borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Lepa ženska ugaja očem , dobra ženska ugaja srcu. Prva je dragulj, druga je zaklad. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Mene on kliče... zaklad moj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Vsako lepo poslopje še ni tempelj. Kurdski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 haa, dragulja je treba negovat... ne samo pustit, da leži na okenski polici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hahaha, nocoj ko je polna luna, ga je potrebno pustiti malo obsvetiti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hwala, spomnil si me, bom storil tako, kot veleva tvoja inf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 a ni jutri polna luna post jutri od 13 naprej... sem spet pobrkljala kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda je jutri ob 13:04, ampak noč polne lune je nocoj, sicer je pa kaj veliko v prihodnjih dneh ne bo videti,ker bo oblačno, torej nocoj je šansa, pa prosim ne mi hoditi po strehi, res prosim... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 nocoj bomo coprali bomo imeli nedeljski sabat in bomo goli plesali okoli kresa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 bi tudi ti plesal?... da ne bo mickenega skurilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...kje bo to in kdaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Pardon, to sem pa spregledal , mogoče bo še kdaj v realnosti.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda ja, še dobro, da sva potrpežljiva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 potrpežljivost je mati modrosti... Aira pa boginja s.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 .eksa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 potrpežljivost je mati modrosti... Aira pa boginja s.... _edenja pred racunalnikom. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Žensko naredi lepo lep nos. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ne vem, ce je to za zenske res, ampak tipi so meni vedno vsec, ce imajo kaksne nenevadne nosove....oz. nos,da ne bo pomote, ne vec kot enega na osebo, prosim! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 eno srčkano nosno kumarico zame, prosim... imam rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ne vem, ce je to za zenske res, ampak tipi so meni vedno vsec, ce imajo kaksne nenevadne nosove....oz. nos,da ne bo pomote, ne vec kot enega na osebo, prosim! razlaga- všeč so ti tipi z razgibano domišljijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Lepa Ženska zna bit tiho ko je čas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Lepa Zˇenska zna bit tiho ko je cˇas... ja to bo drzalo, aira. (komu pa ne...?) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 tinka- nekaterim niso. eni imajo raje trdnost, pa stabilnost, da jih ne pusti na cedilu... ali kako drugače pusti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hehe, kaj Aira, ti veš dosti o tem a? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 o čem?.....a, o tem. niti ne, samo bluzim in nakladam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.