El Nino 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 :xx!: Včeraj sem gledala po TV tekmovanje žensk v bodibildanju (hmmm kak se to napiše???). In - žal...nobena ženska ni imela nič lepega na sebi. Nobene ženskosti, nežnosti... Še glasovi so bili moški... Postava pa... a-a..., ne, ni res, da ne obstajajo grde ženske. Po mojem pojmovanju so to bile GRDE ŽENSKE. Hja pr ženskah je kaka mišica preveč zelo hitro :xx!:, pr tipčkih to gre lohk dvakrat dlje, al pa še kaj več, pol je pa tud tam :xx!: ... ehja, to ni normalno, sploh pa je prav da je ženska malo bolj okrogla kt nabildana... ala polna postava, spet zelo težko kdaj je kaj preveč.... najbrž tako kot dobra hrana... 10 tortelinov malmalo 15 lih prav 20 preveč.... no ja o bodibilderjih (downright ugly) to so pa take oblike da človeku naredi mimgrede slabo..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Lepa ženska je tista, ki se zaveda svojih čarov, je zapeljiva nežna intuitivna...ne skriva svoje individualnosti in moči, kljub temu dovoli moškim da plešejo okoli nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejči 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hm dobra tema, primerna za kreganje. Pa bom tako povedala... sem na chatu spoznala človeka s katerim sva kar nekaj časa debatirala, tudi slikico sem videla, kot sogovornik je bil super, verjetno bo kateri tudi super partner, ampak, ko pa sva se srečala.... Bila sem razočarana full. Zunanjost, ... ne bom komentirala... pa če smo odkriti, koliko tipčkov je, ki imajo dober karakter in za kaj jih punce imamo za prijatelje, zakaj ne za fante, ker ne zgledajo dobro. Pa si ne zatiskat oči, ljudje smo takšni, da nas mora pritegnit tudi zunanjost, zato punce, ne bit tako napadalne, če moški priznajo, da imajo raje trlice in joškarce, so tudi takšni moški, ki za nič na svetu ne bi bili z suho žensko. Pri izbiri gre predvsem za stvar okusa in če sem odkrita, tudi mene bolj privlačijo postavni, visoki in urejeni moški, pa kaj, zato se ne mislim sramovat, ker dam tudi nekaj na izgled, očitno sem tokrat na moški strani! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Lepota in privlačnost oz. erotičnost sta popolnoma različna pojma. Včasih te lahko nekdo privlači pa sploh ne veš zakaj, saj niti približno ne ustreza lepotnim kriterijem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Lepa ženska je nema prevara. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Ja če usekaš punco fejst po ritki in če rit zavibrira ter poči, pol ni nobene prevare, kar se tiče videza . "Plosk, plosk, plosk" budi mirna kad ti kažem,,, Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Lepota in privlačnost oz. erotičnost sta popolnoma različna pojma. Včasih te lahko nekdo privlači pa sploh ne veš zakaj, saj niti približno ne ustreza lepotnim kriterijem. to je se eno dejstvo, da imajo vsake oci svojega malarja.oz. torej, da je lepota morda relativna v pogledu kot jo podaja danasnja javnost (revije, plakati, etc...). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 bi tak rekel, da je prejemanje lepote čist po okusu dedne zasnove, oz. moderno naučenegares je, lepota tko kot grdota˝ je relativno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 en star kmet pri nas je nekoč rekel za svojo drago, ki ni ravno slovela po kakšni izjemni lepoti (glede na normative): bolj kot jo gledam, bolj je lepa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 hah, al pa bolj ,ko gledam, bolj iz navade gledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Lepa žena, drago pohištvo. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Pozdrav Bobnar! A, že imaš takšne izkušnje, lahko bi bilo, sem že opazil, ampak sem si razlagal, ker sem jih presenetil z svojim obiskom, sicer pa me ne briga, če drugim tako paše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Žensko ubijajo drobna dela. Turkmenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Tudi menda ja,......ženskim opravkom in besedam ni nikoli konca. / Slovaški / Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Za pranje posode še prosit , ojoj, kam smo prišli... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Grdi sužnji snemi tančico,pa bo kričala,lepi snemi tudi vrvico na prsih,pa se bo samo nežno upirala. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Grdi sužnji snemi tančico,pa bo kričala,lepi snemi tudi vrvico na prsih,pa se bo samo nežno upirala. To je pa še kako res, so lepe ženske... te so take, pol so pa mal manj lepe, seveda še vedno lepe sam mal bolj zmajaste...., z biči in tko naprej, torej scorpie... seveda lepe niso tolk kt ostale, so pa zato much more fun... in pleasure&pain... Žensko ubijajo drobna dela. pa borism, zakaj ne prideš na LNP (Lunin Net Party) bi take hude misli pokala... in rekla kako čez in o in za naše lunatke ajd zdej grem pa spat, folk, zdejle, bo ena lepa pesmica padla, za vse čudovite, ženske... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 El Nino, upam, da se vidiva na naslednjem, če zvem pravi čas... Lepa žena - moževo kratko življenje. Nizozemski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Če je mož dober, postane tudi " grda " ženska lepa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Če pa še slabo vidi :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Grdi sužnji snemi tančico,pa bo kričala,lepi snemi tudi vrvico na prsih,pa se bo samo nežno upirala. Aha, torej mi res ni pomoci - po vsem kar je moznega sodim torej h 'grdim zenskam'...Ker namrec tole... :o|o: Snami mi tancico, pa te zadavim, zagrabi kaksno vrvico tam okoli, pa te zmasakriram!! :xx!: Kaksno nezno upiranje, halo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Če takole praviš Marsa, pa ne bi poskušal pri tebi, uh ti si pa napadalna , saj ribice, pa ja nismo takšne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kolikor lepša točajka, toliko višji račun. :o|o: Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Če je mož dober, postane tudi " grda " ženska lepa.frrrrrrrr, ful origanoi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Če takole praviš Marsa, pa ne bi poskušal pri tebi, uh ti si pa napadalna , saj ribice, pa ja nismo takšne Boris, niti ne, sploh nisem napadalna... Sam ce pa lezes vame ali kaj takega, pa brez skrbaj, da se branim. Ampak pac to pocnem divje. V resnici sem dalec od kaksne 'ribice'... Riba sem samo....... v ustvarjanju, v vodi (ko plavam), v prometu in dnevna nihanja - muhavost.Drugace nisem glih....Kar se tice 'ozemeljsko', 'moj teritorij' in to (mislim svoje telo vkljucno z auro), pa sem 100% asc; ne pipaj, pusti prostor. Aja, pa kje sem se riba - ne mores me ujeti in niti ne poskusaj - ali nekaj stiskati v kot ali kaj - vedno se bom izmuznila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.