Mateja 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 mislš, zarad psihičnih pretresov, ko tole berem? always s krilci je bla asociacija Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 sej tardecha tut Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 mene je moja spomnla na aakhuta, ki je v eni drugi temi rad picajzl, pa leta okol s krilci (tko si predstavljam , ki bi bil rad picajzl) pa tvoja? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Lep pozdrav vsem skupaj!Strinjam se z direktorjem. Zelo lepo, predvsem pa praktično je, če je obrit tudi moški. Veliko bolj prijetno je, da jezik gladko drsi, kot da se ti med zobe kar naprej zatikajo dlake. To pokvari užitek! Najbolj praktičen je obisk kozmetičnega salona, kjer ti strokovno odstranijo nezaželene dlačice. Malce boli, približno dva dni si zatečena in hodiš malo bolj na široko, ampak užitek traja 3-4 tedne.Splača se tvegati!! A odprem salon? Koliko je kandidatk!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 To Vojko! Si misliš, kakšen frajer boš, ko bo toliko bejb hodilo na široko okoli, ker so ble pri tebi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 A odprem salon? Koliko je kandidatk!!! Evo, tržna luknja!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Modeli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Modeli. Ja, shkoda, da se še jaz nisem javil za odprje salona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 sej ga mata lahko skupi...ti rachek bosh bril, vojko pa izrachune delal.... bo pa kaseru Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Vojko, a si za ? (za aakhuta bodo že moji kolegi mafijozoti poskrbeli :o|o: , očetovstvo pa priznavava skupaj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Mislm, da bi si človek moral iti frizurco pedenat v en takšen salon :xx!: :xx!: :xx!: , no, se mi ravno ne zdi. :xx!: :xx!: Pa da tam povrhu vsega tam ne bi sedele ene zaupanja vredne grde stare matrone, no... pa adijo. Takle moški salon za ženske bi bil prazen ....ganz leer. No, edino, če odpreta frizerski salon. Pa postaneta geja. Pol pa že pridemo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Mislm, da bi si človek moral iti frizurco pedenat v en takšen salon :xx!: :xx!: :xx!: , no, se mi ravno ne zdi. :xx!: :xx!: Pa da tam povrhu vsega tam ne bi sedele ene zaupanja vredne grde stare matrone, no... pa adijo. Takle moški salon za ženske bi bil prazen ....ganz leer. No, edino, če odpreta frizerski salon. Pa postaneta geja. Pol pa že pridemo. MucaMacaSem zadnjič na EXtra gledal. Takšni saloni, kjer poleg britja, puljenja in/ali friziranja dobiš še dodatno uslugo, so v Nemčiji kar popularni. Greš k frizerju..... in mož nič ne posumi....!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 mmmmmmmmmmmmhm No, od besed k dejanjem Kdaj lahko pridem??? Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 No MUCAMACA, kot kaže že ne .... pa gay tudi ne mislim postat .. vila vetra: samo da porihtamo salon! (pa da moji kolegi ... ahkhmkhmkhm ... gorile poskrbijo, da nebi kdo ... saj veš, leva roka desni žep, pravimo mi štajerci ... to bi bilo pol že vzvodništvo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Jaaaaaaaaaaaaa, jast bi šel k frizerki, naslov prosim Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 mmmmmmmmmmmmhm No, od besed k dejanjem Kdaj lahko pridem??? Vila Vetra Si že na spisku, kot se spomnim si 765-seta na spisku Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 vojko...pozabu si napisat pomen 765 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Mi zadnjič nečakinja pravi, da sem staromodna. In da nimam pojma.Ona valjda že ve :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 nataly a sta si jih z nechakinjo gledali, al kwa? -u je zhou, de ga ni blo zram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Aakhut Nič od tega...je pač rekla, da ima obrito, jaz pa kao nekaj pametovala zraven. In mi brž pove, da današnja mladina ne hodi več kosmata Nič mi ni pokazala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 pol mi pa ni zhou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Ne, ne...nič nis zamudil Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 to pa glih ne morsh recht k men bi jo pa zih pokazala....a ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 ti kar upaj Upanje je pol življenja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa druga pa domishlija skos sanjar Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.