tinka 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsakič ko preberem naslov te teme, besedo POJEM preberem s širokim E. x jaz pa pOjem, kot petje... lep abstrakten stavek pride sicer se tu zdaj o fantih govori, ampak kaj naj recem...nimam predispozicij.vsec so mi vsi ljudje, ki imajo pogled, ki mi je vsec. zdaj si pa pomagajte... v bistvu je ful 'lepih' ljudi...nekoc mi je ena gospa na plazi rekla:vsi mladi ljudje ste lepi...! sem potem malo gledala okrog, in v bistvu res...ampak kaj pomaga, ko je potem tebi osebno itak vsec samo TA, eden/ena...mislim, res vsec.pa to nima veze z lepoto kot tako.so mi vsec zenske, ki se dobro pocutijo v svoji kozi. in tipi seveda tudi, ampak tema je zenska. kdo me pa privlaci, je pa pogojeno z drugimi stvarmi. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No, vam bom povedal eno presežno modrost, za vas, ki še ne veste. "Če ženske ne bi bile lepe, bi bil ta svet lepši." Tak zdaj se pa j....e. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>lepa ženska, priokus zmodernizirane ženske, nič ni kaj lepega od samega opisovanja posameznikovega gledanja na lepoto, od same besede beautiful, od samega prepisovanja o lepoti, vse je le en simpl spomin na nekoga, vse je le v stanju zadoščanja svojemu lepotnemu ogledalu ,pa tudi to periodno niha Amen In hvala Bogu da je tko! LP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Na naslovnici prvega Playboja je bila...................? Kakšna bjondica, a?? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Baby face pri moškem ne maram...všeč so mi možati dedci, ki že imajo kakšno brazdico na obrazu... Nališpane ženske, naparfumirane do amena in z večnim nasmeškom ne maram, raje imam take, ki so urejene in prijetne v komunikaciji... Ampak jaz sem itak minimalistično vsmerjena, pa ne maram čipkastih ovratnikov in kiča.... - ich aussi. <{POST_SNAPBACK}>Dolores, grozno. Pa kaj naj zdaj mi baby facerji naredimo. Se gremo menzuro? Pretepe v baru? Lepimo umetne brade in na črno barvamo zobe.... - ej Florijan, a si videl, ko se zdaj kupi nek setek da si zobe POFARBAS na belo!? <{POST_SNAPBACK}>Nekoč so se vse sošolke zaljubile v Pahorja.A kar vse al kaj? <{POST_SNAPBACK}>...Obrazi brez ene same gubice me motijo, ker ni izraznosti na njih. In ko takšni spregovorijo, ponavadi nič ne povejo. Pri tebi tega nisem opazila. <{POST_SNAPBACK}> uč postran kot ona... hm, shannen doherty al kaj je ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Tale supermodel Slovenije mi je vsec...Karin Skufca...je nekaj posebnega, pegice jo naredijo luskano...koncno mal sprememb x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ravno ondan sem razmišljal, glasno, v dvoje, o modnih revijah. Ugotovil, da so modne ravije dandanašnji prava katastrofa. Nekoč, nekdaj, v eni drugi državi, v enem drugem sistemu, so nas na manekenskem tečaju učili, da je bistvena razlika med manekenom in premičnim obešalnikom za obleke, ki bi krožil po manekenski stezi v osebnem prispevku manekena. Danes, po mojem skromnem mišljenju, so manekenke, pa manekeni ravnotako, anoreksična obešala za obleke, ki vse po istem kopitu, s smrtno resnim izrazom na obrazu, v ritmu marša korakajo naokoli. Vse odštancane. Leva, desna, roka v bok, obrat, glavo na stran, odmor, leva desna nazaj. Tak tak tak tak. Kje je tu lepota? Jaz s tako žensko ne bi hotel imeti otrok. Če pogledam Rembrandtov akt, pa se komaj zadržujem, da ne planem v sliko in ... Predlagam, da naslednjo revijo, katerokoli že, naredijo tako, da postavijo okostnjake na stojala, jih oblečejo v obleke in vlačijo naokoli. Bolj suho ne gre ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...... je bistvena razlika med manekenom in premičnim obešalnikom za obleke, ki bi krožil po manekenski stezi v osebnem prispevku manekena. .