Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Poglejte si Astrino slikco...to je zame pojem lepe ženske.

Načeloma je to res ja ;)

lepa ženska je lepa z vsemi naravnimi vonjavami.

To pa načeloma v celoti ni res ;)...

huhu, sem že pozabil kako diši, še vedno pa se spomnim kako zgleda...., in še ful dolgo si bom zapomnil njenih oči, še dlje pa tisti posebni občutek...., torej, to je pa več al manj vse kar je pomembno pri tem ali je ženska lepa ali ne...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

No..zdaj pa še eno mnenje novega člana...

Kar se mene tiče, mi sploh ni važno v prvem stiku kako ženska zgleda. Prvo je da imaš lahko z njo komunikacijo..potem šele.....je važen vizualen stik (bolj kemija). Eni sicer zadevo obrnejo....Kaj ti pomaga, če se zmeniš z Pamelo, potem pa vse ostane ..kelner..še en rundo prosim... x;)x

lepa ženska je lepa z vsemi naravnimi vonjavami.
To pa načeloma v celoti ni res huh, sem že pozabil kako diši, še vedno pa se spomnim kako zgleda...., in še ful dolgo si bom zapomnil njenih oči, še dlje pa tisti posebni občutek.......
xDDx Mislil sem, vonjave karakterja, vonjave samega telesa brez nekih prevelikih doz umetnih dodatkov, sami naravni šarm in čim manj kiča; da te sama energija poisce x8Dx

Če govorimo o zunanji lepoti, je zame lepa ženska tista, ki je lepa tudi, ko ni našminkana.

Drugače se pa strinjam z alter_egotom. Kaj pomaga zunanja lepota, če je prazna...

Sicer pa razmišljam o mojih prijateljicah... in v bistvu je vsaka po svoje lepa. Nekako se mi zdi, da njihov videz ustreza njihovemu karakterju. Nežna in čustvena ima nežne poteze, energična ponavadi bolj ostre poteze...

Kot je enkrat Marsa rekla: lepota je harmonija med zunanjostjo in notranjostjo (ali nekaj takega - Marsa, popravi me, če sem narobe napisala x:Ix ).

Sem pa enkrat videla eno žensko... Vedno je ful našminkana in izgleda kul, ko pa sem jo videla v jutranji halji nenašminkano :eek: , katastrofa! Za nekatere pa res hvala bogu, da obstajajo šminke. x;)x

Če govorimo o zunanji lepoti, je zame lepa ženska tista, ki je lepa tudi, ko ni našminkana.

Drugače se pa strinjam z alter_egotom. Kaj pomaga zunanja lepota, če je prazna...

Sicer pa razmišljam o mojih prijateljicah... in v bistvu je vsaka po svoje lepa. Nekako se mi zdi, da njihov videz ustreza njihovemu karakterju. Nežna in čustvena ima nežne poteze, energična ponavadi bolj ostre poteze...

Kot je enkrat Marsa rekla: lepota je harmonija med zunanjostjo in notranjostjo (ali nekaj takega - Marsa, popravi me, če sem narobe napisala  x:Ix ).

Sem pa enkrat videla eno žensko... Vedno je ful našminkana in izgleda kul, ko pa sem jo videla v jutranji halji nenašminkano  :eek: , katastrofa! Za nekatere pa res hvala bogu, da obstajajo šminke.  x;)x

:palec: jp Tamara..bi pa sam pripomnil..da tud moški neobrit in zanemarjen ne zgleda glih hm....recimo bolj :xx!: . Tako da najbolj zamerim ženskam...ne da so močnejše postave, al da recimo da niso ravno lepotice..ampak da se zanemarijo. Je pa zadeva ista pri moških. Se poročijo..pol pa cele dneve na kavču ležijo..na koncu ga pa še vidjo ne x;)x

:palec: jp Tamara..bi pa sam pripomnil..da tud moški neobrit in zanemarjen ne zgleda glih hm....recimo bolj :xx!: . Tako da najbolj zamerim ženskam...ne da so  močnejše postave, al da recimo da niso ravno lepotice..ampak da se zanemarijo. Je pa zadeva ista pri moških. Se poročijo..pol pa cele dneve na kavču ležijo..na koncu ga pa še vidjo ne x;)x

Ja, to itak. Skrb za svojo zunanjost - na 1. mestu higijena, pa tudi zdravje, urejenost (pričeska, pri moških tudi brada...), obleka, obutev... To v bistvu pove, kakšen odnos ima človek do sebe - pove nekaj o njegovi notranjosti, osebnosti.

Tudi šminka lahko da piko na i, če je v skladu s človekom.

Nekaj o tem smo govorili v temi -> Obleka naredi človeka .

:palec: - ti si povedala v bistvu se boljse, Tamara - ker si po svoje - tole je tvoja misel. xcivx x:Xx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

da tud moški neobrit

Ops, kaj to pomeni da si bom moral spet omislit kratko frizuro, in obrit mojo prisrčno bradico :( no vsaj za ustno higijeno skrbim kt urca :) (zobozdravnica v familji...) hja kriza tole, da smo zdaj tako nizko padli, da je že pr moških videz pomemben... huhjej

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Huhu zdele si dopisujem z eno blazno lepo španko... khm lepo v smislu pojmovno lepo, tko da je kaj za brat... ;) sicer pa so itak vse najstnice seksi in tko naprej.... (vsaj tiste ki si z mano dopisujejo... ;).... tko da vas bom mal pustil tle opr meru...

Jaz pa ce se moram odlocit, izberem raje 'zanimiv', privlacen.

Evo, to je to.

Lep. Kaj je to? xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Lepa; nekdo mi je lahko lep, pa mi ni simpatičen..., zame je odraz lepote v pravilnih obraznih potezah, lepo oblikovane ustnice, obrvi, ozek nos (ne špičast), dolge trepalnice, simetrija obraza, da barva las odgovarja tenu kože; lepota je vizuelna; zato sem za Astro lahko napisala, da je Lepa.

Vprašanje pa je, če bi mi bila tako lepa (simpatična, topla, zanimiva, privlačna, ženstvena) kot mi deluje na fotki... :sori: (verjamem, ampak...obstaja možnost da bi si bili antipatični)

Kako zanimivo razmišljajo ženske, samo če bereš njihove izjave, lahko vidiš neko mero čustvenosti, občutljivosti, itd....... skratka toliko besed o tem, kdaj je kdo lep...... jst pa razmišljam na popolno drug način. verjetno moško.... dokler me ženska zanima seksualno, je torej fejst. ostalo me ne zanima, pa saj je itak minljivo............ ostane mogoče le kako prijateljstvo, ko na stara leta se pogovarjaš o kakovosti protez....... in to je to.

sokrat

Guest sanjalica
Sokrates x;)x ; daj konkretno, pri katerih letih (po tvojem) se ženska lahko neha pogovarjati o lepoti??? oz. mine njena lepota in ostane samo - proteza x:Dx (viš, imam jo v ustih x;)x )

Guest sanjalica

Bigm definitivno moški x;)x (dokazano x!x )

x;)x Enostavno nikakor ne pozna jogurtovega lončka in tistega malega, mickenega zavihka, katerega moraš prijeti in potegniti z dvema prstkoma navzgor, da se lonček "odpre"... Trepetajoče roke...

Pr teh, naših, Gospodovih letih je zato proteza še kako primerna x:o)x x:Ix x^x x^x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...