Skoči na vsebino

Malo lahkotnejša tema (obrita ali neobrita)?

Mašinca

Recommended Posts

• Komentarji 308
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tamara : Ne, ne, jaz se kar po Kopru šetam!  

Pa glih pred pol ure sem se na sveže obrila  . Uf, ke fajn občutek!  

(Upam, da bom zvabla kaj turizma na to našo obalo.   )

Ma pupa, ma hje te lahku srečam. Oštja, ma pridm tahuj na Obalo. Porkodio. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Hm, hehe, ja nevem, jaz se po bradi niti ne brijem, po licih se tud že dolgo nisem... i'm a mess, ampak všeč so mi seveda obrite, hm ne ženskam res ne paše da so kosmate, manj je boljše... :) čimveč pa naj ma las... na glavi, in čimdaljše....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kje se pa kopaš oz. razkazuješ?????

x:Dx x:Dx x:Dx

A bi me prišel gledat? :eek: x:Dx

Če si Primorc, pol veš, da je pr nas na Obali sam en plac za nudiste - pa še ta je divja plaža (Bele skale v Strunjanu).

Ma ni treba zdej vsak dan hodit tja gledat, katera ima obrito, ker nisem glih pogost obiskovalec! Aja, lahko pa najdeš kero drugo tam - obrito! Z malo sreče seveda... x:Dx x:Dx x;)x

Tamara!

Sem 100% čistokrvni primorc - bolj pravilno obalc, istijan če hočeš.

Na žalost pa naše plaže ful slabo poznam, ker se mi ne ljubi gužvat in prerivat in borit za košček plaže in morja, ki ga pol itak ne moreš uživat. Raje grem kam malo dlje pa si privoščim MORJE, plažo , ... Pa čeprav bolj poredko. Ja zdaj sem se spomnil enega prav posebnega kotička ob morju in me mika da bi kar tam skoču, hmmmmm

Gledat, hm. Raje privat, ne maram publike!

Volkec brez kožuha na plaži?  

Haha, in naj še kdo reče da LNF ni smešen :) haha zabaven :) koristen :) haha polen novih idej, volkce obrit pa bo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe.. x:Dx .. Briti ali ne briti ??

jaz se brijem, ker mi je to lepše, estetsko.. tudi če sem bila včasih na nudo.. Pol maš pa lepo gladke nogice, ...

Za Volkca se pa ne čudim.. Prežal je v zasedi za kosmatimi primorkami.. Eh, Tamara.. kaj si zamudila x:)x Enga fejst kosmatega :xx!: ..

Hehe, mogoče je bil pa zdepiliran ? x:Dx Ves opečen..

Nataly, če si to prvič naredila, ne se ustrašit, če bo občutek v začetku malo neprijeten (pikanje, srbenje...). Kasneje se koža navadi in je SUPER!

Da ti ne povem, kaj sem si jaz ta prvič naredila! x:Ix

Ker nisem imela nič drugega doma kot samo depilator in depilacijsko kremo (nič za britje), sem se odločila za depilacijsko kremo. Z depilatorjem bi namreč bilo prehudo - puljenje pa to (auč auč).

In si jaz lepo nanesem gor depilacijsko kremo, s katero nimam slabih izkušenj pod pazduho in drugod. Ampak tam spodaj... x:Ix jao jao! Sluznica pa to - vse se mi je vnelo in peklo za znoret! Nobena krema za rane, opekline in ne vem še kaj vse... mi ni pomagala. :V:

Sem že razmišljala, da bo treba v lekarno in tam pred folkom razlagat farmacevtki, kaj rabim, pa zakaj... x:Ix

Na srečo imam eno prijateljico farmacevtko in sem jo poklicala po telefonu kar domov, da sem ji stvar pojasnila... Svetovala mi je, naj si kupim BOROVO KREMO Z A VITAMINOM (izdeluje Obalne lekarne Koper). To je krema za manjša vnetja, ki je primerna tudi za sluznico...

No, tale krema mi je zadevo pozdravila čez noč. x^x x:)x x;)x

Toliko za informacijo, če boš imela kake take probleme.

Drugače pa nič bat. Ko se koža privadi, je super biti obrit!

Depilacijske kreme pa ne uporabljam več! Samo še žiletka pride v poštev za tam spodaj! xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...