borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Marsa, kako si tamle napisala "vame", ti že prehitevaš , sicer pa veva, da so ribice "ljigave", kakorkoli že, lepo nedeljo tebi in vsem tvojim Ps!Kaj je izgledalo, da sem te poskušal ujeti kje , ne, saj nisem poskušal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ah kje, sploh ne ti, ampak tako splosno - ce bi me clovek poskusal ujeti...Ja, to je tole, ceprav mi je zoprn izraz ljigav, ker se nimam za tako. Mi je pa hecno, ko kdo rece - "a, ribica si" - kao - kot da ne vidi, da nisem - Ribica (*pac pa riba skorpijon - ki OBSTAJA - ogromna grozna divja strasna oranzna bunka v obliki ribe ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Marsa, saj nisem mislil tebe osebno ali koga, ampak tale izraz sem dobil že večrat pod nos, ki pa tudi meni ni všeč, potem je bolj "spolzke" vseeno boljše, no ti imaš vsaj vodni podznak, jaz imam ognjenega, sicer sem pa zadovoljen s svojo kožo.....lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Najprej moram povedat, da je tale tema THE BEST....namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu...... saj te lahko totalno obnorijo. Pravzaprav nimam besed, s katerimi bi lahko opeval njihovo lepoto. Men so všeč lepe vonjave in ene ženske jih majo..... tako vonjam potem še leta naprej. In samo da se spomnim teh vonjav, se mi dvigne. ne maram možač, ženska mora biti ženska, razne MUTOLE mi ne sedejo.......... žal mi je le to, da pri nas ni poligamije, bi blo vse krasno. Namreč enkrat se počutim tko in takrat bi mel tako, drugič sem bolj divji, potem bi mel eno k****o, enkrat bi mel pa gospodinjo. zafrknjeno., ne?? sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ...razne MUTOLE mi ne sedejo.......... Itak, po mojem redkokomu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Najprej moram povedat, da je tale tema THE BEST....namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu......Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates :xx!: :xx!: :xx!: . Ni lepših bitij na tej zemeljski obli kot je moški in moško telo....Kar barva mojih učk se spremeni v in do kolen..., ko pomislim na kakšnega... Jauuu kaj delajo ti možakarji iz nas, "krepostnih" žensk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ...saj je itak nobeden ne more dohiteti(Mutolo), pa še preriva se rada, če je sploh bejba :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 žal mi je le to, da pri nas ni poligamije, bi blo vse krasno. Namreč enkrat se počutim tko in takrat bi mel tako, drugič sem bolj divji, potem bi mel eno k****o, enkrat bi mel pa gospodinjo. zafrknjeno., ne??čudovito! inteligenca kar žari iz tega komentarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Najprej moram povedat, da je tale tema THE BEST....namreč mislim, da so ženske najlepša bitja na svetu......Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates :xx!: :xx!: :xx!: . Ni lepših bitij na tej zemeljski obli kot je moški in moško telo....Kar barva mojih učk se spremeni v in do kolen..., ko pomislim na kakšnega... Jauuu kaj delajo ti možakarji iz nas, "krepostnih" žensk. ej, midva bi se pa ujela!!!!!!!!!! IAM YOUR SLAVE, sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ...saj je itak nobeden ne more dohiteti(Mutolo), pa še preriva se rada, če je sploh bejba :xx!: , MUTOLA= bljak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Uboga, v bistvu, ce pomislim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ko takole tole prebiram...pa se mi ne da vse za nazaj....kaj je lepa ženska? Tko v svetovnem merilu pomislim na Cindy ona mi je tko lepa, čutna po zunanjosti ali pa Iman in pa Tyra Banks, se mi zdi da črne ženske nosijo neko močno noto lepote. Ok za Whoopi ne morem rečt da je modelsko lepa ampak izžareva pa ful energy.Potem pomislim na svoje prijateljice, za katero bi lahko rekla, da je **lepa**? Meni so vse lepe zaradi svojih lastnosti, ki jih