Skoči na vsebino

Malo lahkotnejša tema (obrita ali neobrita)?

Mašinca

Recommended Posts

fantje kakšne lulike so vam všeč? bolj "sočne" manj "sočne", bolj polne, bolj koščene x:Dx ? oblika sramnih ustnic, velikost klitorisa? okus?  x:Dx

x8Dx x8Dx x8Dx

o tem bi se dalo pisati še pa še. Pri meni je najprej treba odgovorit na vpr., ZAKAJ RABIM LULIKO oziroma KAJ NATANČNO BOM ZNJO POČEL........... od tega je odvisna sočnost: če bom z njo seksal kot zajc, kot zverina, neustavljivo, na polno, do konca, da ne bo mogla hodit' - potem ja, naj bolj SOOOOOOOOČNAAAAAAAAA, če je zadeva malo bolj mila (če to sploh lahko je) - potem me ne moti, če je malo manj sočna;

ne maram pa suhih češpelj - zgledajo mi nekako uvele;

PAZITI JE POTREBNO NA VONJ - torej higiena, prosim..........!!

Drugače pa:

1. obvezno se stegna ne smeta stikati (torej, da sama lulika ni vidna)

2. rad imam lepo uštimane lulike: - torej na ozko sfrizirane, razna grmovja odpadejo..........

3. ne maram, če si jo brije, ker me pikice in mozolji, ki štrlijo izven kopalk ali gat motijo: predlagam, da si kocine uredi kako drugače ..........

4. ne maram kosmatih riti in kosmatega anusa, hemoroidi odpadejo!!! ne maram mozoljev na riti...

5. ščegi ne sme štrlet ven (bljaaaaak :xx!: ), naj bo normalne velikosti - da se bo povečal, za to bom poskrbel sam.....

dr. sokrates x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 308
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mene socrates spominja na enega bivsega sodelavca...enake

nazore je imel...

Ne vem kako je s tabo, socrates, ampak on je sexal skoraj vsak dan.

Skoraj v ponedeljek,

skoraj v torek,

skoraj v....

x:Dx  x:Dx  x:Dx

ja ne vem Kroko, kako je s tvojim sodelavcem in s tem , da je skoraj........... x:Dx

glede mojih nazorov pa tko, taki so, jst ne morem pomagat............ ne vem kakšne bi moral met, da ne bi zgledal da skoraj........... :o|o:

sokrat

Lepe,gladke,obrezane,tudi veliko bolj higienični in estetski so,okolica mora biti gladko pobrita, ne maram ene jungle dlak vsenaokrog,je potem izredno težko obdelovati z jezikom vse kar si zasluži pozornost-velikost taka(da paše k meni) x:px  :yumy:

potem bi ti bli všeč Angleži ali Američani......... x:)x

ja kaj pa fi (obseg pa to)??? x^x

haha

jojta,kake mate, a res, haha

a prevelik pa te pohapsa xg:Dx

No ja, sj niti neveš morda kakšni so obriti al zaraščeni, dokler sploh nima človek izkušnje z njimi, gledat sliko pa seveda ni praxa, je gledanje le teorija˝?!

.na splošno Se mi zdi, da je spolni del človeka najbolj vedno nekak negovan xDDx

Vsak si ustvari svoje zahteve do teh vidnih˝organov in samo zarad takih zahtev postanemo izbirčni; a ni to normalno x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

A si predstavljaš sceno:"Kaj boš spil, pa mimogrede koliko meri tvoje orodje?" :shsh:  xg:Dx

To je cista romantika. x:o)x Kot tole:

Gre Mujo s Fato na prvi zmenek, jo vprasa ob pijaci:

"Fata, zar ti umijes da racunas ?"

Ona:"Pa da, ali zasto to pitas ?"

Mujo:"Onda racunaj na to, da cu te nocas je*ati! "

x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...