El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 hjaja točn taki ja... pa vsi nekaj obriti... ehjejej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se podpisujem pod to. Kosmati moški so mi naravnost odvratni :xx!: Pol ti pa jest ne bi bil preveč všeč. Da bi se bril po telesu, ni govora!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že mislila, da boš napisala, da mora pravi dec "smrdet" po česnu, alkotu in "purflu" ! :xx!: Česen je pa ja dober za jest, pa zelo zdrav za naše telo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pravi "dec" ? kaj pa je to? saj jih sploh ni,danes so vsi preveč "mehkužni" :xx!: Današnji dec imamo preveč estrogena v sebi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Današnji dec imamo preveč estrogena v sebi. jaz ga nimam, sem preveč kosmat,da bi ga imel sem testosteron na dveh nogah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz ga nimam, sem preveč kosmat,da bi ga imel sem testosteron na dveh nogah meni se pa zdiš ravno prav kosmat hmmm testosteron praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 je tko mick... men se tud zdi dokler je dost estrogena, je zmer nekaj za nas prave dedce placa da polovimo vse prave babnce.... hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Raje obrita, lepo na črtico, so občutki intenzivnejši, vsi kotički dostopni, počutim se privlačnejšo in bolj erotično. Britje je zame pravi ritual, priprava na dogodek, že samo britje in misli vzburjajo. Partner, dokler se ni obril, nisem vedela, kako fino je to, lepši teren in brez dlak, ki se zatikajo med zobe. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Zadnjič videla plavajočega medveda.... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.