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Hja, Mati narava je že vedela, zakaj nas enostavno ne klonira...ampak, nas "dela" vseh dimenzij( v širino in dolžino).Ideali so pa itaq skoraj vedno nedosegljivi: Miloška Venera, Rembrandtove dame ali skoraj anoreksične manekenke.Ženska lahko vedno trdi, da so ji všeč "možati moški, s kakšno brazgotinico na obrazu", pa je izbranec njenega srca babyface....Ker vedno igramo tudi na drugo žogico, vid pa je samo eno od čutil.Ob hoji manekenk pa vedno dobim občutek, kot bi imele že malo zarjavele umetne kolke...tako nenaravno se sprehajajo- ampak najbrž je to IN, kaj pa vem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 zarjaveli umetni kolki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zarjaveli umetni kolki! benti...pa ja nisem koga užalila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 O? Ces da jih imam jaz al kako? Sicer so bolj bogcani res, nisem nek 'bokar' (po porodu dobis blazne boke, blabla, kak cm pa morda le sem sirsa... ), ampak tako zarjavela pa spet nejsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Lepa ženska je zame pojem! Kot tudi lep moški! Kar je meni všeč (vizuelno), ni rečeno, da je še komu drugemu! Zato je zame lepa ženska 30% zunanjosti in 70% srce in duša (karakter)! Kar pomeni, da imam veliko raje inteligentno, čutečo, pogovorno, kot pa samo lepo in vitko! Raje imam simpatično, kot lepotico! Kar pa seveda ne pomeni, da lepotic ne maram! Vendar dajem prednost prvim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 nekak to vedno izpade kot nakladancija, sam je pa nekak res... meni tupost nikoli ne more bit lepa al privlacna, to pa se izzareva na VSEM videzu, ne sam na faci.. kako se giblje, ali je torej okorel, storast. trd... tak je tudi v lajfu veckrat pol...Men je privlacno pri moskem, da ni 'kot baba'... gobcav in opravljiv in tko...Da je skratka dec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>nekak to vedno izpade kot nakladancija, sam je pa nekak res... meni tupost nikoli ne more bit lepa al privlacna, to pa se izzareva na VSEM videzu, ne sam na faci.. kako se giblje, ali je torej okorel, storast. trd... tak je tudi v lajfu veckrat pol...Men je privlacno pri moskem, da ni 'kot baba'... gobcav in opravljiv in tko...Da je skratka dec. Me veseli, da tako razmišljaš! To pa zato, ker znaš mislit s svojo glavo! Definitivno spadaš med inteligentne ženske, pa še dobr zgledaš! Ma tvoj možiček res srečo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Marsa:ne nisem tega mislila, joj, vse se tako osebno vzame...bil je samo hec......hoja manekenk se mi pač zdi nenaravna...nekako tako deluje..Zakaj pa nisi vprašala, če te imam za manekenko?Natrixred: prvi čut, ki nam pošlje impulze je vedno vid(prva žogica), vsa ostala čutila se vključijo kasneje....In ne poznaš nikogar, ki bi vse življenje trdil, da so njegov "tip ženske" visoke črnolaske, njegovo srce in dušo pa je "osvojila" majhna blondinka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Natrixred: prvi čut, ki nam pošlje impulze je vedno vid(prva žogica), vsa ostala čutila se vključijo kasneje....In ne poznaš nikogar, ki bi vse življenje trdil, da so njegov "tip ženske" visoke črnolaske, njegovo srce in dušo pa je "osvojila" majhna blondinka Ohh, vsekakor! Sam jst se potrudm, da mi prvi vtis, nikoli ne zamegli presoje! Pač nisem eden tistih, ki takoj preklop na spodnjo glavo, ko se pred njim pojavi kaka lepotica! Mam v glavi varovalko, ki mi pravi; to lahko ni to, kar izgleda! