Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kaj pa Kidmanova? Ali ni tudi ona škorpijonka.Meni se pa ona zdi dobra igralka.Sem jo pa enkrat videla v neki oddaji, ko (baje) ni igrala....pa je totalna glumica.Torej kot igralka mi je cool, kot "taprava" pa mi je :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Meni je ona zakon - je cisto na koncu dvojcka mensezdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Aha... zanimivo, meni sicer ta tip obraza tud ne potegne, sam je pa nekaj izjem... meni je pa vsec njen lok obrvi in pravilnost njenega obraza - se mi zdi popoln... prav uzitek mi jo je gledati..... morda mi je pa bolj vsec to, kot pa primitivnost (kajti jaz 'osabnost' pripisujem recimo neumnejsi energiji, recimo Lopez)...Pa vsec mi je posebna energicna lepota, recimo gwen Stefani (o njej smo ze ful govorili, me je 'presenetilo', da je tehtnica, se mi je nekak zdel, da je lohk sam skorpijon al pa vodnar). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Lepa ženska http://ww3.voyeurweb.com/main/fsf50/fs2004...7061/index.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 zanimiv izbor.. meni se sicer ne zdi nic posebnega in pravzaprav tudi ni, je pa cist ok in v bistvu tudi izzareva nekaj, nima enega in istega tupega praznega pogleda...Vsaj kdo, ki so mu vsec 'navadne' dobre babe, ne one napudrane plastike. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lepa ženska http://ww3.voyeurweb.com/main/fsf50/fs2004...7061/index.html he he, Voyeurweb čekiraš Sam ta, nevem no, ni glih najboljši izbor. Sicer pa najdeš tud kaj lepšega tam, ali pa bistveno slabšega (slednjega je neprimerno večje število). Gospodinje, hja, so ene čist fajn Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Gospodinje, hja, so ene čist fajn anje anje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 he he , pa lupčka obema nad menoj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ma saj se v bistvu ne kvalificiram za gospodinjo, so mi pa kul! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ooohhh gospodinje nismo navajene takih lupčkov, smo bolj zapostavljena gospodarska skupina ah tako je življenje. Pa enga nazaj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sslavi 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Lepa ženska je ženska, ki izžareva žensko energijo, to pomeni, po mojem mnenju, da svoje telo hrani z lepoto, je usklajena v sebi, kar pomeni, da pozna sebe, se ima rada in se ceni, je pristna in naravna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Liv tyler? ker ima na nek nacin tak obraz kot ti - poseben. Zelo cedna, nekaj posebnega, taka krhka in porcelanska rakica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 tale judd mi pa ni... zelo lustna, cist vse brez pripomb, lustna, vse... a mi ne 'dela', a je igrala v kaksnih darth vaderjih princeso morda (no saj cist mogoce sem kaj zamesala)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Meni pa Roger Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 sploh neb komentiru....k se itaq ve 666 zlomkou....k jih chist u nulo meche ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> sploh neb komentiru....k se itaq ve 666 zlomkou....k jih chist u nulo meche ....tralala kako lepoooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Kaj je lepo, nic ne stekam, da Aakhuta mece? Pa saj to ga zmeraj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Lepota prihaja od znotraj, bolj , ko je čista dusa,vecje je srce, odprto za vse,nasmeh, pozdrav,dobro voljo, lepo misel, prijazen pozdrav,to vse nosi DUSA v telesu in , lepa DUSA ima tudi lepo telo, duso hranimo z ocmi, čutili,dotiki,sluhom...ko je to v sozvočju je ČLOVEK lep, tudi moški, ne samo ŽENSKA... danes v casu plastik fantastik, je lahko vsaka lepa....ampak ne dolgo...kdor pa je notranje obogaten, ta ostane lep do pozne starosti, lep za osebo, katro ljubi in katera ljubi njo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Lepa ženska je raj za moške oči,pekel za dušo in vice za mošnjo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nevarnost, da se ti poveča sladkor,ko tole bereš! (pa ne tvoje Boris )http://www.diabetes-zveza.si/forum/style_emoticons/default/trance_21_laughing1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galaksija 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Pozdravljeni lunovci pojem lepe zenske je bilo vedno filozofsko misljenje, veliko se je dalo napisati in veliko povedati a vsak je za sebe unikat,vsak ima svje misljenje in moje misljenje pac vam napisem, ker menim, da lepe zenske in pojem lepe zenske je za mene odvisno od tega kaj je pravzaprav lepota osebnosti oz. neke osebe npr.zenske.Zenske so vse lepe, vse so cutne, vse so dobrosrcne, vse imajo v sebi del nasprotja od moskega in dopolnjujejo mosko stran. Ce gledamo zensko kot osebo lahko v vsaki vidimo cloveka od mesa in krvi ene so belke, druge crnke, tretje zopet blond, cetrte rjavolaske itd.,ene so debele, druge suhe, visoke ali majhne rasti ena ima modre oci, druga zelene, tretja rjave itd....a vse so samo zenske z duso in telesom in vsaka je za sebe unikat in vsaka je lepa za tistega kateri jo gleda v svojih oceh kot zensko izbranko njegovega srca. Zato menim, da so zenske vse lepe tako ali drugace in vsaka zenska ostaja le zenska. Pa hvala vsem zenskam, da nas je, ker brez njih ne bi bilo sveta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Galaksija, fajn je tole, strinjam se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mora pa lepa ženska obvladat tudi naslednje stvari takole: - Dama na cesti- Gospodinja v kuhinji- K***a v postelji in NE takole: - K***a na cesti- Dama v kuhinji- Gospodinja v postelji Zelo pomembno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>he he, Voyeurweb čekiraš Sam ta, nevem no, ni glih najboljši izbor. Sicer pa najdeš tud kaj lepšega tam, ali pa bistveno slabšega (slednjega je neprimerno večje število). Gospodinje, hja, so ene čist fajn Voyeurweb mi je fajn (večinoma), vidiš pa tam tudi kaj ne ravno okusnega ... Veliko je lepih žensk na tem svetu, je pa zelo pomembno, da se prestavijo v sebi primernem stilu, pa čeprav nimajo idealnih mer. Ni dovolj biti samo eksebicionist! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.