aquarius 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Vila vetra umetnik,...božično drevo ,puskusi "izrezljat"še morskega konjička,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 ..sm pa tut 1x vidu sliko v obliki tička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Da se režim v monitor?To je smisel tega foruma???In da si vse to predstavljam...Jauuu ženske muce...in moški mačkoni... Nekoč mi je nekdo dejal...fuj, kosmata, da se mi kocina zatakne med zobe... Kakšna je lepa...Meni nobena.Vsak moški k...c mi je lepši..., obrit ali neobrit...Drugače pa moža po obrazu obrila večkrat...in tudi lase mu brijem...na balin; in verjamem, da sem ena redkih frizerk, ki to nalogo opravlja gola... Se vidjamo... p.s. Ne sprejemam naročil za britje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Mašinca ej, ni problema, ni zavor... spoštujem pa vsako mnenje in tud tiste, ki vse to čuvajo le za svojo Intimo...saj je vendar prav, da smo si različni, nimaš se kaj sekirat, če ti je kdo kaj očital. No, včeraj sem si pa rekla, tolikokrat je v obliki Srčka in sem se spomnila seveda nekaj novega in zdaj imam:PUŠČICO x!x ki kaže od popka navzdol! Zakaj pa ne... ...glavno, da je tud njemu všeč. Lepo se imejte, pa obriti ali pa ne !! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 !!ravnokar prejela mejl s sliko obrite ... na način Osame bin ladnače bi kdo rad videl kaj takega, mi naj piše in mu slikco pošljem! ciao Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Britje partnerja je lahko zelo seksi vzburjajoče predlagam.primeren kraj, dobro orodje, prijetno muzko in neobrito muco Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 menim, da takih muc ni več, ker so vse moderne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 No, včeraj sem si pa rekla, tolikokrat je v obliki Srčka in sem se spomnila seveda nekaj novega in zdaj imam:PUŠČICO x!x ki kaže od popka navzdol! dobra ideja tale pušcica x!x .Pa tut slučajno ne more zgrešit. LPM Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Čakaj malo, Vetruška, od popka...? No, pol pa res šumijo gozdovi domači... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 vila fijuuuuuab mi jih na prechko? rozhichkou ne da Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 ne, aakhut tebi bi pa extrav obliki zvezdice uredilapa RDEČE pofarbala x!x Vila Vihar Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 vilasopih pol pa she handwakslat neham ne mara rdeche farbe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 pol pa vijolčnozeleno ni problema vse za prijazne Vila v Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 jst mam raj LIMUNPLAVO se spozna na farbe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 zaj se pa že zmišluješ!KO TE BOM JAZ BRILA PA FARBALABOM JAZ KOMANDANT!JASNO!jasno! Vila Cunami x!x Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 na tvoj ukaz gospodarica ma rad tut SM Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 , pa jaest bom umrl od smeha.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 to prouzaprou sploh ni lepa smrt dobi tut take Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Opla, mal sta zašla s teme. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Se dobr, Mashinca, da si zacela tole Temo. Ti prav pashe tole tvoje partizansko ime . Drugach je pa takole. Ko ima clovek ene par let istega partnerja, pa ob predpostavki, da mu je ta partner zvest, kmal zgubita stik z najnovejsimi trendi. Mi je pravu prijetelj, ko je prisel na obisk, da so mu ful vsec cist pobrite, da ostale so pa bljak! Sva se z mojim mal gledala, kva je zdej to, al sva midva iz 19. stoletja prilezla al kaj. Kaksen dan kasneje je pa se ginekolog gledal mojo frizurco, pol sem pa rekla nc ni to in si kupla Cosmpolitan in dozivela razsvetljenje. HEJ, tuki majo cist novo modo. Je treba mal sledit, drgac je kot bi oklol hodu shlacam na zvonc v devetdestih. Sem za mal obrite, lepo negovane. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Taka incognito moda me ne zanima,če ne morem uživat v njej Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Se dobr, Mashinca, da si zacela tole Temo. Ti prav pashe tole tvoje partizansko ime . Drugach je pa takole. Ko ima clovek ene par let istega partnerja, pa ob predpostavki, da mu je ta partner zvest, kmal zgubita stik z najnovejsimi trendi. Mi je pravu prijetelj, ko je prisel na obisk, da so mu ful vsec cist pobrite, da ostale so pa bljak! Sva se z mojim mal gledala, kva je zdej to, al sva midva iz 19. stoletja prilezla al kaj. Kaksen dan kasneje je pa se ginekolog gledal mojo frizurco, pol sem pa rekla nc ni to in si kupla Cosmpolitan in dozivela razsvetljenje. HEJ, tuki majo cist novo modo. Je treba mal sledit, drgac je kot bi oklol hodu shlacam na zvonc v devetdestih. Sem za mal obrite, lepo negovane. MucaMacaSm pa res vesela, da si doživela tako "razsvetljenje" . Treba je bit in, vsaj malo. Upam, da je tudi pri tvojmu dosegel ta nov stil pozitiven odziv. x!x LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Brez skrbi. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Mick si se pa čisto razvnel, no! Domišljija naredi svoje... V glavnem -> sem za spremembein druga frizura je lahko ena izmed njih!Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.