Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

samo da so hude, je percepcija samo enih, najvec pol...

Npr. kot pri tipih... Ce je ful Jack, je manj sans, da mi je vsec, preprosto ze zato, ker je tako manj naraven in ker torej igra vlogo, katere mu jaz ne bi dodelila, torej, slab izbor igralca kaze na slabega reziserja. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Imam ene par frendov, ki ima nekak poseben okus za bejbe... In ce je kaksna kao 'ful huda' pa tko, se rezita in ful zabavata, se jima zdi odbita in odstekana.... Nikakor pa jima ne potegne.... in se denimo sploh ne strinjata da je ona ful huda macka... tako da se vcasih se kregam, ces, ne blefirajta, pa se bolj crkavata od smeha. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, skilasta pa ni, ima lepe velike oci.

To je bil hec, janja Zupan je bilo misljeno kot 'Janja Zupan' (torej lohk tud Iris Mulej, maja Simec itd., pac ena od teh bejb, no meni nobena od nastetih ni vsec).

Vsec pa mi je Alenka Vindis (bik), je tudi v resnici zelo lustna in prijetna oseba, ogromna, mislim res je velika...

No najboljsa slo manekenka (ali med najboljsimi) pa je Mojca mladenovic, ona je svetovnega merila, izredno hot bejba, za vse za ponucat - za lase, perilo, vse...

Potem je bila ena tud cedna, ki sem v izboru vedela, da jo bodo izbrali za nivea faco al nekaj tacga... so kar lustne bejbe tu.

Picasso

Pa še to, da ne pozabim:

#!/bin/sh
for OSEBA in /zemlja/evropa/slovenija/*; do
 if [ ! -L $OSEBA ]; then
   [ $OSEBA -eq "luštna" ] && echo "$OSEBA je ena luštna baba!"
   [ $OSEBA -eq "fejst dec" ] && echo "$OSEBA je fejst dec!"
   # ostalih pa v Sloveniji itak ni!
 else
   echo "$OSEBA je samo virtualna! Je že možno, da je kaka misica?"
 fi
done

Se nebi strinjal Marsa x:Dx

mywebpage.netscape.com/masterulic1/MonicaBellucci23.jpg

acn.waw.pl/xl11/Monica_Bellucci/photo/3.jpg

www.best-celebritees.com/gallery_week/m_bellucci/monicaB052.jpg

It's better be dead and cool than alive and uncool

Thanx, sam zadnjo sem sla pogledat, ker sem skopirala, pa je bil ze www... da se ne matram saj ves jaz sem CG pa to... :)

No, stekam lepoto, 'priznam', nic ne recem, cedna, vse OK, sam - 1. men ne potegne, 2. nima majhnega, pac pa se vedno neizrazit bejbi nos, 3. pa... x:Ix... khm... mi ni vsec njena... hm, kozha... taka mal mastna, velike pore, tam okol dekolteja... obline OK, kozha pa... lahko bi bila lepsa.

Evo. kriticna ocena prodornega ochesa in nekoga, ki se ukvarja z risanjem tudi obrazov. In teles. :)

In zenske seveda, moskim je morda celo vsec, se jim zdi sochno, men pa je taksno celo do neke mere... hm, neestetsko celo malo... men je vsec nezna kozha, gladka. :vio:

Res pa da je okol mojega letnika se mi zdi in da za ta leta dobro zgleda, zelo. x8Dx

Picasso

Jst se absolutno ne strinjam s tem, da je zunanja lepota zanemarljiva............ jst ko eno žensko vidim, najprej vidim zunanjost, saj ji na čelu ne piše, sem taka pa taka in konec koncem mi je itak vseeno kaka je............(včasih)...........

lepa baba - torej fejst baba je meni ženska, ki je ornk na zunaj, če ma še notranjost pošlihtano, toliko bolje................ priznam pa, da so mi vse klišejevske izjave v stilu, pomembna je duša xrolleyesx - passe...............priznam tudi to, da dam na zunanjost veliko in si rad pasem oči, jebi ga - nismo vsi tako duhovno ozaveščeni (al kako se že temu reče)................. x;)x x;)x x:Dx

Ses trinjam, a vseeno pravim, da ni mozna samo zunanja lepota, zame ne... res izvira iz notranjosti, prav zares...

Kolk zensk je cist nepravilnih, nesorazmernih, pa veljajo za lepotice, pa tolk so razlicne od enega klasicnega modela lepote...

Mi pride na misel Cameron Diaz... ali Vesna Milek... Sta lepotici? Po mojem ne, a na nek nacin pa definitivno in to je to - kako se nosi. To je lepota.

