sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Lepota prihaja od znotraj, bolj , ko je čista dusa,vecje je srce, odprto za vse,nasmeh, pozdrav,dobro voljo, lepo misel, prijazen pozdrav,to vse nosi DUSA v telesu in , lepa DUSA ima tudi lepo telo, duso hranimo z ocmi, čutili,dotiki,sluhom...ko je to v sozvočju je ČLOVEK lep, tudi moški, ne samo ŽENSKA... danes v casu plastik fantastik, je lahko vsaka lepa....ampak ne dolgo...kdor pa je notranje obogaten, ta ostane lep do pozne starosti, lep za osebo, katro ljubi in katera ljubi njo.... ja pa kwa še................ :xx!: , najbolj da oženm eno grduljo z lepo dušo................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja pa kwa še................ :xx!: haha Sokrat, nic ne bom rekla.... sam te zna v nulo zjebat se tako *grda* bejba (grda iz perspektive (tvoje) 'zdajle', ko pa pades not (ker vsaka zna mal carat) - je pa najlepsa... ).Ce sem jih morala clo jaz (x!x) mal manj kot s spohtlom dol spravlat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Lepota prihaja od znotraj, bolj , ko je čista dusa,vecje je srce, odprto za vse,nasmeh, pozdrav,dobro voljo, lepo misel, prijazen pozdrav,to vse nosi DUSA v telesu in , lepa DUSA ima tudi lepo telo, duso hranimo z ocmi, čutili,dotiki,sluhom...ko je to v sozvočju je ČLOVEK lep, tudi moški, ne samo ŽENSKA... danes v casu plastik fantastik, je lahko vsaka lepa....ampak ne dolgo...kdor pa je notranje obogaten, ta ostane lep do pozne starosti, lep za osebo, katro ljubi in katera ljubi njo.... jebemu kako lepo. prav imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Ja MARSA, se je štekam.......... sej je čisto kul, če sto tudi grde ženske - ene so čisto simpatične in morda bolj za v družbo, kot tiste druge. gre le zato, da ti klišejo o notranji lepoti so malo mim. Jst pač ne premorem nobene naprave, ki bi me opozorila na to, da ima kakšna žensko lepo in mikavno dušo. Imam pa eno organ, ki me opomni, da ima neka ženska lepo zunanjost. Gre samo za to, da najprej človeka vidiš - torej zunanja lepota, vse ostalo pride ali pa tudi ne.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomeni, da uporabljaš glavo pri ocenjevanju! to pa vedno................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Sokrates v bistvu imaš prav, vedno je na prvo žogo vizuelno in ponavadi so pari nekako usklajeni medsebojno po **stopnji** lepote. Recimo Brad Pitt in njegova Jenny sta nekako equal. Recimo ne predstavljam si Jenny z Woody Alenom. Ali pa Brada z Rheo Perlman-Carla iz Cheers. Neusklajena sem mi zdita Donald in Melanija -po zunanjosti a očitno sta našla veliko skupnih točk , da njej to ni tako pomembno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>In uspeh ne izostane! no ja, no ja................... včasih pa res......... , sicer pa (če sem malo žleht, a vendarle iskren), se da ženske hitro prečitat in nekako ugotoviš, kaj je tisto kar hoče..............in to ji daš.............in na koncu tudi ona tebi............... tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ne vem s katerim delom se bolj strinjam, s prvim ali drugim............... (tko je to, če poveš po pravic) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 u ne, če je človek preveč grabežljiv, če preveč zahteva, ostane praznih rok............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sta usklajena predvsem v :$$: ! Mah mi bo kdo očital, da sem folš, ker jaz tudi živim v stolpnici, ampak moj izbranec na žalost ni lastnik cele Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne ti, mister perfect! ne zajebavi................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 sej vem, da si..... ravno zato.............. doi namreč negativen prizvok.......... miss perfect......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 jst tudi ne................. mam tudi jst pametnejše delo................oziroma dela............res pa je, da se včasih sproščam........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 potem sva na isti valovni dolžini........... a ne??? (mimogrede, tole z belo kapico si ti??? ne bi te prepoznal) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ( k nevesta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 civ civ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Marsa....pejd v temo "ptički" Lepa ženska je vsaka, ki ve, da ni grda. In še tista, ki ve, da Je grda, je lepa, ker se odražajo neke druge kvalitete, za katere se običajno bolj potrudi, kot tista, ki je lepa in misli, da ji tega ni treba...bluzim...amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ja, vsake oči imajo svojega malarja, zato ni lahko biti pameten. Vsakakor se pojem lepe ženske z leti počasi spreminja, ne v osnovi. Na mene naredi ženska dober vtis, če je prijetno "zrihtana",na oko simpatična, prijetnega obnašanja, kaj pa sedaj to vse našteto zame pomeni, je pa spet lahko stvar diskusije. Prijetno obnašanje je lahko precej nagajivo, predvsem pa mora bit duhovita, pozitivna..... pa inteligenca je zelo pomembna stvar, čeprav sem jo na koncu napisal...pa še... pa še......!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Kdor ima le eno žensko, ima vse ženske.Kdor ima vse ženske nima niti ene. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Tvoja Angelinca je na dobri poti tja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 kaj pa samozavest? ko nekdo ne glede na to kaksen je, ce je zadovojlen sam s seboj, oddaja karizmo, tako, ki slepi oci.... samozavestne zenske so kot hrana za moske. ne glede na to kako izgledajo. zadovoljen clovek zari, oddaka neko pozitivno energijo , neko spontanost, zrelost , in to privlaci. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Dianca, zase govori...jaz ne bom tam nikoli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 <span style='color:purple'>Kdor ima le eno žensko, ima vse ženske.Kdor ima vse ženske nima niti ene.</span> Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Pojem lepe ženske... potem pa, lepa ženska je vsaka, ki se zaveda prednosti ženskosti pa ne da to izkorišča. Da je pristna, čista, notranje privlačna, karizmatična, ljubeča, prijazna, energična, polna domislic, damska, polno presenečenj, skrivnostna. ženstvena.. Potem pa je lepo, če ima šarmantnega moškega ob sebi, ki jo neguje kot rožo, lahko lotosov cvet in vzdržujeta svoj odnos na podobni ravni, se negujeta in razumeta. Je kaj takega možno? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.