Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ta pa se ne pobirava......... pobiral so jo drugi ah socrates kaj se kurčiš vedno vidiš kako inteligentno izpade... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 pobiral so jo drugi You are saying Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 če maš kurčino, se morš kurčit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 pobiral so jo drugi You are saying ...... da sem stal ob strani in gledal žajfarje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 sem se že vstrašu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 mi je všeč "opis" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 sem bila kar presenečena- ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Lej, lej, komu delamo reklamo My Webpage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 the best........... jst vem, da bi se te zapomnu za cel življenje buldožer sokrat Heh heh Sokrat Pol škoda, da nisi name naletel par let nazaj (al pa dobro) Sem nardila direkt eno tako sceno, kot jo je "opisala" Contess Pa še super se je izteklo potem za obe pogajalski strani hehe No, hvalabogu danes nisem več tako grozna Vam pa lahko postrežem še z eno sočno... Ki se je res zgodila, ko smo že v tej temi Model je nekaj časa v baru gledal bejbo, potem pa pride do nje in jo vpraša; "Oprosti, ker motim... Zanima me samo, če imaš pol ure časa in dvajset centimetrov placa?" Lunca lunca juhej Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe,gladke,obrezane,tudi veliko bolj higienični in estetski so,okolica mora biti gladko pobrita, ne maram ene jungle dlak vsenaokrog,je potem izredno težko obdelovati z jezikom vse kar si zasluži pozornost-velikost taka(da paše k meni) Se podpisujem pod to. Kosmati moški so mi naravnost odvratni :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se podpisujem pod to. Kosmati moški so mi naravnost odvratni :xx!: zgleda,da še nisi bila z moškim oz. pravim moškim in si samo videla oz. gledale tipe iz naslovnic itd. ki so itak vsi podepilirani in napedenani za slike,doma pa so to kar so :xx!: pa brez zamere Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Se vidi, da ne poznaš mojega brata!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 poznam pa fejst punce :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Enkrat je en v enem lokalu kelnerco vprašal s takimi velikimi žarečimi očmi, če ma dol fajn kosmato, pa reče njena kolegica: "Stari očitno ne ve, da je zdej druga moda." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zgleda,da še nisi bila z moškim oz. pravim moškim in si samo videla oz. gledale tipe iz naslovnic itd. ki so itak vsi podepilirani in napedenani za slike,doma pa so to kar so :xx!: pa brez zamere A "pravi moški" mora bit kosmat??? Meni tud niso kosmati všeč, pa mi boš zato rekel, da še nisem pravega deda vidla oz. da gledam samo tipe na naslovnicah? In torej misliš, da se ti tipi z naslovnic (če jih že omenjaš) tud "za doma" ne pobrijejo al zdepilirajo? No, sej te nisem mislila nekaj napadat, samo ta tvoja izjava se mi zdi malo čudna... Meni je všeč, če je tip obrit - ni pa treba, da je vedno...in tud ne povsod - nog si lih ne rabi brit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 hudo, hudi časi so pršli da hočjo ženske imet podepilirane ,poženščene dece :xx!: ma saj sploh ne veste kaj je pravi dec Imet mora dušo, pa srce in zak tut zna z žensko ravnat... potem pa res ni važn kocine štet al ne Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že mislila, da boš napisala, da mora pravi dec "smrdet" po česnu, alkotu in "purflu" ! :xx!: To, ja.Pa motorno olje si pozabila omeniti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 (popravljeno) Sama sem vedno zdepilirana in obrita ( ne glede na to, da sem ze porocena ), saj tudi sama od partnerja pricakujem, da bo urejen in cist. Drugace pa ne maram kosmatih moskih - do sedaj sem imela 3 resne zveze - z zadnjim sem se porocila in noben ni bil kosmat ( in NE, niso se depilirali in NE, niso bili nerzeli fantki, ampak pravi moski ). Tega sicer na zacetku nisem vedela, a zgleda da mi j etako usojeno - bog ze ve, da bi mi bilo ob kosmatih prsih slabo :xx!: Popravljeno 5. marec 2005 -> PIJAkoma Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 heheto tko k baba z lasuljo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že mislila, da boš napisala, da mora pravi dec "smrdet" po česnu, alkotu in "purflu" ! :xx!: ja in tapravi desc je mogu met narmanj 120 kilu an je lahko ma ne dab se silu pojou pu prasca tko po čres... hehe ;) joj joj sem res zanič dedec... kil mam polovico pravega dedca, česna ne jem, alkohola se ne taknem, purfl pa se me kr dobro izogiba motorno olje hja mrbit mal po nafti kdaj ampak mislim da mi še ni uspelo se polit... pa zelo pazljivo tankam k mam ponavad kere bele hlače hihi ampak obrit neobrit... k je lih lahkotnejša tema js sem dokaj neobrit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 :xx!: ravno kakega takega Don Juana da moraš zemljevid skozi pragozd kupit predno se podaš v lov na "goodies" ravno ni kul imet...vsaj meni no, pač mnenja so različna ampak podepiliranega pa tut ravno...nebi no Smo taki kot smo tko je! Ženske se pač depiliramo, brijemo, malček intenzivneje razvajamo itd itd, tipčki pa...kolkr kateremu paše, oboje si lahko privoščijo!Kakorkoli, če da tipček drugače nase kot je rekla PIJAkoma, da je urejen in čist - oh hudo ne morm verjet da o tem govorimo v času centralne pa tople vode, 100 različnih vrst mila itd - potem to popolnoma zadostuje! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe Nino, kakšen diplomatski odgovor Jaz tud. Sončna bojda po kamasutri naj se tip nebi obril bolj pogosto kt vsake štiri dni... js se sam še strižem brijem pa ne več... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 pravi "dec" ? kaj pa je to? saj jih sploh ni,danes so vsi preveč "mehkužni" :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ....in občutljivi. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ...mnja...eni zgledajo pravi boščki cincavi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.