aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ja kaj češ .... kri ni voda.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 hehehe,šuš,muca,pridna bod! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Chja, težko, težko. Pomembna je blond, roza, svetlo-modra kombinacija barv.To pali, ziher. Mislim, to je tista prava lepota. ja, meni tudi take najprej padejo v oči. potem pa pride blyzje in vidiš krive zobe, črn narastek in iq minimalen. ha ha ha. by: anti blond roza plava kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Mene nč ne mot kake farbe ma na seb, sej jih itak dol potegnm, pol pa sam Evin kostum, ta najbl pali! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mene nč ne mot kake farbe ma na seb, sej jih itak dol potegnm, pol pa sam Evin kostum, ta najbl pali! a dej....čupa pa nič, če te drazi s slapom dolgih svilnatih blond las...(vmes pa 1dm narastka) ha ha ha ali pa! če te boza s slapom dolgih rdečih las po celem telesu in....hm? in se ti prhljaj usipa po ...... ha ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 bila sem blond z narastkom, rdeča dolgolasa tudi.... na moj račun torej kot rdečelaska sem bila ful kul prawjo , mogoče bom še kdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, meni tudi take najprej padejo v oči. potem pa pride blyzje in vidiš krive zobe, črn narastek in iq minimalen. ha ha ha. by: anti blond roza plava kombinacija Eh, tega ne opaziš, ker blond, roza, pa svetlo-modra je itak taka kombinacija da te vtrga, še preden greš v detajle. Kaki narastki, to je itak vseeno. Glavno da ne govori preveč, pa da se smeji stvarem, ki jih ne razume. Obožujem take. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Notranja lepota je večna.....sorči..........!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Malo smisla za ironijo prosim. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Ironija je že to, kaj pa če je vse res.....?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Ufff, to je pa moja kombinacija...blond, svetlo modre oči...in kakšna fajn roza šminka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Glavno da ne govori preveč, pa da se smeji stvarem, ki jih ne razume. Obožujem take. <{POST_SNAPBACK}>Ufff, to je pa moja kombinacija...blond, svetlo modre oči...in kakšna fajn roza šminka... Astra ta kombinacija zhe ne gre.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ...kako ne...če pa so napisali...da je to tisto pravo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...kako ne...če pa so napisali...da je to tisto pravo... Astra zhe zhe....samo......morsh pol v zakup uzet VSE....ne sam tist kr teb pashe 666 zlomkou....zhal babe niso po delchkih....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Dej no...saj smejat se znam tut..razumem pa tko al tko ne ...glavno, da vtis nardim... A me nimaš nič rad... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Glavno da ne govori preveč, predvsem sem meu tole v mislih 666 zlomkou...na deu mer....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 .Zdaj si brez gub in uživaj, ko kri ti polje po žilah,kaj veš, že jutri morda tvoj bo obraz razoran.Videla v Pajstu nasad sem vrtnic sveže dišečih,v jutranjem vetru pa vse sklanjale cvet so uvel rimska elegija Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm,saj se hecate, kajne? No, zdaj pa zares! Vsake oči imajo svojega malarja! Če se z žensko lahko dobro pogovarjaš, postaja vse lepša....!!! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, zdaj pa zares! Vsake oči imajo svojega malarja! Če se z žensko lahko dobro pogovarjaš, postaja vse lepša....!!! x!x ochitno she ena, k je grda k smrtrn greh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Očitno ti spreganja v šoli ni preveč šlo....!!!!LEPA; LEPŠA; NAJLEPŠA........!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 aakhut....pa ne da si malo žleht... Če me moški gleda v dekolte, pa v noge, pa v r.., medtem, ko mu govorim o življenjskih vrednotah, je lahko lep kot Apolon, pa ga bom vseeno na gob... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aakhut....pa ne da si malo žleht... Če me moški gleda v dekolte, pa v noge, pa v r.., medtem, ko mu govorim o življenjskih vrednotah, je lahko lep kot Apolon, pa ga bom vseeno na gob... ob nashtetim...se mora prau lepo sprehoditi okoli tebe.... med predavanjem o vrednotah 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ...pa si res malo žleht... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...pa si res malo žleht... eh to sam jutranja slabost do vechera bom zhe zloben 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.