Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Ah kje, sploh ne ti, ampak tako splosno - ce bi me clovek poskusal ujeti...

Ja, to je tole, ceprav mi je zoprn izraz ljigav, ker se nimam za tako. xDDx

Mi je pa hecno, ko kdo rece - "a, ribica si" - kao - kot da ne vidi, da nisem - Ribica (*pac pa riba skorpijon - ki OBSTAJA - ogromna grozna divja strasna oranzna bunka v obliki ribe x:Dx xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Najprej moram povedat, da je tale tema THE BEST....

namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu...... saj te lahko totalno obnorijo. Pravzaprav nimam besed, s katerimi bi lahko opeval njihovo lepoto. Men so všeč lepe vonjave in ene ženske jih majo..... tako vonjam potem še leta naprej. In samo da se spomnim teh vonjav, se mi dvigne. x;)x

ne maram možač, ženska mora biti ženska, razne MUTOLE mi ne sedejo.......... žal mi je le to, da pri nas ni poligamije, bi blo vse krasno. Namreč enkrat se počutim tko in takrat bi mel tako, drugič sem bolj divji, potem bi mel eno k****o, enkrat bi mel pa gospodinjo. zafrknjeno., ne??

sokrat x^x

Guest sanjalica

namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu......

Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates :xx!: :xx!: :xx!: .

Ni lepših bitij na tej zemeljski obli kot je moški in moško telo....

Kar barva mojih učk se spremeni v :2src: in x:px do kolen..., ko pomislim na kakšnega...

Jauuu kaj delajo ti možakarji iz nas, "krepostnih" žensk.

xDDx xDDx xDDx

žal mi je le to, da pri nas ni poligamije, bi blo vse krasno. Namreč enkrat se počutim tko in takrat bi mel tako, drugič sem bolj divji, potem bi mel eno k****o, enkrat bi mel pa gospodinjo. zafrknjeno., ne??

čudovito! inteligenca kar žari iz tega komentarja :palec:

namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu......

Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates :xx!: :xx!: :xx!: .

Kar barva mojih učk se spremeni v :2src: in x:px do kolen..., ko pomislim na kakšnega...

Jauuu kaj delajo ti možakarji iz nas, "krepostnih" žensk.

xDDx xDDx xDDx

x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx ej, midva bi se pa ujela!!!!!!!!!!

IAM YOUR SLAVE, sokrat

Ko takole tole prebiram...pa se mi ne da vse za nazaj....kaj je lepa ženska? Tko v svetovnem merilu pomislim na Cindy ona mi je tko lepa, čutna po zunanjosti ali pa Iman in pa Tyra Banks, se mi zdi da črne ženske nosijo neko močno noto lepote. Ok za Whoopi ne morem rečt da je modelsko lepa ampak izžareva pa ful energy.

Potem pomislim na svoje prijateljice, za katero bi lahko rekla, da je **lepa**? Meni so vse lepe zaradi svojih lastnosti, ki jih imajo in ne morem rečt, prijateljica mi je zato ker ima mačje oči ali pa dobro rit x;)x ....

Predvsem so mi všeč ženske ki so res ženske, tudi če imajo 100 kil...ko začutiš da je ženska. Malo težko je to opisati ampak to je filing, ki ga dobiš ali pa ne.

In ravno zdaj me je prešinilo mogoče pa delam krivico **lepo izgledajočim** ženskam, ker ne dam kaj veliko na 12cm petke, v katerih se polomim, mini krilcem in **over flosking** make up-om. Taka bejba dobro izgleda :2src: , ampak me ne zanima....ker če se kje srečam z tako **naštimano** punco, nimava nekih skupnih tem. Sem bolj dobila občutek, da so opazovale, če so opazovane in igrale neke koketne igrice.....mah...zabluzila sem ... :o|o:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, sej to ne velja za vse zrihtane bejbe... ti si mela v mislih najbrž une klemen-klemnove keš pi..e ?

Se mi zdi, da tudi fantje ne padajo ravno nanje... uni pravi, da se razumemo. x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

ma ja freya...ne bi uporabila ta termin ali pač...nočem obsojat...nočem predalčkat...nočem biti krivična. Sej zakaj pa ne more bit iber zrihtana bejba super in fajn...nisem tega mislila....

Ne morem rečt, da tudi poznam kake super iber napedenane bejbe...jih ni med mojimi prijatelji in znanci....če veš kaj mislim reči....mi gremo kupovat v trst, udine ali pač kjer nanese, ne peljemo se pa v NY zato da kupimo hlače ali majčko onega ali tega z pravim podpisom ali pa v Milano samo zato, ker tam lahko dobim torbico, ki jo nosi ne vem katera celebrety in se postavim za to v vrsto za 1 leto....bolj to sem imela v mislih, ne patimo zaradi statusnih simbolov....

Pa, ne mislit, da so moje frende zdej v cotlah in zanemarjene x;)x ...so ženske, ki imajo okus.

Sanjalica :palec: ...eh me bluzačice xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Anglez je takle hvalil svojo bodoco snaho:

" Cudovito, cudovito, zdrav deklic mocne kostitucije in pravega mesa.

Dolocenih stvari pac ni poceti z dekletom, ki ga je sama kost in koza.

Meni so vsec tiste, ki imajo ritko v obliki mizice, kjer se lahko igra (karte) v cetvero...."

:eek: x:Dx :eek:

Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates    .

Kar barva mojih učk se spremeni v  in  do kolen..., ko pomislim na kakšnega...

Ampak čist realno, glede na to da smo moški in ženske, biološko približno ista reč (če primerjaš z drugimi živalmi so razlike zanemarljive) in večina stvari ki jih je lahko lepih na tipu je lahko lepih na bejbi, in če pomisliš da to bejbe ful več časa urejajo in štimajo in tko, so te stvari mal bolj lepe, in sam zarad tega so ženske mal lepše od moških, in pika... seveda obstajajo temne izjeme, ampak...., sicer pa kot bi rekla M.Monroe, "Men are rich, women are beautiful." zlo simpl, tko da moška lepota je čisto slepilo za ženske da majo kaj gledat pa to, v resnici pa ne pomeni, skor nič, na drugi strani pa... :2src: ženska lepota....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...