Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

:xx!:

Včeraj sem gledala po TV tekmovanje žensk v bodibildanju (hmmm kak se to napiše???).

In - žal...nobena ženska ni imela nič lepega na sebi.

Nobene ženskosti, nežnosti...

Še glasovi so bili moški...

Postava pa... a-a..., ne, ni res, da ne obstajajo grde ženske.

Po mojem pojmovanju so to bile GRDE ŽENSKE.

Hja pr ženskah je kaka mišica preveč zelo hitro :xx!:, pr tipčkih to gre lohk dvakrat dlje, al pa še kaj več, pol je pa tud tam :xx!: ... ehja, to ni normalno, sploh pa je prav da je ženska malo bolj okrogla kt nabildana... ;) ala polna postava, spet zelo težko kdaj je kaj preveč.... najbrž tako kot dobra hrana... 10 tortelinov malmalo 15 lih prav 20 preveč....

no ja o bodibilderjih (downright ugly) to so pa take oblike da človeku naredi mimgrede slabo...,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hm dobra tema, primerna za kreganje.

Pa bom tako povedala... sem na chatu spoznala človeka s katerim sva kar nekaj časa debatirala, tudi slikico sem videla, kot sogovornik je bil super, verjetno bo kateri tudi super partner, ampak, ko pa sva se srečala.... Bila sem razočarana full.

Zunanjost, ... ne bom komentirala... pa če smo odkriti, koliko tipčkov je, ki imajo dober karakter in za kaj jih punce imamo za prijatelje, zakaj ne za fante, ker ne zgledajo dobro. Pa si ne zatiskat oči, ljudje smo takšni, da nas mora pritegnit tudi zunanjost, zato punce, ne bit tako napadalne, če moški priznajo, da imajo raje trlice in joškarce, so tudi takšni moški, ki za nič na svetu ne bi bili z suho žensko. Pri izbiri gre predvsem za stvar okusa in če sem odkrita, tudi mene bolj privlačijo postavni, visoki in urejeni moški, pa kaj, zato se ne mislim sramovat, ker dam tudi nekaj na izgled, očitno sem tokrat na moški strani!

Lepota in privlačnost oz. erotičnost sta popolnoma različna pojma. Včasih te lahko nekdo privlači pa sploh ne veš zakaj, saj niti približno ne ustreza lepotnim kriterijem.  :inlove:

:palec:

to je se eno dejstvo, da imajo vsake oci svojega malarja.

oz. torej, da je lepota morda relativna v pogledu kot jo podaja danasnja javnost (revije, plakati, etc...).

en star kmet pri nas je nekoč rekel za svojo drago, ki ni ravno slovela po kakšni izjemni lepoti (glede na normative):

bolj kot jo gledam, bolj je lepa x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Grdi sužnji snemi tančico,

pa bo kričala,

lepi snemi tudi vrvico na prsih,

pa se bo samo nežno upirala.  

:palec: To je pa še kako res, so lepe ženske... te so take, pol so pa mal manj lepe, seveda še vedno lepe sam mal bolj zmajaste...., z biči in tko naprej, torej scorpie... ;) seveda lepe niso tolk kt ostale, so pa zato much more fun... in pleasure&pain...

Žensko ubijajo drobna dela.  

pa borism, zakaj ne prideš na LNP (Lunin Net Party) bi take hude misli pokala... in rekla kako čez in o in za naše lunatke ;) ajd zdej grem pa spat, folk, zdejle, bo ena lepa pesmica padla, za vse čudovite, ženske...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Grdi sužnji snemi tančico,

pa bo kričala,

lepi snemi tudi vrvico na prsih,

pa se bo samo nežno upirala. x:Xx

Aha, torej mi res ni pomoci - po vsem kar je moznega sodim torej h 'grdim zenskam'...

Ker namrec tole... :o|o:

Snami mi tancico, pa te zadavim, zagrabi kaksno vrvico tam okoli, pa te zmasakriram!! :xx!: x:o)x xDDx :vragec: x:px

Kaksno nezno upiranje, halo! :O: :eek: :blackeye: :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če takole praviš Marsa, pa ne bi poskušal pri tebi, uh ti si pa napadalna :sori: , saj ribice, pa ja nismo takšne x:Dx  x:o)x  :vragec:  x:)x

Boris, niti ne, sploh nisem napadalna... :)

Sam ce pa lezes vame ali kaj takega, pa brez skrbaj, da se branim. Ampak pac to pocnem divje. x:o)x x;)x

V resnici sem dalec od kaksne 'ribice'... :sniky:

Riba sem samo....... v ustvarjanju, v vodi (ko plavam), v prometu in dnevna nihanja - muhavost.

Drugace nisem glih....

Kar se tice 'ozemeljsko', 'moj teritorij' in to (mislim svoje telo vkljucno z auro), pa sem 100% asc; ne pipaj, pusti prostor.

Aja, pa kje sem se riba - ne mores me ujeti in niti ne poskusaj - ali nekaj stiskati v kot ali kaj - vedno se bom izmuznila. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...