Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

To je tist point, ko govorimo o (tudi notranji) lepoti, ki je po mojem mnenju bolj povezana s samozavestjo. Zenska, ki ni samozavestna, ne bo niti urejena (torej o sebi misli, da ni lepa).....po drugi strani pa bo zenska, ki se trudi biti lepotica, nase dala obcutno preveliko kolicino make upa, nakita...( o sebi misli kako je lepa)

Dejansko lepa zenska ni obremenjena s svojo lepoto! To se bo bolj pravilno slisal, ce napisem, da zenska sije neko zenstvenost in lepoto toliko bolj, kolikor manj je s tem obremenjena, in kolikor manj to hoce doseci z dodatki (obleka, nakit, licila....)

Zenska mora nositi obleko in ne obleka zenske!

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

Pesha, dobrodosel! :palec:

Zanimivo razmisljas, prejle sem se ustavila ob tvojem zgornjem postu, pa v bistvu nisem imela kaj dodati, razen recimo nekaj akega kot Boris... Hmmm. :)

V bistvu se pa strinjam s tabo, tocno vem, kaj mislis - pravzaprav tudi sama tako mislim, samo se nisem nikoli ubesedila na tak nacin.

Zelo prav imas tole, skratka. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, sorchy... x:Ix V bistvu je bila neprava asociacija (ceprav bi si lahko mislila, ker je pac na -a). x:)x

No, zdaj vem. x:Xx x;)x

Fino, da si se prikljucila! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je tist point, ko govorimo o (tudi notranji) lepoti, ki je po mojem mnenju bolj povezana s samozavestjo. Zenska, ki ni samozavestna, ne bo niti urejena (torej o sebi misli, da ni lepa).....po drugi strani pa bo zenska, ki se trudi biti lepotica, nase dala obcutno preveliko kolicino make upa, nakita...( o sebi misli kako je lepa)

Dejansko lepa zenska ni obremenjena s svojo lepoto! To se bo bolj pravilno slisal, ce napisem, da zenska sije neko zenstvenost in lepoto toliko bolj, kolikor manj je s tem obremenjena, in kolikor manj to hoce doseci z dodatki (obleka, nakit, licila....)

Zenska mora nositi obleko in ne obleka zenske!

:palec: :palec:

Guest sstane
Vse zenske so lepe, razen tistih, ki mislijo da so, in tistih, ki mislijo da niso!

Ah, ja, res je, lepa ženska je samo tista, ki nič ne misli :C:

Vse zenske so lepe, razen tistih, ki mislijo da so, in tistih, ki mislijo da niso!

To je moja misel...

To je pa tvoja misel.....

:!!: x^x

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Guest sanjalica

Včeraj sem gledala po TV tekmovanje žensk v bodibildanju (hmmm kak se to napiše???).

In - žal...nobena ženska ni imela nič lepega na sebi.

Nobene ženskosti, nežnosti...

Še glasovi so bili moški...

Postava pa... a-a..., ne, ni res, da ne obstajajo grde ženske.

Po mojem pojmovanju so to bile GRDE ŽENSKE.

(saj če si malo nabildiran je ok...ampak tisto...fuuuuj :xx!: :xx!: :xx!: ....)

Guest sstane

To je moja misel...

To je pa tvoja misel.....

:!!: x^x

Pesha, nikar se ne izmotavaj, moja misel je le prevod tvoje trditve, se pa malo strinjam, da tiste, ki hočejo biti zelo pametne, nimajo preveč časa paziti na svojo prehrano :sori: x^x x;)x

Sanjalica - meni to tudi jasno ni vsec. Kar boli me vse, ko gledam...

Picasso

hi hi hi, ne sam ženske, men so tud taki napihani tipčki  :xx!:

Meni tudi. xrolleyesx :o|o:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...