Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kam pa to paše? :o|o:

A te je strah? x:Dx

Nikogar in ničesar ne ubijam. Mogoče samo tiste insekte (komarje, pajke,...) ki me napadajo... x:Dx

To, da življenja po nepotrebnem ne jemlješ, sem predpostavil. In kača ne more čisto nič zato, če je strupena. Tudi moški ne more čisto nič zato, če si mu všeč in mu oči švigajo k tvojim ženskim atributom. Kar ne pomeni, da te ne posluša. Samo pomeni, da je moški ... Zakaj bi se zanikali? Estrogen pač deluje drugače kot testosteron. Če je estrogen črni smodnik, je testosteron brezdimni ...

Deli na socialnih omrežjih

Če me moški gleda v dekolte, pa v noge, pa v r.., medtem, ko mu govorim o življenjskih vrednotah, je lahko lep kot Apolon, pa ga bom vseeno na gob... :vragec: x:Dx

Bravu, Dolores, potemtakem le ni lepota vse!!! Čeprav je lepota zelo relativna, se vam ne zdi...??? :o|o: :sori:

Po mojem je tudi relativna.... :palec:

Baby face pri moškem ne maram...všeč so mi možati dedci, ki že imajo kakšno brazdico na obrazu... :palec:

Nališpane ženske, naparfumirane do amena in z večnim nasmeškom ne maram, raje imam take, ki so urejene in prijetne v komunikaciji... :palec:

Ampak jaz sem itak minimalistično vsmerjena, pa ne maram čipkastih ovratnikov in kiča.... x:Dx

Nekoč so se vse sošolke zaljubile v Pahorja zaradi njegove izjave, da je "lepa ženska srečna ženska" (torej je lepa vsaka ženska, če je srečna, da ne bo kdo obratno razumel, ker sem spet čudno napisala...)

in če malo pomislim, drži, ker takrat izžarevaš neko svetlobo in enostavno - si lep.

Tako enostavno jaz to vidim. Tudi sama sebi se zdim lepa takrat, ko sem srečna, zadovoljna. In obratno - grda in neprivlačna, če sem slabe volje ali žalostna. In potem se še obnašam tako. :xx!:

Osebno me ne ganejo preveč "ženske za v revijo", niti moški takšni ne. Ni dovolj samo to.

<{POST_SNAPBACK}>Dolores, grozno. Pa kaj naj zdaj mi baby facerji naredimo. Se gremo menzuro? Pretepe v baru? Lepimo umetne brade in na črno barvamo zobe.

Ja ja, lepota, pa četudi lepota po Dolores, je globoka le za kožo ...

<{POST_SNAPBACK}>Cvetkič, mislim, da imaš probleme..... x:o)x

Lahko vsako mojo besedo obrneš kot želiš in se iz nje norčuješ, vendar s tem ne boš meni nič dokazal. Sebi pa, mislim, tudi ne... :o|o:

Mili  :palec:

Imam probleme? Se norčujem? Postavil sem ti resno vprašanje, ki BTW izvira iz mojih osebnih izkušenj. Ja, probleme seveda imam, in jih bom imel, dokler bom tlačil zemljo. Norčevati pa se poskušam čim manj, in v konkretnem primeru se nisem.

Dokazati? Tebi? Zakaj? A ti ne bi v takem primeru poslal raje OS?

Ne vem, če bi mi v takem primeru poslal raje OS. Jaz ne bi. In vedno izhajam iz sebe.

Ti si mi nek čuden model... x:Dx

Ampak, ko zaslutim, da utegneš tudi ti odgovoriti na kakšno moje mnenje, se moram matrat, da ga napišem tako, da ne bi obračal besed. x:Ix

Načeloma res ne maram takšnih ljudi, kot sem napisala v prejšnjem postu. Ampak, to je na prvi pogled. Obrazi brez ene same gubice me motijo, ker ni izraznosti na njih. In ko takšni spregovorijo, ponavadi nič ne povejo.

Pri tebi tega nisem opazila. x:Ix x;)x :palec:

Pred leti sem tudi jaz drugače razmišljala... x:o)x

in Mick.... x:Xx a si že prebral tisto knjigo, s katero sem ti zagrozila (nevemvečkje), ko nisi (dasinebivečdrznil) uporabil tistih "ljubkovalnih imen".... :vragec: x:Xx x:Xx

Ne, Cvetku je bilo namenjeno... x;)x

Ups, ja res, ampak kaj ko misli uhajajo... a mamo tudi temo pojem lepega tipa? No, tudi gube pri ženskah me ne motijo, če so tiste od smejanja, okoli ust ali učkov. Tudi pri sebi me ne grabi panika, če že opazim kak začetek gubanja. Res ne.

Sterilno lepe ženske si sicer ogledam, ampak so mi všeč samo, če imajo stil in če so pametne. Tiste, ki pa so samo to - lepe, pa so, xcivx dolgočasne...

<{POST_SNAPBACK}>Dolores...x:Dx  x:o)x  :palec:

Ah, sam pa sem se že veselil....... x:Ix  :o|o:  :C: Pa saj nisi povedala niti naslova knjige, niti na kter naslov ti naj pošljem svoj naslov.... x;)x Kterih ljubkovalnih imen? Sm že pozabu....a niso fajn ljubkovalna imena? Tista mal navihana?  x:o)x

Na svetu je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepih žensk in prav je tako :palec: . Kot sem že omenil nekje.......bog vas je nardil lepe in neumne........lepe, da vas bomo imeli radi mi, neumne pa, da lahko imate ve rade nas.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

torej so lezbe edine pametne xDDx x:Xx

Vsakič ko preberem naslov te teme, besedo POJEM preberem s širokim E. :eek:

x:o)x x:o)x x:o)x

Drugače pa je vsaka ženska lahko lepa

in vsak moški lohk čeden

anje ane, sam gledat morš znat lepo x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

lepa ženska, priokus zmodernizirane ženske,

nič ni kaj lepega od samega opisovanja posameznikovega gledanja na lepoto, od same besede beautiful, od samega prepisovanja o lepoti, vse je le en simpl spomin na nekoga, vse je le v stanju zadoščanja svojemu lepotnemu ogledalu ,pa tudi to periodno niha x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>a dej....čupa pa nič, če te drazi s slapom dolgih svilnatih blond las...(vmes pa 1dm narastka)

ha ha :o|o: ha :o|o:

ali pa!

če te boza s slapom dolgih rdečih las po celem telesu in....hm? in se ti prhljaj usipa po ...... ha ha :o|o: ha x:Dx

Ne poznam takih k jih ti upisuješ! :xx!:

Pa tud, jz ponavad ne fu..m u glavo ampak km drgam! x:px :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>lepa ženska, priokus zmodernizirane ženske,

nič ni kaj lepega od samega opisovanja posameznikovega gledanja na lepoto, od same besede beautiful, od samega prepisovanja o lepoti, vse je le en simpl spomin na nekoga, vse je le v stanju zadoščanja svojemu lepotnemu ogledalu ,pa tudi to periodno niha x:Dx

Hude besede, bl mal resnice! x^x x:px x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...