Ne bo nikol vsem vsec ista lepota.

Monika tamle je meni dolgocasna lepota, vam enim pa je kidman, ki je meni spica lepota in prakticno visek estetike (govorim samo o obrazu, sicer je presuha pa mal trshata).

In definitivno sem ziher, da jo tako lepo dela ravno inteligentni navihani look in ZATO je Lpoez, ki je nedvomno dbest baba, prazna puhla in brezvezna lepota... ena lepa obleka pac, obesalnik za prazno vsebino, tecnega, nervoznega in oholega videza, nic magneticnega da bi me vleklo...

kot esteta... nekatere pa rad pogledas... Milf beluccijevo... in tako dalje...

men je pa katera ki enim cist shus, celo neapetitlih... xnckrivx... tako je...

Picasso

še to - da ne govorim o njenem "igralskem talentu" :eek: , na zimo sem je gledal v Pandurjevih 100 minut - tisto kar je ona odigrala, bi še moja stara mama................... katastrofa!!! In potem vesoljna Slovenija govori o njenem prvencu - bedno kot ponavadi............... prave igralke, ki je na odru mela jajca in se slekla, te pa nihče ne omenja x;)x (Milekova pa 2 zastoka, ko jo Cavazza nabriše))) :vragec:

No saj to ti pravim, pa severino si dal, eto, potem natancno stekas, kaj mislim, bravo, ja recimo severina tud. Al Bassinger, zabuhel videz ust, kot da skoz vsa vneta nekaj, nahoden, nezdrav... moski pa dol padajo... to je tko.

Al pa ... Katja Skoberne? Ki ima mal *mopsast* videz, kvadratast obraz, a je lustna in cedna in se mi vidi tud sposobna in ok in mi je pravzaprav simpaticna?

A ves... :)

Picasso

aja saj res, skorat, necesa sem se spomnila... glej ti, ki pravis tole, pa si 1x me gledal nekje (ko cist iz nepravega kota, celo imam kriv nos in vse), pa si pripomnil, da gud - torej ti je prevladal moj nacin, samozavest in torej ne zunanja lepota.

ha, pa sem te! :frog:

Picasso

ja simpatična že, mogoče ima malo preozke ustnice, ampak ni napačae.....nasploh se nikoli nisem navduševal nad tistim (stvar ali oseba) , nad čem se večina.............že iz principa, tko da men severina s tisto gofljo nagravžno sigurno ni cool. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>aja saj res, skorat, necesa sem se spomnila... glej ti, ki pravis tole, pa si 1x me gledal nekje (ko cist iz nepravega kota, celo imam kriv nos in vse), pa si pripomnil, da gud - torej ti je prevladal moj nacin, samozavest in torej ne zunanja lepota.

ha, pa sem te!  :frog:

x:Dx x:Dx

jst sem bol poslušal kwa si govorila, nisem ocenjeval zunanjosti :fiju: :fiju: :fiju: x;)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Jst se absolutno ne strinjam s tem, da je zunanja lepota zanemarljiva............ jst ko eno žensko vidim, najprej vidim zunanjost, saj ji na čelu ne piše, sem taka pa taka in konec koncem mi je itak vseeno kaka je............(včasih)...........

lepa baba - torej fejst baba je meni ženska, ki je ornk na zunaj, če ma še notranjost pošlihtano, toliko bolje................ priznam pa, da so mi vse klišejevske izjave v stilu, pomembna je duša  xrolleyesx  - passe...............priznam tudi to, da dam na zunanjost veliko in si rad pasem oči, jebi ga - nismo vsi tako duhovno ozaveščeni (al kako se že temu reče)................. x;)x  x;)x  x:Dx

Tko je to! :palec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

ne saj... saj ne recem spet da sem tolk bedna, v bistvu sem cist OK, sem dost fit, saj to je tud fajn, velik lazje mam minico kot vesna milek ali alya recimo (aja, po svopjem skromnem mnenju seveda x;)x). ;) :P

pa ker mi je kozha pomembna, je tud to nekaj, s cimer sem na sebi zadovoljna.

V bistvu sem s sabo sploh zadovoljna, ker mi je najbolj pomembno da sem fit. to je 1. Potem pa majnd svoj maram. pa enim je to privlacno, ce si ornk majnda. ;)

*aja, sem mislila da sem v temi privlacnost.

Evo stane, tretjic, v tretje gre rado (in zdaj ne bo nic stekal in bom morala razlagat)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...