aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 vila oh vila oh vetra oh sam she o teb sanja.......................................oh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Mick PC a take fore kr komu drugmu razlagej!!Sej sn te vidla, no, pred mano se ne morš skrit,sem te mogla popihat, da ne bi čiiisssst skupi zlezuah, moj sladki Mickey, bo že boljše Kaj se tebe tiče aakhut pa sva zaključla, ker sem te vidla, kak si vsaki fraj trenutek tistešpičke šiliš, da ja ojstro pikneš,Pacek na kubik! Sanjat pa maš kako tako, ko tud pikne nazaj,sem premila dobra gozdna vila,razen ko TE BRIJEM IN FARBAM, JASNO?!! jasno Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Mick jaz pa tud proti 5x nimam nič proti no, zdaj pa si začni razlagat po svoje Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 x!x :xx!: V.v. Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kronos 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Vsekakor sem za obrite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 16. april 2003 Avtor Prijavi Deli 16. april 2003 Vidm, da je tale moja malo lahkotnejša tema razvnela kar nekaj strasti . Bo treba še kakšno tako temo udart, če ne se bomo samo še opravljal in kregal. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 17. april 2003 Prijavi Deli 17. april 2003 obrita,obrita... :xx!: Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. april 2003 Avtor Prijavi Deli 18. april 2003 Mašinca, zate je na internetu milijon variant, ki si jih očitno taaaako zelo želiš... Če želiš, ti pošljem linke, da te potešim....No pa pošlji, da si ogledam te umetnine. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweetangel 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Tudi sama imam zelo rada gladko kožo, brez kakršnih dlak in to povsod... ostane seveda samo črtica... Tudi moški mi je bolj všeč če je obrit ali vsaj friziran... no, ampak ne do konca... to sem doživela samo enkrat... ... mi ni všeč, zgleda ko obrita deklica.. Sem že obrila svojega in on je obril mene, čeprav se ne rada puščam briti drugim, ker sem prepričana v to da bom sama opravila boljše in predvsem hitreje... pa še bat se mi ni treba da bi ostala brez česa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 aakhut:to prouzaprou sploh ni lepa smrt dobi tut take evo že umiram, umiram od smeha :xx!: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Tudi to je umetnost Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 no, zdaj sta tam,ah, samo da pogledamAHA, ja dva trikotnička sem nardilakot narobe obrnjena smrekca Vila Vetra Tako da bo na tekočemin se ne bo spet za kaj pritoževal,da je zamudil Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Mašinca, zate je na internetu milijon variant, ki si jih očitno taaaako zelo želiš... Če želiš, ti pošljem linke, da te potešim....No to je bil pa čisti šok. Zakaj bi pa jest hotla nage babe gledat? Sm mislnla, da bom najdla kako dobro idejo za "frizuro", ti pa tkole. Na splošno sm zlo potešena - samo tko za informacijo. Sm bla pa tut na Chippendales-ih, tko mal za učke spočit. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Glede na smeškota so ti očke skoraj izpadle,....kaj spočile Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 tjah vila glede na to, de si mi na zmenk svoj substitutek poslala sm definitivno prkrajshan za smrekco ampak....vprashanje: A BODE TUT TOK K SMREKCA? bi te useen rad vidu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 mobi-telalmobi-dik? she vedno Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 tjah vila glede na to, de si mi na zmenk svoj substitutek poslala sm definitivno prkrajshan za smrekco ampak....vprashanje: A BODE TUT TOK K SMREKCA? bi te useen rad viduYeeeaaahhhh!!! Telenovelca se nadaljuje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 no....jaz kot mam she vedno najraj obrite.... ne mara picajzlou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2003 Prijavi Deli 8. junij 2003 ti kot ne maraš picajzlov? čaki mal, a so to kakšna zakamuflirana angelska bitjeca al kwa, da jih ti kot ne maraš? aakhuty, a ti si pol podolgem in počez pobrit ? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 matejkica jst kot se pobrijem na zheljoooo ne maram tujih picajzlou (beri sramnih in nesramnih ushi), ki definitivno da nisom neka angelska bitja, so pa definitivno del nebeshkega stvarstva, skratka kreacija tazgornga shefa.. ne mara kocin v sladoledu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 tele nesramne ushi te pa resn preganjajo bi bil tazgoren shef lohk mal mn kreativenže zavoljo aakhuta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 ITAQ :xx!: vedno vash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 ja, ja, always s krilci Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 matejka as tardecho dobla? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.