sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 fantje kakšne lulike so vam všeč? bolj "sočne" manj "sočne", bolj polne, bolj koščene ? oblika sramnih ustnic, velikost klitorisa? okus? o tem bi se dalo pisati še pa še. Pri meni je najprej treba odgovorit na vpr., ZAKAJ RABIM LULIKO oziroma KAJ NATANČNO BOM ZNJO POČEL........... od tega je odvisna sočnost: če bom z njo seksal kot zajc, kot zverina, neustavljivo, na polno, do konca, da ne bo mogla hodit' - potem ja, naj bolj SOOOOOOOOČNAAAAAAAAA, če je zadeva malo bolj mila (če to sploh lahko je) - potem me ne moti, če je malo manj sočna;ne maram pa suhih češpelj - zgledajo mi nekako uvele; PAZITI JE POTREBNO NA VONJ - torej higiena, prosim..........!! Drugače pa: 1. obvezno se stegna ne smeta stikati (torej, da sama lulika ni vidna)2. rad imam lepo uštimane lulike: - torej na ozko sfrizirane, razna grmovja odpadejo..........3. ne maram, če si jo brije, ker me pikice in mozolji, ki štrlijo izven kopalk ali gat motijo: predlagam, da si kocine uredi kako drugače ..........4. ne maram kosmatih riti in kosmatega anusa, hemoroidi odpadejo!!! ne maram mozoljev na riti...5. ščegi ne sme štrlet ven (bljaaaaak :xx!: ), naj bo normalne velikosti - da se bo povečal, za to bom poskrbel sam..... dr. sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Mene socrates spominja na enega bivsega sodelavca...enake nazore je imel...Ne vem kako je s tabo, socrates, ampak on je sexal skoraj vsak dan.Skoraj v ponedeljek,skoraj v torek,skoraj v.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 OK.... še kakšno mnenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Stane kakšne pa so kameleonske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Mene socrates spominja na enega bivsega sodelavca...enake nazore je imel...Ne vem kako je s tabo, socrates, ampak on je sexal skoraj vsak dan.Skoraj v ponedeljek,skoraj v torek,skoraj v.... ja ne vem Kroko, kako je s tvojim sodelavcem in s tem , da je skoraj........... glede mojih nazorov pa tko, taki so, jst ne morem pomagat............ ne vem kakšne bi moral met, da ne bi zgledal da skoraj........... :o|o: sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Primeri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Matr AIRA, apetit mi boš vzela............. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Primeri2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Me prav zanima če bo cenzura... ker samocenzure ne bo danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ja kakšne lulčke mate pa ve rade??????????' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 lepe lulčke, obrite raje ne, ker sem mi ne zdi "moško" ampak bolj estetske. velikost normalna- prevelikih se bojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 brijem se ne........... a se kdo, al kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 moški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Lepe,gladke,obrezane,tudi veliko bolj higienični in estetski so,okolica mora biti gladko pobrita, ne maram ene jungle dlak vsenaokrog,je potem izredno težko obdelovati z jezikom vse kar si zasluži pozornost-velikost taka(da paše k meni) potem bi ti bli všeč Angleži ali Američani......... ja kaj pa fi (obseg pa to)??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 hahajojta,kake mate, a res, hahaa prevelik pa te pohapsa No ja, sj niti neveš morda kakšni so obriti al zaraščeni, dokler sploh nima človek izkušnje z njimi, gledat sliko pa seveda ni praxa, je gledanje le teorija˝?!.na splošno Se mi zdi, da je spolni del človeka najbolj vedno nekak negovan Vsak si ustvari svoje zahteve do teh vidnih˝organov in samo zarad takih zahtev postanemo izbirčni; a ni to normalno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ja mu ga nisi nikoli zmerla...........? oziroma ga vprašala. po mojem veliko tipov ve, kokšnega majo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 the best........... jst vem, da bi se te zapomnu za cel življenje buldožer sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 A si predstavljaš sceno:"Kaj boš spil, pa mimogrede koliko meri tvoje orodje?" To je cista romantika. Kot tole: Gre Mujo s Fato na prvi zmenek, jo vprasa ob pijaci:"Fata, zar ti umijes da racunas ?"Ona:"Pa da, ali zasto to pitas ?"Mujo:"Onda racunaj na to, da cu te nocas je*ati! " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 a prevelik pa te pohapsa a mene? ne vem no... je pa res da takšnih kot so v primeru 2 torej prevelikih v živo še nisem videla. Pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Največ jih lahko na kupu vidiš v živo, če se vtihotapiš v kopalnico kakšne vojašnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 pa prideš ven živ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 odvisno.. če se skloniš (da pobereš žajfo) - potem zagotovo ne........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 pa prideš ven živ? Še bolj, kot noter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 odvisno.. če se skloniš (da pobereš žajfo) - potem zagotovo ne...........socrates pa stane že vesta kako je če pobiraš žajfo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ah, kaka žajfa neki, midva uporabljava tekočo žajfo............. ta pa se ne pobirava......... pobiral so jo drugi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.