nataly 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Hja no..Tamara hvala..ne ne nič z depilacijsko kremo..itak..sem to mojsterstvo prepustila njemu ...kaj pa pritiska na tiste strune..češ..imaš gole noge....zakaj še tam ne bi bila? Pol pa jaz...junački : ni problem, če boš ti frizer..in mi reče: saj ne upaš...Kaj jaz ne upam? In je že dobil stranko! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Hmmm! Dober popoldanski fuš! Iščem stranke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Peter Pan, tu te je že Vojko prehitel. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 P.P. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Jah, nič! Konkurenca! Kdo ponuja več za manj? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Jah, nič! Konkurenca! Kdo ponuja več za manj? Eh, to je moja usoda! Vidim, da bom spet zastonj (ma ne zamanj) delal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 hja, bo treba spet kaj tu dodat, namreč, vedno ko ste ponudli salon za britje in čim se pojavi povpraševanje... zbrišete! tako da Primorc Peter Pan ma... me zanima, kakšne oblike frizure bi ti naredil? Tamara zelo dobrodošla informacija-borova krema, cool, torej punce, na kaj prisegate?depilacijska krema ali brivska krema men depilacijska smrdi, pa še gor jo je treba en čas pustitampak res dalj časa obvlada dlake Drugače pa že strašno pogrešam oz. ugotavljam, da semEdina, ki zagovarja naturo in kosmatijo???? Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Sem se skorajžila in šla v salon (pa ni bil ne Vojkov ne Peter Panov), so mi zadevo uredili z voskom in je mir cca 3 tedne! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Z voskom tam spodaj??? Auč auč! A ne to ful boli? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 hja, bo treba spet kaj tu dodat, namreč, vedno ko ste ponudli salon za britje in čim se pojavi povpraševanje... zbrišete! tako da Primorc Peter Pan ma... me zanima, kakšne oblike frizure bi ti naredil? Tamara zelo dobrodošla informacija-borova krema, cool, torej punce, na kaj prisegate?depilacijska krema ali brivska krema men depilacijska smrdi, pa še gor jo je treba en čas pustitampak res dalj časa obvlada dlake Drugače pa že strašno pogrešam oz. ugotavljam, da semEdina, ki zagovarja naturo in kosmatijo???? Vila VetraJaz bi pa muco čisto pobril! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 uboga mucka, niti ene same dlačice, tud pozimi Ti takole? in kje je domišljija, kak srček kje al napis al...pa saj sem tega že dosti predlagalane bom se ponavljala... Pa prijetno britje želim Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Ma jo malo pocrkjaš pa ji ni nič vroče! Domišljijo raje uporabim pri crkljenju muce ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 jst dons chist na svezhe obrit..... gre jutr tauhat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 ooo!!??... nogca že zdrava pol... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 jap nogca chist OK thanks Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 skor povsod....predvsem pa tam, kjer se neopren prepogiba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 no...po prsih pa trebuhu se pa res ne bom.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Še dobr, da se poklicno s plavanjem ne ukvarjaš. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 evo...prshu prejle nazajzadeva se obnesla 100%nbena kocina ni bla spulena (ker je ni blo) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ena tema za Airo in Micka in polno Luno... Zanima me Vojko, če že tvoj "frizerski" salon deluje? saj si ti v tej temi to iznašel, ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ena tema za Airo in Micka in polno Luno... Zanima me Vojko, če že tvoj "frizerski" salon deluje? saj si ti v tej temi to iznašel, ne?Uraduje, ampak ponoči, ko že ve vse spite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Hahahahaha, kaj ste ven potegnili! Kdo je kaj ven potegnu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 fantje kakšne lulike so vam všeč? bolj "sočne" manj "sočne", bolj polne, bolj koščene ? oblika sramnih ustnic, velikost klitorisa? okus? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Kameleonske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.