žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...JAP MENI JETUDI UNA FUUL VŠEČ ...A NIBLA TO MONIKA BELUCCI ( niti slučajno ne znam napisat pravilno njenega imena in priimka)...JE PA ŽENSKICA 1-A Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 EVO, SAM ZATE MICK..DA BOŠ LAŽJE PREŽIVEL TALE ZADNJI DAN V SLUŽBI http://www.celebswallpapers.org/pictures/2/208/thumb/320_Monica_Bellucci-010.jpg... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Micken hvala za kompliment... sem čist Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Men pa ona ni lih za dol padt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Monika al Aiwa? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Monika Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Res hude so mi Halle Barry, Angelina Jolie pa Tyra Banks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Se dobro, da ni tvoja seseda pol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 to ni blo misljeno zlobno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 MICK...SAJ BI TE ŠE KAP OD DOBREGA ZADELA... MENI JE PA Helena Christensen ...LEPA ŽENSKA http://www.celebswallpapers.org/pictures/1/159/thumb/320_Helena-Christensen-002.jpg Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 men je tud angleca boljša. angelina jolie... da dol padešššššššššš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...mhm, zato moj lubi nikol ni šel v vodo, sem se vedno hodila kopat tja, kjer je bil lokalček kaka 2 metra od plažice...moj lubi na pivu, jaz pa v vodi ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 HM..JA TUT NE... , SAM ON RAJ NI ŠEL V VODO, DA NI MEL PROBLEMOV, KAKO VEN PRIDT NE...BI KAKO BLAZINO PREPIČIL... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Žaža Mick... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 V očeh lepe ženske sta nebo in globina morja.Za njenim pogledom kraljevstvo, dvor in mi sužnji. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kul. Tud meni špilajo, sam ta Monica .......mi je pa čist neki spešl ......na unih fotkah, k sem jo jst vidu še bl.......sam tud ta me je spodnesla. Bemu, zdej je ok, sam zamisli, da se ti vseli kot soseda......pa to te dol buje Monica ja tale je pa tud dabest... mmmmmmmmm #1 čist tko na easy, trenutn ji ne morem pripisat nobene konkurence.... da bi js meu sam eno tako sosedo... bi bil več pri enmu drugmu sosedu k ma teleskop hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Katera Mona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 mmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 mmmmmmmmm poznavalci so oddali svoj glas hehe ja ja Monica saj tele bejbe na M mi ful sedejo, Miška pa to hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Z nasmehom postane ženska božanstvo, ki ga občudujemo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 A sem tu sploh v tapravi temi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Seveda si v tapravi temi, le da nekateri gledajo na lepe ženske drugače kot ti, bosim. Škoda le, da ni več takšnih moških pogledov na ženske nasploh kot je tvoj pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Hvala Sonce33 , saj se mi zdi, da imam normalen, spoštljiv pogled do žensk, nekateri imajo res poglede izpod kritike, k sreči so pa osamljeni, tako, da ne pridejo do izraza. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 O Lia, zakaj pa imaš danes tako velike oči, pa tako velika ušesa, pa tako globok glas, pa tako velike zobe, pa pa ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pojem lepe ženske? Ne, hvala, nisem kanibal. Pojem lepe ženske? Ne poznam nobene pesmi s tem naslovom. Pojem lepe ženske? Vonj po lepi ženski? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.