enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Prej si dozorel in če je bilo hudo, mi je žal....pa vseeno mislim, da so 26-leta...zelo lepa leta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Seveda imaš prav. Je pa res, da sem si tud nekaj že ustvaru do svojga 26 leta! Pomembo je to, da sprevidiš, da sam ne moreš vsega in samo od tebe je odvisno, ali sprejmeš pomoč, ali ne! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...jaz pa že v tla metala, da sem napisala nekaj nemoralnega, neprimernega in blablabla.... ne bila manekenka, samo enkrat sem bila... so me sneli tam nekje, pa sem bila 'otroska manekenka'.Prva stvar v lajfu, ki sem si jo tako kupila s svojim prisluzenim denarjem ( - in to z manekenstvom, a ni halo!) - je bila neka jopica petrolejsko modre barve, prijetnega materiala (nek frotir al kaj) - to je tedaj bila BARVA (vse je bilo rjavo in snb). Potem pa se je moja kariera manekenke koncala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Marsa:saj na koncu so vedno važna samo dejstva....bila si ....in spomini so včasih tako luštkani Natrixred:ponosen bodi na to, kar si ustvaril s pomočjo...ali brez....ej, pa sej se do smrti učimo in naša prepričanja nisi zabetonirana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 ja, saj, to pa je, imas prav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ti povem, kaj je meni osebno najbolj pomembno-prijatelji in dobri medčloveški odnosi! In pa, da lahko pogledaš v oči komurkoli in kadarkoli! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja, saj, to pa je, imas prav... No, vidiš, na koncu so itak samo dejstva: jaz to sem!...doživela, preživela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Lepa ženska je lahko nevarna... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Lepa ženska ni nevarna...usodna ženska pa JE nevarna....velika razlika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Za kar pa sploh ni nujno da je lepa... ohoho enja! Morda pa si janja Zupan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Kako pa veš, da je usodna, dokler ni prepozno? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Marsa;nisem Janja Z. žal..Hočem samo reči(ker smo v temi pojem lepe ženske)...da se pojem lepote in fakti pač razlikujejo....vizualnost in čustva, pač delujejo drugače...Natrix:pojma nimam, kako veš, da je usodna, dokler ni prepozno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Hvala! Se mi je zdelo tako! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa veš, da je usodna, dokler ni prepozno? Ja, ko je prepozno, takrat veš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lepa ženska je lahko nevarna... Sam nevarne beybe so spicy in zato tem bl prvlačne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja, res ne vem, zakaj me take privlačijo, (al pa bl k so zakomplicirane, boljš je), ko mam pa rad varnost in domače udobje! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Mal začimb pa more bit, pa tud če včas mal preveč peče! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ...varnost in udobje , ja...sam natrix morda smo pa le malce drugače narejeni...me zmer spomni na en stavek: ladja je najbolj varna v pristanišču, narejena pa je za plovbo po morju... ...in tam je vse, od brezvetrja do viharjev...in morda en del nas vedno ve, da je udobje sicer človeku pri srcu, da pa vendarle potrebujemo tudi plovbo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...varnost in udobje , ja...sam natrix morda smo pa le malce drugače narejeni...me zmer spomni na en stavek: ladja je najbolj varna v pristanišču, narejena pa je za plovbo po morju... ...in tam je vse, od brezvetrja do viharjev...in morda en del nas vedno ve, da je udobje sicer človeku pri srcu, da pa vendarle potrebujemo tudi plovbo... Se ne bi mogu bolj strinjat s tabo! A je to kak kitajski pregovor? (oni majo bolj pametne, ponavad) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ne vem, če je kitajski. en frend jih ima napisane in tale mi je zelo v spominu ostal, ker je tako resničen...in se spomnim nanj kadar na odprtem divjajo viharji... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Men je pa bl vsec (pa mal podoben)'Coln je v pristaniscu varen, samo dno mu po pocasi zgnilo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Oba si velja zapomnit! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lepa ženska je lahko nevarna... Najbolj so nevarne tiste, ki so 100% prepričane, da so hude mačke. Seveda po tem, ko jim pojasniš, da je resnica nekje drugje ... auch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ja, ufur... ta je veckrat nevaren... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.