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Evil_Teja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 oki,..."ta mala" evil teja se je prvič pojavla v forumih joke! ne vem kaj so rekle drugi člani k sm preskočila sam zadno stran sm prebrala (sm pač bol len tip človeka).sam po moje more bit punca na poglet povprečna, sam to ne pomen da so tuki pod mojim pojmom lepe ženske sam trlice ! NI res ! mislm da je vsaka od njih neki posebnega! sam problem je v tem da se majo za "grede" in pol res "padejo" med kukr "grše" punce!dejte se met za človeka ne za lepotice, sam usen raj to kt da se mate za zombija!!pol tip sploh pogleda sej ni nujn da si privlačna sam če mislš o sebi pozitivno pol odajaš tut tako energijo ki je pri tipih FUUL zaželena, k se delajo frajarje, sam niso, al pa to da niso hočjo prekrit.pol k se pa tip s tabo zaplete u pogovor pa si pač poveš kr mislš k ti ne more zamer k mu nč ne prekrivaš, če pa ti začne najedat pa rečš da ti najeda pa greš.no to je moje mnenje, za naprej pa (s) mejte se!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Me veseli, da tako razmišljaš! To pa zato, ker znaš mislit s svojo glavo! Definitivno spadaš med inteligentne ženske, pa še dobr zgledaš! Ma tvoj možiček res srečo! <{POST_SNAPBACK}>Marsa:ne nisem tega mislila, joj, vse se tako osebno vzame...bil je samo hec......hoja manekenk se mi pač zdi nenaravna...nekako tako deluje..Zakaj pa nisi vprašala, če te imam za manekenko?Oj, saj z moje strani tud, sem te izkoristila, da se lohk mal hecam. A ves da sem enkrat res ze bila manekenka celo? <{POST_SNAPBACK}>oki,..."ta mala" evil teja se je prvič pojavla v forumih joke! ne vem kaj so rekle drugi člani k sm preskočila sam zadno stran sm prebrala (sm pač bol len tip človeka).sam po moje more bit punca na poglet povprečna, sam to ne pomen da so tuki pod mojim pojmom lepe ženske sam trlice ! NI res ! mislm da je vsaka od njih neki posebnega! sam problem je v tem da se majo za "grede" in pol res "padejo" med kukr "grše" punce!dejte se met za človeka ne za lepotice, sam usen raj to kt da se mate za zombija!!pol tip sploh pogleda sej ni nujn da si privlačna sam če mislš o sebi pozitivno pol odajaš tut tako energijo ki je pri tipih FUUL zaželena, k se delajo frajarje, sam niso, al pa to da niso hočjo prekrit.pol k se pa tip s tabo zaplete u pogovor pa si pač poveš kr mislš k ti ne more zamer k mu nč ne prekrivaš, če pa ti začne najedat pa rečš da ti najeda pa greš.no to je moje mnenje, za naprej pa (s) mejte se!!!Ahoj, teja!! Imas zelo prav, kakor se nosis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ohh, vsekakor! Sam jst se potrudm, da mi prvi vtis, nikoli ne zamegli presoje! Pač nisem eden tistih, ki takoj preklop na spodnjo glavo, ko se pred njim pojavi kaka lepotica! Mam v glavi varovalko, ki mi pravi; to lahko ni to, kar izgleda! Misliš s pravo glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ja, sam pol se pa vprašam, zakaj nimam sreče in ne najdem take, kot sem opisal, da je moj tip? Vem pa, da ko najdem pravo, bo to doživljenska partnerica! Moja prava zveza in ena zelo redkih do zdaj, je trajala od mojga 17 leta....8 let! Pa sem bil že skor 100%, da je to to! No, ja, bo, ko bo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Natrixred:točno tako...bo, ko bo....če bi bil star 70 let, bi ti napisala- joj nisi imel sreče.....ker pa prav gotovo nimaš toliko let, te pa vse še čaka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 26, he, he.....se pa staram! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 26 ...lepa leta....in še velikooooooo časa...Marsa:nisem vedela, da si bila manekenka...a izkoristila si me...jaz pa že v tla metala, da sem napisala nekaj nemoralnega, neprimernega in blablabla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ja, lepa so.....Saj tu ne gre tolk za leta, ampak odgovornost, ki sem jo moral zelo zgodaj prevzet! Ko so se moji vrstniki zabavali, sem jaz opravljal dolžnosti odraslih! Saj ne da bi zdaj jokal, tko pač je! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.