imajo in ne morem rečt, prijateljica mi je zato ker ima mačje oči ali pa dobro rit ....Predvsem so mi všeč ženske ki so res ženske, tudi če imajo 100 kil...ko začutiš da je ženska. Malo težko je to opisati ampak to je filing, ki ga dobiš ali pa ne.In ravno zdaj me je prešinilo mogoče pa delam krivico **lepo izgledajočim** ženskam, ker ne dam kaj veliko na 12cm petke, v katerih se polomim, mini krilcem in **over flosking** make up-om. Taka bejba dobro izgleda , ampak me ne zanima....ker če se kje srečam z tako **naštimano** punco, nimava nekih skupnih tem. Sem bolj dobila občutek, da so opazovale, če so opazovane in igrale neke koketne igrice.....mah...zabluzila sem ... :o|o: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ti zabluzila jaz pa zabluzeno razumela z zabluzenim se tudi strinjam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ženske si včasih domišljajo, da so zaljubljene v nekega moškega, v resnici pa so samo zasovražile njegovo ženo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Cosma, sej to ne velja za vse zrihtane bejbe... ti si mela v mislih najbrž une klemen-klemnove keš pi..e ?Se mi zdi, da tudi fantje ne padajo ravno nanje... uni pravi, da se razumemo. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ma ja freya...ne bi uporabila ta termin ali pač...nočem obsojat...nočem predalčkat...nočem biti krivična. Sej zakaj pa ne more bit iber zrihtana bejba super in fajn...nisem tega mislila....Ne morem rečt, da tudi poznam kake super iber napedenane bejbe...jih ni med mojimi prijatelji in znanci....če veš kaj mislim reči....mi gremo kupovat v trst, udine ali pač kjer nanese, ne peljemo se pa v NY zato da kupimo hlače ali majčko onega ali tega z pravim podpisom ali pa v Milano samo zato, ker tam lahko dobim torbico, ki jo nosi ne vem katera celebrety in se postavim za to v vrsto za 1 leto....bolj to sem imela v mislih, ne patimo zaradi statusnih simbolov....Pa, ne mislit, da so moje frende zdej v cotlah in zanemarjene ...so ženske, ki imajo okus. Sanjalica ...eh me bluzačice Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Anglez je takle hvalil svojo bodoco snaho: " Cudovito, cudovito, zdrav deklic mocne kostitucije in pravega mesa. Dolocenih stvari pac ni poceti z dekletom, ki ga je sama kost in koza. Meni so vsec tiste, ki imajo ritko v obliki mizice, kjer se lahko igra (karte) v cetvero...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Lepota združena s krepostjo, je ženska popolnost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 VSE kar naj bi bilo popolno je ponižno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Lepe ženske ne marajo gostih tančic. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Borism........... jaz nisem za krepostno žensko, ne za moralno, tavno nasprotno. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 se dobr da si povedal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Niti za trenutek se ne morem strinjati s tabo Sokrates . Ni lepših bitij na tej zemeljski obli kot je moški in moško telo....Kar barva mojih učk se spremeni v in do kolen..., ko pomislim na kakšnega... Ampak čist realno, glede na to da smo moški in ženske, biološko približno ista reč (če primerjaš z drugimi živalmi so razlike zanemarljive) in večina stvari ki jih je lahko lepih na tipu je lahko lepih na bejbi, in če pomisliš da to bejbe ful več časa urejajo in štimajo in tko, so te stvari mal bolj lepe, in sam zarad tega so ženske mal lepše od moških, in pika... seveda obstajajo temne izjeme, ampak...., sicer pa kot bi rekla M.Monroe, "Men are rich, women are beautiful." zlo simpl, tko da moška lepota je čisto slepilo za ženske da majo kaj gledat pa to, v resnici pa ne pomeni, skor nič, na drugi strani pa... ženska lepota.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Poglejte si Astrino slikco...to je zame pojem lepe ženske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.