Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:2src: Lepota prihaja od znotraj, bolj , ko je čista dusa,vecje je srce, odprto za vse,nasmeh, pozdrav,dobro voljo, lepo misel, prijazen pozdrav,to vse nosi DUSA v telesu in , lepa DUSA ima tudi lepo telo, duso hranimo z ocmi, čutili,dotiki,sluhom...ko je to v sozvočju je ČLOVEK lep, tudi moški, ne samo ŽENSKA... danes v casu plastik fantastik, je lahko vsaka lepa....ampak ne dolgo...kdor pa je notranje obogaten, ta ostane  lep do pozne starosti, lep za osebo, katro ljubi in katera ljubi njo.... :2src:

ja pa kwa še................ :xx!: , najbolj da oženm eno grduljo z lepo dušo................. xrolleyesx xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja pa kwa še................ :xx!:
haha Sokrat, nic ne bom rekla.... sam te zna v nulo zjebat se tako *grda* bejba (grda iz perspektive (tvoje) 'zdajle', ko pa pades not (ker vsaka zna mal carat) - je pa najlepsa... x;)x x:px).

Ce sem jih morala clo jaz (x!x) mal manj kot s spohtlom dol spravlat. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:2src: Lepota prihaja od znotraj, bolj , ko je čista dusa,vecje je srce, odprto za vse,nasmeh, pozdrav,dobro voljo, lepo misel, prijazen pozdrav,to vse nosi DUSA v telesu in , lepa DUSA ima tudi lepo telo, duso hranimo z ocmi, čutili,dotiki,sluhom...ko je to v sozvočju je ČLOVEK lep, tudi moški, ne samo ŽENSKA... danes v casu plastik fantastik, je lahko vsaka lepa....ampak ne dolgo...kdor pa je notranje obogaten, ta ostane  lep do pozne starosti, lep za osebo, katro ljubi in katera ljubi njo.... :2src:

jebemu kako lepo. prav imaš :vio: :palec:

Ja MARSA, se je štekam.......... sej je čisto kul, če sto tudi grde ženske - ene so čisto simpatične in morda bolj za v družbo, kot tiste druge. :palec:

gre le zato, da ti klišejo o notranji lepoti so malo mim. Jst pač ne premorem nobene naprave, ki bi me opozorila na to, da ima kakšna žensko lepo in mikavno dušo. Imam pa eno organ, ki me opomni, da ima neka ženska lepo zunanjost. :inocent:

Gre samo za to, da najprej človeka vidiš - torej zunanja lepota, vse ostalo pride ali pa tudi ne..........

Sokrates v bistvu imaš prav, vedno je na prvo žogo vizuelno in ponavadi so pari nekako usklajeni medsebojno po **stopnji** lepote.

Recimo Brad Pitt in njegova Jenny sta nekako equal. Recimo ne predstavljam si Jenny z Woody Alenom. Ali pa Brada z Rheo Perlman-Carla iz Cheers.

Neusklajena sem mi zdita Donald in Melanija -po zunanjosti a očitno sta našla veliko skupnih točk x;)x , da njej to ni tako pomembno.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Sta usklajena predvsem v  :$$: !  xg:Dx  x;)x

Mah mi bo kdo očital, da sem folš, ker jaz tudi živim v stolpnici, ampak moj izbranec na žalost ni lastnik cele x:Dx :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Marsa....pejd v temo "ptički" x:Dx

Lepa ženska je vsaka, ki ve, da ni grda. In še tista, ki ve, da Je grda, je lepa, ker se odražajo neke druge kvalitete, za katere se običajno bolj potrudi, kot tista, ki je lepa in misli, da ji tega ni treba...bluzim...amen x:Dx x:o)x

Ja, vsake oči imajo svojega malarja, zato ni lahko biti pameten. Vsakakor se pojem lepe ženske z leti počasi spreminja, ne v osnovi. Na mene naredi ženska dober vtis, če je prijetno "zrihtana",na oko simpatična, prijetnega obnašanja, kaj pa sedaj to vse našteto zame pomeni, je pa spet lahko stvar diskusije. Prijetno obnašanje je lahko precej nagajivo, predvsem pa mora bit duhovita, pozitivna..... pa inteligenca je zelo pomembna stvar, čeprav sem jo na koncu napisal...pa še... pa še......!!!! x:)x x:Dx

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

kaj pa samozavest? ko nekdo ne glede na to kaksen je, ce je zadovojlen sam s seboj, oddaja karizmo, tako, ki slepi oci....

samozavestne zenske so kot hrana za moske. ne glede na to kako izgledajo. zadovoljen clovek zari, oddaka neko pozitivno energijo , neko spontanost, zrelost , in to privlaci.

x8Dx

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

<span style='color:purple'>Kdor ima le eno žensko, ima vse ženske.

Kdor ima vse ženske nima niti ene.</span> xsrcx

:palec:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pojem lepe ženske...

potem pa, lepa ženska je vsaka, ki se zaveda prednosti ženskosti pa ne da to izkorišča. Da je pristna, čista, notranje privlačna, karizmatična, ljubeča, prijazna, energična, polna domislic, damska, polno presenečenj, skrivnostna. ženstvena.. Potem pa je lepo, če ima šarmantnega moškega ob sebi, ki jo neguje kot rožo, lahko lotosov cvet in vzdržujeta svoj odnos na podobni ravni, se negujeta in razumeta. Je kaj takega možno? :)

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...