNIKOV. Danski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 takrat, ko se lahko neglede na karkoli......pozitivno ali negativno.... še vedno od srca nasmejim..... ...ker mislim, da je dan brez smeha popolnoma izgubljen...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Velika sreča dela velike bedake. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 borism: ... če sem velik srečen bedak.... let it be če sem pa velik nesrečen bedak... hm.... "huston, we got a problem" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Mari pozdrav! Srečen bedak,hmhm.... "V sreči ni partnerstva" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ...sva že dva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 .....odvisno, kok šteješ "Velika sreča je pogostejša, kot velik talent". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Su||y` 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Srečna sem takrat ko to res čutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Hah, srečen sem, če vržem kepo snega v tla,stopim v lužo in se počofotam´,stopim na pixno in jo pomendram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Sreča je odsotnost nesreče. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 .in sreča je odmor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Sreča je srečanje dveh brez tretjega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 .sreča je impulz smehca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ena kletev dnevno poveča srečo in podaljša življenje. Kitajski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 .srečnemu se čas ustavi.nem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 ....začasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Dokler se zaneseš na srečo, nisi dovolj zrel, da bi bil srečen. Hermann Hesse Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 V vseh nas "domuje" sreča. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.